Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay ne güzel yaaaaaa, bak o gün geçmiş bide sonuna gelmişsin özümmmmm,bu arada tatarkızını görüyorum ama bişi yazmıyorrrr

ya ewet canım ya bendede tuhaf bi gülümseme oldu dün tutamıyorum sanki biri mandalladı yanaklarımı birleşmiyor dişlerim :))

ÖZÜM SEN EVDEMİSİN CNMMMMMMM...NASIL ANLAYINCA AĞILARINI EŞİN YAKINDAMI NASIL OLACAK YANİİİİİİ

ÖZÜM SEN EVDEMİSİN CNMMMMMMM...NASIL ANLAYINCA AĞILARINI EŞİN YAKINDAMI NASIL OLACAK YANİİİİİİ

Evdeyim canım, eşimin işi 15-20 dk uzaklıkta, onun gelmesi sorun değil de Bursa'ya 1 saat mesafesi var buranın, biz onu düşünüyoruz, doktorum da her defasında rahatlatıyo, Balıkesir'den bile gelen var, bişey olmaz diye.

OLMAZ CNM ZATEN SUYUN GELMESİ AĞRILAR FALAN 45 DK ÖNCEDEN AĞRILAR GELDİĞİNİ DÜŞÜNSEK SONRA SIKLAŞIYOMUŞŞŞ..ÇOKTAN GİDERSİNİZ YANİ.....a.s

Ben de merak ettim Fundacım...

Bence kesiin doğurdu o hayırlısı ile.Başka biri açtıysa bilgisayarı okuyordur belkide,eğer okuyorsaaaa tatarkızı yanındayız gülümmmmmm. Su gibi gitsin inşallah bütün işlerin.Kuş gibi hafif ol inşallahhhhhhhh:a015:

canım neoldu neyin var

Serna Cim Tebrikler Canim Hayirli Uğurlu Olsun.allah Sağlikla Kucağina Almayi Nasip Etsin Canimç....
Eeeeeeeee Hani Takvimmmmmmmmmmmmmm

Doğumu Var Cnm Alemsin Serraaaa.yeni Anne Adayimizzz....

Allah yardımcın olsun bitanemmmm,ne mutluu oğluşunada sanadaaaaaa.seni bi an panik yapacak annesi.Koşturacak resmennn,biraz da ağrı verecek ama sonunda ne yapacak bi düşünsene böcük böcük yüzüne bakacakkkkk.Onun o melek yüzüne kurban olsunlar.Allah ikinizede yardım etsinnnnna.s.

Serna Cim Tebrikler Canim Hayirli Uğurlu Olsun.allah Sağlikla Kucağina Almayi Nasip Etsin Canimç....
Eeeeeeeee Hani Takvimmmmmmmmmmmmmm

saol canım yaaa okdar mutlu oldukki eşimle anlatamam yeni üyeyim 1 aydır okuyorum forumu ama bilmiyorum nasıl yapıcam

Fundacım sağol canım, onun böcük böcük bakışını bi görsem, iyice sabırsızlandım şimdi bak!

Ay özüm şimdi Senin Yerinde Olmak Vardi Ne Güzel Yaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…