Canım tebrikler, insan öyle oluyor, ben test yaptığımda inanamamıştım, dışarda yağmur vardı, şemsiyesiz falan ööyle çıktım bi tane daha test almaya, yürürken de sırıtıyorum bi taraftan çok komikti halim.
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah ve Allah mutluluğunu bozmasın canım.Maşşalllaaaahhhh diyelim....
Canım tebrikler, insan öyle oluyor, ben test yaptığımda inanamamıştım, dışarda yağmur vardı, şemsiyesiz falan ööyle çıktım bi tane daha test almaya, yürürken de sırıtıyorum bi taraftan çok komikti halim.
ÖZÜM SEN EVDEMİSİN CNMMMMMMM...NASIL ANLAYINCA AĞILARINI EŞİN YAKINDAMI NASIL OLACAK YANİİİİİİ
Evdeyim canım, eşimin işi 15-20 dk uzaklıkta, onun gelmesi sorun değil de Bursa'ya 1 saat mesafesi var buranın, biz onu düşünüyoruz, doktorum da her defasında rahatlatıyo, Balıkesir'den bile gelen var, bişey olmaz diye.
Ben de merak ettim Fundacım...
Evdeyim canım, eşimin işi 15-20 dk uzaklıkta, onun gelmesi sorun değil de Bursa'ya 1 saat mesafesi var buranın, biz onu düşünüyoruz, doktorum da her defasında rahatlatıyo, Balıkesir'den bile gelen var, bişey olmaz diye.
OLMAZ CNM ZATEN SUYUN GELMESİ AĞRILAR FALAN 45 DK ÖNCEDEN AĞRILAR GELDİĞİNİ DÜŞÜNSEK SONRA SIKLAŞIYOMUŞŞŞ..ÇOKTAN GİDERSİNİZ YANİ.....a.s
canım neoldu neyin var
Serna Cim Tebrikler Canim Hayirli Uğurlu Olsun.allah Sağlikla Kucağina Almayi Nasip Etsin Canimç....
Eeeeeeeee Hani Takvimmmmmmmmmmmmmm
Doğuracam da sernacım :sm_cool: bi haftam kaldı :teytey:[/QUOT
inanın tuhaf oldum bianda umutsuzluktan mutluuluğa özüm canım tek avazda inşallah alırsın bebişini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?