saol canım yaaa okdar mutlu oldukki eşimle anlatamam yeni üyeyim 1 aydır okuyorum forumu ama bilmiyorum nasıl yapıcam
Ay özüm şimdi Senin Yerinde Olmak Vardi Ne Güzel Yaaaaaaaaaaaa
Ay özüm şimdi Senin Yerinde Olmak Vardi Ne Güzel Yaaaaaaaaaaaa
inanın tuhaf oldum bianda umutsuzluktan mutluuluğa özüm canım tek avazda inşallah alırsın bebişini kucağına
CANIM GEBELİK FORUMUNA GİRİP ORDA "TAKVİMİNİZİ YAPIN ARKADAŞLAR " DİYE Bİ BAŞLIK VAR ONU BUL (BULAMAZSAN BEN BULURUM SANA) ORDA ANLATIYOR...
çok güzel yaaa özüm dualarımla ve bütün kalbimle yanındayım canımm
Aminn canım. Şimdi her ultrasonda kalbin daha hızlı atacak, her kontrolü iple çekeceksin, her test sonucunu heyecanla bekliyceksin. Hele bi de tekmelerini hissedince...Muhteşem bişey bu gerçekten.
Canımcım geçen düşündüm de Ekimden beri hamileyim, eski halimi unuttum nerdeyse, uzun geliyo ama geçince de geçiyo, son 1 ay nasıl geçti onu hiç anlamadım zaten. Yalnız benim şansıma kış ılık geçti, sıcaklara da son dönemde yakalandım, rahattım yani. Yazın dikkat edin ha, sıcakta çok dolaşmayın!
özümcüm allah yardımcın olsun canım bilki senin yerinde olmak isteyen çok arkidişlerin varr.. ne diyeyim darısı hepimizin başına inşallah..
sernanaz hem öğrencilik hem hamişlik nasıl olacak tatlımmmmmmmmmm
sernanaz biraz geç oldu ama hoşgeldinn.. valla sayfam açıkken donmuş bende ne bu hiç kimseden ses çıkmıyo diyodum..
özümcüm allah yardımcın olsun canım bilki senin yerinde olmak isteyen çok arkidişlerin varr.. ne diyeyim darısı hepimizin başına inşallah..
egemencim bu arada fıtık değilmiş ama ö kadar bi ağrı işte.özellikle sabahları oluyo bi kaç saat sonra düzeliyo,bu havalarda çok zor valla..
Darısı başınıza kızlarrr,
AMANIN DOĞURUYOM SANCIM BAŞLADI ŞİMDİ!!!
dermişim lülülülülülü
tahminime göre mart ortlarında doğum yapıcam ozamana bir finaller kalacak doğumdan sonrada finalleri veririm zaten yani inşallah bebeği görünce unutmazsam sınavları :)
sernanaz hoşgeldin sende aramıza.bebeğin de hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?