Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canım yaaa okdar mutlu oldukki eşimle anlatamam yeni üyeyim 1 aydır okuyorum forumu ama bilmiyorum nasıl yapıcam

CANIM GEBELİK FORUMUNA GİRİP ORDA "TAKVİMİNİZİ YAPIN ARKADAŞLAR " DİYE Bİ BAŞLIK VAR ONU BUL (BULAMAZSAN BEN BULURUM SANA) ORDA ANLATIYOR...

Ay özüm şimdi Senin Yerinde Olmak Vardi Ne Güzel Yaaaaaaaaaaaa

Canımcım geçen düşündüm de Ekimden beri hamileyim, eski halimi unuttum nerdeyse, uzun geliyo ama geçince de geçiyo, son 1 ay nasıl geçti onu hiç anlamadım zaten. Yalnız benim şansıma kış ılık geçti, sıcaklara da son dönemde yakalandım, rahattım yani. Yazın dikkat edin ha, sıcakta çok dolaşmayın!

çok güzel yaaa özüm dualarımla ve bütün kalbimle yanındayım canımm

ben şu an hazır değilim doğuma 10 ağustosta günü belli olcakkkkk......ayyyy ayyyyy ayyyyy valla garip oldum şimdiiiiii

sernanaz biraz geç oldu ama hoşgeldinn.. valla sayfam açıkken donmuş bende ne bu hiç kimseden ses çıkmıyo diyodum..
özümcüm allah yardımcın olsun canım bilki senin yerinde olmak isteyen çok arkidişlerin varr.. ne diyeyim darısı hepimizin başına inşallah..
egemencim bu arada fıtık değilmiş ama ö kadar bi ağrı işte.özellikle sabahları oluyo bi kaç saat sonra düzeliyo,bu havalarda çok zor valla..

inanın tuhaf oldum bianda umutsuzluktan mutluuluğa özüm canım tek avazda inşallah alırsın bebişini kucağına

Aminn canım. Şimdi her ultrasonda kalbin daha hızlı atacak, her kontrolü iple çekeceksin, her test sonucunu heyecanla bekliyceksin. Hele bi de tekmelerini hissedince...Muhteşem bişey bu gerçekten.

Aminn canım. Şimdi her ultrasonda kalbin daha hızlı atacak, her kontrolü iple çekeceksin, her test sonucunu heyecanla bekliyceksin. Hele bi de tekmelerini hissedince...Muhteşem bişey bu gerçekten.

ya daha doktara gitmedim adetin 10 gün geçmeden görünmez dedi daha 5 gün var çıkmazmı acan-ba ama testte çıktııoıı:sm_cool:

YA SORMA BENDE ÇOK SIKILIYORUM BEKLEMEK BAZEN BENİ DELİ EDİYO YAAA

bu nasıl hava kızlar ya. Ben beylikdüzünde yanıyorum, merterde dolu yağıyormuş, bayrampaşa da sel götürüyormuş.

özümcüm allah yardımcın olsun canım bilki senin yerinde olmak isteyen çok arkidişlerin varr.. ne diyeyim darısı hepimizin başına inşallah..

Darısı başınıza kızlarrr,

AMANIN DOĞURUYOM SANCIM BAŞLADI ŞİMDİ!!!

dermişim lülülülülülü

sernanaz hem öğrencilik hem hamişlik nasıl olacak tatlımmmmmmmmmm

tahminime göre mart ortlarında doğum yapıcam ozamana bir finaller kalacak doğumdan sonrada finalleri veririm zaten yani inşallah bebeği görünce unutmazsam sınavları :)

geçmiş olsun canım

tahminime göre mart ortlarında doğum yapıcam ozamana bir finaller kalacak doğumdan sonrada finalleri veririm zaten yani inşallah bebeği görünce unutmazsam sınavları :)

canım sendemi okuyosunn.. ay ne mutlu bana.. bi destek daha çıktı,kaçıncı sene ve hangi bölüm merak ettim valla:1rolleyes:

güldencim kusur bakma msjını yeni gördüm benim bilgisayarda bi sorun var herhalde sayfa gidip geliyo.sorma canım ebeye de yazdım bakalım cevap bekliyorum allah yardım eder ya ne bileyim annem kardeşimi 4 çkg doğurmuş hemde çok rahat bir doğum olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…