Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sendemi okuyosunn.. ay ne mutlu bana.. bi destek daha çıktı,kaçıncı sene ve hangi bölüm merak ettim valla:1rolleyes:

ben işletme 3 deyimmm olsun ikisini tiritiriz bi arada doğsunda bizimkiler alalım bebişlerii herşey aşılır :hooray:

bu nasıl hava kızlar ya. Ben beylikdüzünde yanıyorum, merterde dolu yağıyormuş, bayrampaşa da sel götürüyormuş.

beşiktaştayım sabah hafif yağmur benim kız yağdı sonra durduuuuu..ve hava çok bunaltıcı klima bile iş görmüyooooo

TABİİ YAA BİZ ÇOCUKTA KARİYERDE BASAMĞINI İLKİNDEN BAŞLIYORUZ.. benide eğitim fak. son sınıf inşallah hepsinin üstesinden gelirizz canımm.. ah o bebişler yokmu her türlü gücü veriyolar maşallah:)

Sevdacım seranaz ikinizede allah kolaylık versinnnn,sizi ayrıca bi tebrik ediyorummmmmmma.s.a.s.a.s.a.s.

özümcüm senin hangi hastanede doğum?! bebişi görmeye gelelim yaa:)

saolun kızlar kariyeride bebeğe borçluyuz insana fasrklı bi güç veriyoo

hadi hadi şanşlısınız. hamileyken insanın zihni daha açık olur kafası daha iyi çalışırmış.yerimseniben bu seneki sınavları verildi kabul edin.

saolun kızlar valla zaten bu seneyi de atlatsak bi daha kolay kolay zorlanmayız gibime geliyo:) bide ben bebişimi evde bırakıp nasıl derse gitcem yaa:1no2:

selam arkadaşlar bugün şeker yüklemesi yapıldı allahtan iyi çıktı.kan değerlerim düşük çıktı 8.5 çıktı çokmu düşük akşam doktara gideceğiz bakalım ne diyecek...kan hapıda kullanıyorum sanırım yeterli olmuyor sizlerin nasıl

bu nasıl hava kızlar ya. Ben beylikdüzünde yanıyorum, merterde dolu yağıyormuş, bayrampaşa da sel götürüyormuş.

walla ben okmeydanindan taksime doktora gittim. Hava kapali ama cok bunaltici. Donuste cok az serpti, durdu. Su an Okmeydaninda yagmur yok. Ama klima cidden sicagin etkisini kesmiyor. Bu nem mahvedecek bizi. Bahcelievlerde de yagmur yokmus. Merter de hangi arada derede dolu yagdiysa :) keske burda da iyice yagsa da biraz ferahlasak.

ee cnm memnunmusun bari doktordan falan? ben de doruga gidiyorum (çekirge) medikale güvenemedim pek.. valla neden olmasın hem kızlara da nispet yaparım ben gördüm diyeee

ee cnm memnunmusun bari doktordan falan? ben de doruga gidiyorum (çekirge) medikale güvenemedim pek.. valla neden olmasın hem kızlara da nispet yaparım ben gördüm diyeee

Medical'de ilk gittiğim doktor aşırı kalabalıktı (muayene ücreti az olduğu için), bi de yeni açılmıştı hastane, şimdiki doktorum olmasa ben de güvenemezdim ama şu anda hastanenin düzeni oturdu. Doktorumdan çok memnunum. Canım kıskandırırız kızları gel valla!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…