canım sendemi okuyosunn.. ay ne mutlu bana.. bi destek daha çıktı,kaçıncı sene ve hangi bölüm merak ettim valla:1rolleyes:
bu nasıl hava kızlar ya. Ben beylikdüzünde yanıyorum, merterde dolu yağıyormuş, bayrampaşa da sel götürüyormuş.
sernanaz hoşgeldin sende aramıza.bebeğin de hayırlı olsun.
TABİİ YAA BİZ ÇOCUKTA KARİYERDE BASAMĞINI İLKİNDEN BAŞLIYORUZ.. benide eğitim fak. son sınıf inşallah hepsinin üstesinden gelirizz canımm.. ah o bebişler yokmu her türlü gücü veriyolar maşallah:)
TABİİ YAA BİZ ÇOCUKTA KARİYERDE BASAMĞINI İLKİNDEN BAŞLIYORUZ.. benide eğitim fak. son sınıf inşallah hepsinin üstesinden gelirizz canımm.. ah o bebişler yokmu her türlü gücü veriyolar maşallah:)
melek gelmiş melek gelmişşşşşşşa.s.a.s.:teytey:
bu nasıl hava kızlar ya. Ben beylikdüzünde yanıyorum, merterde dolu yağıyormuş, bayrampaşa da sel götürüyormuş.
özümcüm senin hangi hastanede doğum?! bebişi görmeye gelelim yaa:)
yeliz beylikdüzündemisin bende hadımköydeyim şu an
sende burdamıydın tabii haber seni de çok ilgilendiriyor evvet temmuzun başından itibaren yokmuş
evet canım ben hem beylikdüzünde oturuyorum hem de işyerim beylikdüzünde. hadımköyün neresindesin sen hangi firmada çalışıyorsun.
ee cnm memnunmusun bari doktordan falan? ben de doruga gidiyorum (çekirge) medikale güvenemedim pek.. valla neden olmasın hem kızlara da nispet yaparım ben gördüm diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?