Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:teselli:herkesi çok öpüyorummmmm.sizi özlicemmmmmmm.kardeşimin leptop var ordan da girmek sakıncalı ama .kızlar bide cep telefonlarınızı çok göbeğinizin yanına koymayın gerekmesdikçe kullanmayın.ütü de çok yapmayın hatta hiç yapmayın.ışın yayıyorrmuş.benden bu kadar kendinize iyi bakınnnnn...vedalaşmak ne kötü beeeee....

iyi yolculuklar iyi tatailler egemencim kendine çok dikkat et fazla sıcaklarda gezme allaha emanet olcanım...

ay ay ayy içim kıpır kıpır oldu valla sonra heyecandan ben yamulmıyim oralarda:dance: inşallah canım kısmet olursa gelirim valla. hem sen bi doğur bursa sokaklarını dar ederiz bebişe valla.bu arada ev yakınmı bari hastaneye

Giderken de dayanamazmış...:a015: canım, kendine iyi bak iyice dinlen, Yağmurunla güzel bi tatil geçirin.

Yok canım Orhaneli'deyiz, 1 saat yol var ama doktor sorun olmaz dedi.

Güldencim iyi tatiller canımcım bizim içinde dinlen bol bol.. kendine ve bebişe dikkat et. öptüm kocamann..

özümcüm şimdiden iyi doğumlarrrrrr...doğumgünümü sizle geçirmek güzeldiiiii ya...öpüyorum herkesi kocamannnnnnnn

Yok canım Orhaneli'deyiz, 1 saat yol var ama doktor sorun olmaz dedi.

anaaam uzakmış valla. o yol uzar da uzar artık eşinin gözünde:bbo: aman allah verir kuvvetini sen sakin ol emi canım. ne kocalar var benimki doğum yaklaştı korkmuyonmu diye cesaret veriyo valla bak daha 4 ay varÇok üzgünüm çoook gülermisin ağlarmısın!! inşallah kısmet olurda bu klübün bi güzelliği olarak yakınıda olabilirim o en mutlu gününde..

Hoşçakalinnnnnnnn Arkadaşlar.yemeğimi Yiyip çuf çufffffff

güle güle canım ya kusura bakma bilgisayarım bozuk bi türlü giremedim allaha emanet ol güzel haberlerle dönersin inşallah

kızlar sonuç almaya gidiyorum hoşçakalın dua edin gelir gelmez yazarım size....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…