Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hadi Canim Bekliyoruz Güzel Habelerini

kızlar ya birşey soracağım. çalıştığım büroda iş arkadaşlarım sigara içiyorlar. yalnız sigarayı cam önünde pencereyi açıp dumanını dışarı tüttürüp içiyolar. am genede azda olsa duman içeri kaçıyor. bende endişe ediyorum bir zararı olurmu bebişe acaba diye.

SEVARCIM AYNI SORUN BENDEDE VAR.TAM MASAMIN ARKASINDA BİR ARKADAŞ DEVAMLI SİGARA İÇİYOR.O İÇMEYE BAŞLAYINCA BEN DIŞARI ÇIKIYORUM AMA YİNEDE SOLUYORUM MECBUREN.BENDE HEP MERAK EDİYORUM ETKİLERMİ DİYE.

kızlar ben geldim.güzel haberlerim var.sonucum çok iyi çıktı.allahıma şükürler olsun.geldiğimden beri internet yok bunlzrı bile zor yazıyorum...desteğiniz ve iyi dilekleriniz için hepinize çokkkk teşekkür ederim.....

Elifcim Aldinmi Sonucunu?

Risk Orani Kaç çikti Canim.

Canım hadi gözün aydın!

canım kağıda bakamadım doktorda kaldı.....çok az gördüm ama bir sürü şey yazıyodu...risk hangisiydi acaba...

teşekkür ederim özüm saol canım..doktor herşey yolunda gayet iyi dedi....rakamlar çok iyiyimiş...

doktorun iyi dediyse sorun yok canım.bir sürü şeye göre risk hesaplanıyor.en sondada genel hesaplanan risk var belki sendedir diye sordum.hadi gözün aydın

mavili canım ne güzel test sonucun iyi çıkmış sevindim. bu sigara konusu bayağı bir canımı sıkıyor ya. semacım ne yapacaz bilmiyom. bendemi dışarı çıksam ne acaba

mavili canım ne güzel test sonucun iyi çıkmış sevindim. bu sigara konusu bayağı bir canımı sıkıyor ya. semacım ne yapacaz bilmiyom. bendemi dışarı çıksam ne acaba

canım hamile olduğumu bana dokunduğunu biliyor bikaçkerede söyledim ama baktım bi değişiklik yok bari ben bişeyler yapayım dedim çıkıyorum dışarı bi kaç dakika hava alıp öyle geliyorum.zaten oldum olası sigara kokusundan nefret ederim.şimdi daha çok dokunuyor.çık canım sende dışarı bahaneyle temiz hava alırsın.

evet doğru diyorsun canım dışarı çıkmak lazım ama her seferindede olurmuki bilmiyorum. bizim arkadaşlarda güya dikkat ediyor ama işte genede cam kenarındada olsa içeri duman kaçıyor ve bende o havayı solumak zorunda kalıyorum

kızlar merhaba nasılsınız bakalım mavili hadi gözün aydın canım sonucun iyi çıkmış

hepinize çok teşekkür ederim kızlar...nasıl rahatladım bilemezsiniz..kızlar dışarı çıkın sigara içilirken hemde konuşun arkadaşlarınızlasöyleyin.çok önemli bişey bu lütfen dikkat edin.onlar içerken siz gezin şöyle bi...

iyiyiz kadiscim sen nasılsın. bir kız annesi oluyormuşsun. sonunda gösterdi yani senin bebek cinsiyetini. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah. valla bende işyerinde sigara içenlere kafayı takmakla meşgulüm bu aralar

Ben odamda, toplanti odasinda ve evimde sigara icirmiyorum. Ama genel ortamlarda eski bir tiryaki olarak ne yazik ki laf edemiyorum. Direkt disari cikiyorum ortamdan. Gecen aya kadar surekli kustugum icin onu da yapamiyorlardi ama artik malesef iciyorlar.
Esim arka balkonu kullaniyor sigara icmek icin. Kapiyi da kapattigi icin iceri koku girmiyor.

sağol canım çok teşekkür ederim evet allah nasip ederse kız annesi olucam inş. ya niye yanında içiyorlarki bu insanlar görmüyolarmı yani hamile olduğunu neyse ikna ette içmesinler canım bizim burdada yasakladık ama dinlemiyorlar malesef cehalet işteeeeeee hafi bakalım senin bebişinde büyüdü yakında öğrenirsin sende artık hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alda

esrad senin bayağı bi düşükmüş...ilaçlarını düzenli kullan ve ek olarak kalsiyum zengini gıdaları tüket.ayrıca kan sayımı pek yükselmez..sen iyice düşürmemek için dikkat etmelisin.özellikle son 3 ay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…