kızlar ya birşey soracağım. çalıştığım büroda iş arkadaşlarım sigara içiyorlar. yalnız sigarayı cam önünde pencereyi açıp dumanını dışarı tüttürüp içiyolar. am genede azda olsa duman içeri kaçıyor. bende endişe ediyorum bir zararı olurmu bebişe acaba diye.
kızlar ben geldim.güzel haberlerim var.sonucum çok iyi çıktı.allahıma şükürler olsun.geldiğimden beri internet yok bunlzrı bile zor yazıyorum...desteğiniz ve iyi dilekleriniz için hepinize çokkkk teşekkür ederim.....
mavili canım ne güzel test sonucun iyi çıkmış sevindim. bu sigara konusu bayağı bir canımı sıkıyor ya. semacım ne yapacaz bilmiyom. bendemi dışarı çıksam ne acaba
sevar .!.:iyiyiz kadiscim sen nasılsın. bir kız annesi oluyormuşsun. sonunda gösterdi yani senin bebek cinsiyetini. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah. valla bende işyerinde sigara içenlere kafayı takmakla meşgulüm bu aralar
selam arkadaşlar bugün şeker yüklemesi yapıldı allahtan iyi çıktı.kan değerlerim düşük çıktı 8.5 çıktı çokmu düşük akşam doktara gideceğiz bakalım ne diyecek...kan hapıda kullanıyorum sanırım yeterli olmuyor sizlerin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?