Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gözünaydın canım allah sağlıklı bir şekilde büyütmeni nasip etsin canım. ay ne tatlıdır o şimdi yaaa. doğum hikayeni anlatsana biraz. nerde yaptın normal mi sezeryan mı. ay meleğine kavultun desene. allah bizede nasip etsin yaa. neden depresyon geçirdin ne oldu

hayırlısı olsun vcanım güle güle büyüt kızını:)
ismi neydi bu arada yumurcağın??

kızlar yanınızda sigara içilmesi çok ciddi bir durum..lütfen etrafınızdaki düşüncesiz insanların bunu anlamasını sağlayın..benim patronum işe başladığımda (aynı odadayız) 2 paket sigara içerdi.öyle bir faranjit oldumki..
baktım adam tiryaki,ben çalışacak durumda değilim..ilaçlardan bıktım..çalışamayacağım dedim..oda içeride içmeyi bıraktı..hamile olduktan sonrada hiç içmedi ...sağolsun anladı yani...

yıldızcım gözün aydın..rabbim bizede göstersin o günleri....nasıl heyecanlı bekliyoruz..canım neden deprasyona girdin..özel değilse..

mavilim hadi gözün aydın..senin bebiş çok güçlüymüş maşallah..rabbim sana bağışladı..cinsiyeti nedir acaba..kadisi öğrendik sonunda...bakalım senin neymiş..

Mavili sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim. Hadi maşallah bakalım..... Gözün Aydınnnnnnnnn:teytey:

kızlar günaydın..................
dün akşam internet kesildi bi daha yazamadım...
yıldızcım gözün aydın canım.allah size bir ömür boyu sağlık mutluluk versin canım.darısı da bize inşallah...
elfidam canım benim dün hastaneden aldım sonucu ordaki doktorlara gösterdim daha kendi doktoruma gösteremedim...ama iyi dediler...cumartesi kendi doktoruma göstereceğim.inana cinsiyetini bende çok merk ediyorum.bak benim ki erkek olursa kızına talibim ona göre....
kızlar ilginiz için hepinize teşekkür ederim....

günaydın kızlarrrr..

mavilim kızıma iyi bir aday bulmuşum kaçırırmıyım....

ekin günaydın..benimde gögüs uçları çok içeride..galiba zor olacak emzirmek.bide benim gögüslerim çok küçük..75 bedeni yeni doldurdum yani...
nasıl bir masaj yapıyorsun tarif edebilirmisin...

elfidam canım sen nasılsın.sonuçların nasıl çıktı...

yıldız senide tebrik edrim hayatım.Maşallahh Allah hepinize uzun sağlıklı huzurlu bir ömür versin... Allah daha büyük mutluluklar yaşatsın inşallah...Darısı başımızaa............

arkadaşlar herkese günaydın umarım bebişler ve anneleri iyidir bu arada özümden haber var mı doğuma gitmiş olmasın

günaydın papatya...özüm hiç yazmaış belki doğuma gitmiştir...sen nasılsın bu sabah izne karar verdin mi

günaydın kızlaarrr, nasılsınız??
fundacım bugün nasılsın moralin nasıl?
elifcim artık keyfin yerindedir herhalde sonuçlarda iyi.
iremin annessiiiii 30. haftasın yaaa o haftalarıda görürüz inaşllahh
ben çok sabırısızım
yıldızın yazdığı gibi miniğimi koklamak bütün gece izlemek istiyorum.

mavili az önce sana yazdım ama görmedin galibaaaa, maşallah sonuçları alınca daha iyisindir inşallahhhh

herkese günaydınlar.nasılsınız bu sabah

mavilim sonuçlar iyi çıktı..tuzu ve hamuru kısıtladı doktor..bide tansiyon takibi yapacağım..aslında bi sorun yok gibi..ne olur ne olmaz ...biraz başağrısı ve arada bir tansiyon 13/8 çıkıyor işte

Nimetcim çok teşekkür ederim canım çok şükür bugün daha iyiyim. Dün bide seçil hanımın ayrılacağını duyunca daha bi karıştım. Huzursuzdum akşamda...Ama şimdi çok şükür iyiyim. İnsanın aklına bissürü şey geliyorrrrrr.İnanılmaz kuruyorum bir bilsenn.Sen nasılsınn cici anne?a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…