- Konu Sahibi şirin1979
-
- #1.681
geçen pazar yani 10 06 2007 tarihinde saat 11.30 da güzeller düzeli bir kız çocuğu dünyaya getirdim. evet ilk 4 gün ciddi depresyonlar geçirdikten sonra şimdi bebeşimle uyum içinde yaşamaya başladık darısı bebek bekleyen ve bebek sahibi olmak isteyen herkeze.a.s.:1hug:
geçen pazar yani 10 06 2007 tarihinde saat 11.30 da güzeller düzeli bir kız çocuğu dünyaya getirdim. evet ilk 4 gün ciddi depresyonlar geçirdikten sonra şimdi bebeşimle uyum içinde yaşamaya başladık darısı bebek bekleyen ve bebek sahibi olmak isteyen herkeze.a.s.:1hug:
hepinize çok teşekkür ederim kızlar...nasıl rahatladım bilemezsiniz..kızlar dışarı çıkın sigara içilirken hemde konuşun arkadaşlarınızlasöyleyin.çok önemli bişey bu lütfen dikkat edin.onlar içerken siz gezin şöyle bi...
Ayrıca benim de göğüs ucum içinde masaj falan yapınca çıkıyo ama canım acıyo bende emzirememekten yara olmasından ki yara olursa zor olur emzirmek korkuyorum doktoruma da daha bişey demedim bu konuda ama bi dahaki gidişimde sorucam artık.Bi yerden de masaj öğrendim bu problemi olanların gebelikte hergün masaj yapması gerekiyormuş onu yapıyorum artık.
günaydın kızlaarrr, nasılsınız??
fundacım bugün nasılsın moralin nasıl?
elifcim artık keyfin yerindedir herhalde sonuçlarda iyi.
iremin annessiiiii 30. haftasın yaaa o haftalarıda görürüz inaşllahh
ben çok sabırısızım
yıldızın yazdığı gibi miniğimi koklamak bütün gece izlemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?