Kızlar, günaydıın!
özüm,sema nimetilker,papatya,fundacel sizede kocaman günaydınlar...
gününüz güzel olsunnnnn..
Canlarım oğlan rahat içerde, gününde mi gelecek ne? Cumartesi doktora gidiyorum.
Fundacım dün sol tarafımda kasılma oldu ama doğum sancısı dediklerinden değildi sanırım.
Nimetcim çok teşekkür ederim canım çok şükür bugün daha iyiyim. Dün bide seçil hanımın ayrılacağını duyunca daha bi karıştım. Huzursuzdum akşamda...Ama şimdi çok şükür iyiyim. İnsanın aklına bissürü şey geliyorrrrrr.İnanılmaz kuruyorum bir bilsenn.Sen nasılsınn cici anne?a.s.
günaydın papatya...özüm hiç yazmaış belki doğuma gitmiştir...sen nasılsın bu sabah izne karar verdin mi
bende dün bayağ endişelendim ama arkadaşım hastaneyi gezmiş çok temiz .ok güzel bence daha iyi olmuş üs gibi bişey dedi. içim rahatladı biraz. inşallah sorunsuz bir şekilde doğumumuzu yaparız .
Hay Allah!!!! Evham varmı özüm yoksa rahatmısın? Biraz anlatsana duygularınıı ruh halini merak ediyorum valla, yada bendemi öle olucam diye düşünüyorum işteee :1rolleyes:? Heyecan had safhadamı? Korku varmı?
günaydın kızlaarrr, nasılsınız??
fundacım bugün nasılsın moralin nasıl?
elifcim artık keyfin yerindedir herhalde sonuçlarda iyi.
iremin annessiiiii 30. haftasın yaaa o haftalarıda görürüz inaşllahh
ben çok sabırısızım
yıldızın yazdığı gibi miniğimi koklamak bütün gece izlemek istiyorum.
Sende onamı karar verdin.... Bak hizmet hastanesiii bu konuda iyiydi birçok insan tanıyorum deneyen. Şimdi bu yenisi için biraz endişelendim işte dün. Hani yeniiii. Nasıldır? Temizmidir? Deneyim yok tabi, bide yeni? Dedimki bişi olurmu bebişimeee. (Hatta aramızda kalsın fazla abartıp ağladımda dün akşam) Sonra. Şimdi benim 2 temmuzda randevum vardı aradım seçilk hanımı bana dediki yeni hastaneye gel bende ogün orada başlıyorum endişelenme dedi. Burada devame deriz dedi. Şimdi sende oradamı devam etmeye hattta doğumuda oradamı yapmaya karar verdin hayatım?
Valla rahatım desem Funda! Yani doğum yaklaşmış gibi hissetmiyorum. Hergün google'a bakıyorum doğum belirtilerine sanki hergün farklı bişey yazacaklarmış gibi, yazanlara benzer bişey yok bende. Sancım yok deyince annem zamanı gelince beklemez o, merak etme diyo. Heyecan var da, doğumu fazla düşünmediğimden korku yok. Zamanı gelince korkulacak bişey varsa korkarım deyip şimdiden korkutmuyom kendimi. Zaten yalnızım şimdi, sakin sakin oturuyom. Haftaya daha rahat olucam, annemle babam geliyolar.
evet hizmet hastanesi gerçekten iyi ama seçil hanımıda bırakmak yeni bir doktora alışmak yeniden bu saatten sonra kendini anlatmak zor geldi bana.bu hastaneninftaihdekine gimiştim ben ilk ordaki doktorumda ilk ay memoriala geçince mecbur bırakıp hizmete başlamıştım. arkadaşımdan çok iyi diye tepkiler aldım. muhasebe müdürleride arkadaşlarıymış. arkadaşımda pimpiriklidir yani çok beğenmiş o. o beğndiyse ben hayli hayli beğenirim dedim. orda yapmaya karra verdim yani canım. ben biraz kaderciyimdir. belkide böyle çok daha iyi olmuştur. her işte bir hayır vardır. herşey allahtan
görürsünüz canım merak etme kucağımıza aldığımız günleri de görücez allahın izniyle ben de sizin gibi derdim 30lu haftaları görebilecekmiyim diy ama insan bir türlü tatmin olmuyor şimdi de diyorum özüm kadar olduğumuz günleri de görebilecekmiyiz diye
görürsünüz canım merak etme kucağımıza aldığımız günleri de görücez allahın izniyle ben de sizin gibi derdim 30lu haftaları görebilecekmiyim diy ama insan bir türlü tatmin olmuyor şimdi de diyorum özüm kadar olduğumuz günleri de görebilecekmiyiz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?