Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeliz dolgan .!.:
ya kadis seninkiler nasıl büyümüş öyle benimkinde daha tık yok.

canım benim gögüslerim normaldede büyüktü kendim zayıfım ama gögüs yapım güzel şimdi süt doldukça dahada büyüyo ilk başlarda benimde pek fazla değildide
ama şimdi büyüdü biraz daha geçsin seninkide dolmaya başlıycak yelizcim

elfi ya 10 ağustos snein tam 32. haftayı doldurman mı oluyor canım.
birde ne güzel tasvir etmişsin var yaaaaa. ne yzıkki çok var daha yaaa

inşallah bende üzülüyorum neden böyle tık yok diyeeee:çok üzgünüm:

kadiş varyaaa bende nasıl istiyorum serin serin akşamüstü yürüyüşlerini sahil kenarında. püfür püfür. içimde kıpırdanan kızım. elele eşimle. güneşin batıı. bacaklarımı uzatmışım yanımda soğuk soğuk karpuz. sessizlik sakinlik. huzur. sonra çıt çıt çekirdeekkkkkkk. sabah dinç kuş sesleiryle uyanmak. yeşilliğin arasında zeytinyağları, dometesler biberler. herşey taze taze. sıcacık fırından yeni çıkmış kokulu ekmekler. sonra derin mavilere dalış. oof ooffff. içim gittiii içimmmm

bak nimetcim senin iznin 32. haftanı doldurduğun gün yani takviminde 32 haftalık yazdığı gün başlayacak ama sen son üç haftaya kadar çalışabilir raporu alırsan 37. haftanı doldurana kadar çalışabilirsin anladın mı canım.

yelizcim nimetin dediği gibi 32 .hafta başındamı yoksa 32.hafta bitincemi raporumuzu alıcazzzzz

yani nimet romantik başlayan yazına o karpuzu , çekirdeği nasıl sığdırdın . farkındamısın aklın hep yemeklerde:Roflol:

yaaaaaaaa nimetim ne yaptın ya bitirdin beni yaaaaaaaaaa.........................

yelizcim nimetin dediği gibi 32 .hafta başındamı yoksa 32.hafta bitincemi raporumuzu alıcazzzzz
f
undacım 31+0ve 31+6 tarihleri arasında sen 32. haftanın içindesin ama takviminde 32 haftalık yazınca dolduruyorsun yani bu tarihte başlıyor izin hakkımız.İzne ayrılmak isteyen arkadaşlar 32. haftayı doldurunca doktordan izne ayrıldığına dair rapor alabilirler.

yani nimet romantik başlayan yazına o karpuzu , çekirdeği nasıl sığdırdın . farkındamısın aklın hep yemeklerde:Roflol:

sırnaşık şey:Roflol: valla sığdırım bennn. ama öyle değilmidir genelde tatilleimiz. çıt çıt çekirdekleirmiz karpuzumuz falann.. bide mangall ooof ooffff. :)))) tabi yemeklerde olur yaaaa. doğru dürüst yemek yapan yok evdee :)))

fundacım kusura bakma f harfin yukarıda kalmış.a.s.a.s.a.s. sıcak kafamamı geçti ne.

31.hafta bitiyor 10 ağustosda ..32.haftanın başlangıcı yani.bildiğim kadarıyla böyle hesaplanıyor..

yaaaaaaaa nimetim ne yaptın ya bitirdin beni yaaaaaaaaaa.........................

elificm yazarkenkiiii suratımdaki aptal gülümsemeyi görseydin keşke. daldım gittim valaaaa. ahh ahhhhh. deniz ve mehtap sordular beni neredeyimmm...:))). şarkılar anlatır beni ancak şarkılarrr

hayır canım ben başladım okumaya kafamda canlandıra canlandıra ..bir baktım karpuz bir baktım çekirdek . bütün büyü bozuldu anlasana:Roflol::Roflol::Roflol:...

arkadaşlar anlatmayın şööle yaaaa, hamileliğim boyunca ilkkez aşeriyorum ama yemeğe değil denize ve yüzmeye offff offffffffffff nasıl canım çekti anlatamammmmm((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…