yeliz dolgan .!.:ya kadis seninkiler nasıl büyümüş öyle benimkinde daha tık yok.
elfidam inan sütün büyüklük küçüklükle alakası yok. bir arkadaşım var küçük ama 8 aydır emziriyor.
merhaba kadis nerelerdeydin.....sendemi tatil bekleyenlerdendin..iş,ev,hamilelik,stres,yorgunluk, derken vallahi ii kaldırıyor bünyemiz bu yoğunluğu....biz ancak biii tatil kendimize getirir.. şölllllllleeeeee
ayaklar uzatılacak...karşıda masmavi deniz.....serin akşam saatleri sahil yürüyüşleri.....nasılda özledim...bide karpuzzzz..soğuk soğuk
benim doğum iznim 10 ağustosta başlıyor ama ben 10 eylüle kadar çalışmayı düşünüyorum..inşallah herşey yolunda giderde .....
Sana küçükkuyudaki otellerden bissürü tavsiyede bulunabilirim. Bizde oraya gidicez işte yarınnnn. Bencede süper oralarrrr
canım benim gögüslerim normaldede büyüktü kendim zayıfım ama gögüs yapım güzel şimdi süt doldukça dahada büyüyo ilk başlarda benimde pek fazla değildide
ama şimdi büyüdü biraz daha geçsin seninkide dolmaya başlıycak yelizcim
elfi ya 10 ağustos snein tam 32. haftayı doldurman mı oluyor canım.
birde ne güzel tasvir etmişsin var yaaaaa. ne yzıkki çok var daha yaaa
kadiş varyaaa bende nasıl istiyorum serin serin akşamüstü yürüyüşlerini sahil kenarında. püfür püfür. içimde kıpırdanan kızım. elele eşimle. güneşin batıı. bacaklarımı uzatmışım yanımda soğuk soğuk karpuz. sessizlik sakinlik. huzur. sonra çıt çıt çekirdeekkkkkkk. sabah dinç kuş sesleiryle uyanmak. yeşilliğin arasında zeytinyağları, dometesler biberler. herşey taze taze. sıcacık fırından yeni çıkmış kokulu ekmekler. sonra derin mavilere dalış. oof ooffff. içim gittiii içimmmm
kadiş varyaaa bende nasıl istiyorum serin serin akşamüstü yürüyüşlerini sahil kenarında. püfür püfür. içimde kıpırdanan kızım. elele eşimle. güneşin batıı. bacaklarımı uzatmışım yanımda soğuk soğuk karpuz. sessizlik sakinlik. huzur. sonra çıt çıt çekirdeekkkkkkk. sabah dinç kuş sesleiryle uyanmak. yeşilliğin arasında zeytinyağları, dometesler biberler. herşey taze taze. sıcacık fırından yeni çıkmış kokulu ekmekler. sonra derin mavilere dalış. oof ooffff. içim gittiii içimmmm
fyelizcim nimetin dediği gibi 32 .hafta başındamı yoksa 32.hafta bitincemi raporumuzu alıcazzzzz
yani nimet romantik başlayan yazına o karpuzu , çekirdeği nasıl sığdırdın . farkındamısın aklın hep yemeklerde:Roflol:
f
undacım 31+0ve 31+6 tarihleri arasında sen 32. haftanın içindesin ama takviminde 32 haftalık yazınca dolduruyorsun yani bu tarihte başlıyor izin hakkımız.İzne ayrılmak isteyen arkadaşlar 32. haftayı doldurunca doktordan izne ayrıldığına dair rapor alabilirler.
elfi ya 10 ağustos snein tam 32. haftayı doldurman mı oluyor canım.
birde ne güzel tasvir etmişsin var yaaaaa. ne yzıkki çok var daha yaaa
yaaaaaaaa nimetim ne yaptın ya bitirdin beni yaaaaaaaaaa.........................
sırnaşık şey:Roflol: valla sığdırım bennn. ama öyle değilmidir genelde tatilleimiz. çıt çıt çekirdekleirmiz karpuzumuz falann.. bide mangall ooof ooffff. :)))) tabi yemeklerde olur yaaaa. doğru dürüst yemek yapan yok evdee :)))
hayır canım ben başladım okumaya kafamda canlandıra canlandıra ..bir baktım karpuz bir baktım çekirdek . bütün büyü bozuldu anlasana:Roflol::Roflol::Roflol:...
31.hafta bitiyor 10 ağustosda ..32.haftanın başlangıcı yani.bildiğim kadarıyla böyle hesaplanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?