- Konu Sahibi şirin1979
-
- #1.881
Ben gecen hafta yaptim bittibir iki gun daha kullanip bozcaada yapmak istiyoruz..Esimin isi yeni bu sene izne cikamiyor. Ben de iznime cok ellemk istemiyorum aslinda..Dogumdan sonra toplu kulllanacagim insallah.
Nefin Hoşgeldin Canim, Yelizzzz Ne Yedin Bakiyim Kararindaaaaaaaaaa
inşallah sende kolaycanak alırsında iznini bir dinlenirsin hayatım,
Supersiniz tabi..ne o mirmir....Hep sikayet...
4 ay tuvalette yattim kaktim ama hamilelik cok guzel,
Hala midem bulaniyor ama hamilelik cok guzel,
Belim rahatsiz ama hamilelik cok guzel,
Durmadan kilo alip sisiyorum, halsizim, her tarafim şiş, surekli gazim var, surekli kabizim,...vs ama hamilelik coooook guzel...
ilac gibi dusunun cok fazla yan etkisi var ama en onemli hastaligimizi iyilestiriyor. ANNE olma istegi, ANNELİĞİ...
Bu yan etkileri yasamak isteyen o kadar cok kisi var ki...1 saat iyiseniz o bir saatin tadini cikarmaya bakin. Bu gunler her istedigimizde gelmiyor.
kızlarrr sizin gögüslerinizdede büyüme varmı ne durumdasınız artık iç çamaşırı almaktan bir hal oldum dükkan açıcam valahiiiiii :)))))))))))))))))
ohhh ohhhh ne güzel tatil konuları açılmış nerdeeeeeeee bizde bu yoğunluk varken doğuma kadar izin falan alamayız halbuki öle güzel turlar ve kampanyalar çıkmışlki ege ve akdenize 29 ytl ye herşey dahiller ama izin olmadıktan sonra neye yararki en azından hayal ediyoz işte ne süper olur vallahi gitsek
denizdengelen .!.:var tabiki büyüme ama hala eskileri kullanıyorum. eskiden dolduramıyordum içini şimdi tam geliyorlar ama yakında almak zorunda kalırım herhalde.
NEFİN BENDE BU HAFTA SONU ÇIKIYORUM KISMETSEEEE BİR HAFTA YOKUZZZZZZ. ARTIK BÜYÜK BEDEN FİLAN BAKSANNNNN....
Funda sendemi tatile gidiyorsun canım ya...
Özleyeceğiz seni.senağlama
elfidam .!.:merhaba kadis nerelerdeydin.....sendemi tatil bekleyenlerdendin..iş,ev,hamilelik,stres,yorgunluk, derken vallahi ii kaldırıyor bünyemiz bu yoğunluğu....biz ancak biii tatil kendimize getirir.. şölllllllleeeeee
ayaklar uzatılacak...karşıda masmavi deniz.....serin akşam saatleri sahil yürüyüşleri.....nasılda özledim...bide karpuzzzz..soğuk soğuk
ahhh etmemmim elfidacım yaaa hemde nasılll özlüyo insan tatil yapmayı kafa dinliyosunn bizim patronda nerde öle anlayış gerçi çoğu insan bu konuda dertli biride benim offfffff elfidam deme kıssssss zaten bilgisayrımın ekranındada deniz mazrası varrr gidesim geliyoooooo gördükçe :)))) şöle eşimle kızımla baş başa romantik akşam gezin:dance:tileri
kıyamam ben sanaaa, benimki azz 1 haftacıkk döncemmm yine kürkçü dükkanımaaa.hem döndüğümüzde bebişler bir hafta büyümüş olacakkkklaelaelaelaelae
benim gögüsler 75 i bile doldurmuyordu..şimdi dolduruyor..ama yinede çok küçükkkkkkkkk...inşallah 85 falan olurda..sonra süt olmazsaaa.kızımı 6 ay da olsa emzirmeyi çok istiyorum.
aynen öyle ben de tatil yapmayı çok özledim şöyle eşimle başbaşa son kez.
Ben izin alabiliyorum hatta geçen sene de dahil tam 20 gün iznim var ama eşimin duruşmaları nedeni ile gidemiyoruz. sanırım ağustosun ilk haftası gidebiliriz ancak. Ben de o mevsimde güney çok sıcak olur diye Altınoluktaki ve Küçükkuyudaki otellere bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?