Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar ben şu izin hakkında sorcam size.
şimdi biz 32 haftada izin hakkı kazanıyoruz değil mi? 32. hafta 3 günlük falan mı olacak yoksa 31 hafta 1-2-3 falan 32 haftalık mı sayılıyor. 37. haftaya kadar çalışabiliyoruz. biri bunu bana anlatsın yaaaaa.

Ben gecen hafta yaptim bitti bir iki gun daha kullanip bozcaada yapmak istiyoruz..Esimin isi yeni bu sene izne cikamiyor. Ben de iznime cok ellemk istemiyorum aslinda..Dogumdan sonra toplu kulllanacagim insallah.

bozcaada hayalimdeki tatil yeri...şimdilik gidemeyiz ama inşallah 2 yıl sonra gitmeyi düşünüyorum..harika bir yer (internetten,kataloğdan gördüğüm ve duyduğum kadarıyla )

ohhh ohhhh ne güzel tatil konuları açılmış nerdeeeeeeee bizde bu yoğunluk varken doğuma kadar izin falan alamayız halbuki öle güzel turlar ve kampanyalar çıkmışlki ege ve akdenize 29 ytl ye herşey dahiller ama izin olmadıktan sonra neye yararki en azından hayal ediyoz işte ne süper olur vallahi gitsek

sana katılıyorum asudcum.

kızlarrr sizin gögüslerinizdede büyüme varmı ne durumdasınız artık iç çamaşırı almaktan bir hal oldum dükkan açıcam valahiiiiii :)))))))))))))))))

yeliz yemeğin süper olmuşşşş tam kararında tammmmm düzenli ciddi kurallı annişimize uygunnnn

kızlarrr sizin gögüslerinizdede büyüme varmı ne durumdasınız artık iç çamaşırı almaktan bir hal oldum dükkan açıcam valahiiiiii :)))))))))))))))))

var tabiki büyüme ama hala eskileri kullanıyorum. eskiden dolduramıyordum içini şimdi tam geliyorlar ama yakında almak zorunda kalırım herhalde.

merhaba kadis nerelerdeydin.....sendemi tatil bekleyenlerdendin..iş,ev,hamilelik,stres,yorgunluk, derken vallahi ii kaldırıyor bünyemiz bu yoğunluğu....biz ancak biii tatil kendimize getirir.. şölllllllleeeeee
ayaklar uzatılacak...karşıda masmavi deniz.....serin akşam saatleri sahil yürüyüşleri.....nasılda özledim...bide karpuzzzz..soğuk soğuk

benim doğum iznim 10 ağustosta başlıyor ama ben 10 eylüle kadar çalışmayı düşünüyorum..inşallah herşey yolunda giderde .....

denizdengelen .!.:
var tabiki büyüme ama hala eskileri kullanıyorum. eskiden dolduramıyordum içini şimdi tam geliyorlar ama yakında almak zorunda kalırım herhalde.

Denizcim eskiden 80 takardım şimdi 95 takıyorum yaaa kendime inanamıyorum ya fazla büyürse ne yapıcam bennnnn hele külot desen baş gelmiyooo karnımı sıkıyo diye her ay 3-4 5 tane alıyorum vallahi allah yardım etsin bize :teselli:

benim gögüsler 75 i bile doldurmuyordu..şimdi dolduruyor..ama yinede çok küçükkkkkkkkk...inşallah 85 falan olurda..sonra süt olmazsaaa.kızımı 6 ay da olsa emzirmeyi çok istiyorum.

aynen öyle ben de tatil yapmayı çok özledim şöyle eşimle başbaşa son kez.
Ben izin alabiliyorum hatta geçen sene de dahil tam 20 gün iznim var ama eşimin duruşmaları nedeni ile gidemiyoruz. sanırım ağustosun ilk haftası gidebiliriz ancak. Ben de o mevsimde güney çok sıcak olur diye Altınoluktaki ve Küçükkuyudaki otellere bakıyorum.

benim gögüsler 75 i bile doldurmuyordu..şimdi dolduruyor..ama yinede çok küçükkkkkkkkk...inşallah 85 falan olurda..sonra süt olmazsaaa.kızımı 6 ay da olsa emzirmeyi çok istiyorum.

elfidam inan sütün büyüklük küçüklükle alakası yok. bir arkadaşım var küçük ama 8 aydır emziriyor.

Sana küçükkuyudaki otellerden bissürü tavsiyede bulunabilirim. Bizde oraya gidicez işte yarınnnn. Bencede süper oralarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…