Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy nimetçim yaaa nerde tatile aş erceğiz şimdi böle iştahlı iştahlkı yazıyoz ama nerdeeeeee bizde o şansssssssssssssss:1no2:

fundacım kusura bakma f harfin yukarıda kalmış.a.s.a.s.a.s. sıcak kafamamı geçti ne.

kuzu sigorta ve bu tip ileri geç algılayan bennnn şunuda soruyorummmm,çalışmaya devam etmek istediğimizdede 32 hafta içinde mi yoksa bitincemi raporumuzu (çalışabilirlik raporu)alıcaz minnnoşum. Ay telefonum çalıyoooolaelaelaelaelae

ya şimcik kızlar birde şöle bişey varmış ikdan arkadaşa sordum ben. mesela 32. haftada izin aldın. normalde 40. hafta deniyo doğum için ama bebk sabırısz çıktı erken geldi mesela 37. haftada ne oluyor. 3 haftalık iznin boşa gitmiş oluyor. bu 3 haftalık izni doğum sonrasına ekliyorlar dedi bana ik dan arkadaşım doğrumu ??????????

Evet canım 32. haftanı doldurunca alıyorsun. Kim arıyor ... Yoksa....:)))))

Hayır canım eklenmez. Şöyle oluyor. sen 32. haftanı doldurdun gidip çalışabilir raporu aldın değilmi. ama bebek 40 haftasını doldurmadan geldi. o üç haftalık iznin yanar.

arkadaşlar şimdi ben öğretmenim yaz tatiline giriyoruz şuan 29 haftalık hamileyim 32. haftada zaten yaz tatilinde olcağım doğum eylüle dek geliyor doğum öncesi izin alabilirmiyim sonraya ekletmek için .zaten tatilde olacağımız için verirlermi?

işbaşı yaptığın zaman izinli olma gerekiyor değilmi . bence almalısın.

Hayır canım eklenmez. Şöyle oluyor. sen 32. haftanı doldurdun gidip çalışabilir raporu aldın değilmi. ama bebek 40 haftasını doldurmadan geldi. o üç haftalık iznin yanar.

Ha haa bakalım bu soruyu bilebilecekmiii? Şimdi diyelim 32.haftada çalışabilirlik raporu aldık (tövbe tövbe sanki sakatız ya alla alla) çalışıyoruzzzzz. bebiş 37de geldi diyelim. Hadi 3 haftam yandı. çalıştıım 5 haftaaaammm onudamı yakacaklarrr. onu ekleyecekler dimiii paşa paşaaa hııııı???????????naniknanik

ya bideeee şirketten almıcaz ya maaşı sonra doğum izni bititkten sonra sskdan alcaz yaaa. toplu olarak. maaşımızı tam mı alcaz yoksa. ekisk mi % kaçını meselaaaa

haa bide yelizzzz diyelimmm 32 de çalışabilirlik raporumu aldım diyelim ve 36 da ayrılmak durumunda kaldımmmm. çalıştığım 4 haftamı eklenir? veee bebişin geldiği haftaya göre kayıbım olabilir...36 da ayrıldım diyelim.....4 hafta eklenecek. 38de bebiş geldiii 2 hafta yandııııı.. Ayyy matematik sorusu gibi aradaki 1 haftaya ne olduuuu?

ya bideeee şirketten almıcaz ya maaşı sonra doğum izni bititkten sonra sskdan alcaz yaaa. toplu olarak. maaşımızı tam mı alcaz yoksa. ekisk mi % kaçını meselaaaa

yüzde kaç bilmem ama mesela toplam 60 günlük raporun var 2 günlük maaaşını kesip 58 gününü veriyormuş. toplam rapordan her zaman 2 günlük kesiyormuş yani fazla bir şey değil.

o bir hafta da yanar. mantık şu canım ne kadar çalışırsan sonraya o kadar ekletirsin.

Selam kızlar!

Canım ne yazık ki öğretmenler yaz tatilinde fiili olarak çalışmadıklarından doğum öncesi izinleri yanar, yani doğum sonrasına ekletemezsin. Memurlarla ilgili sitelerden araştırmıştım ben, sonra bakanlığa mail attım doğum öncesi izin yaz tatiline gelirse kullanılamaz denmişti. Sen de bilgi edinmeye mail gönder ama benim araştırmalarıma göre kullanamazsın.

OOOO Özüm hanım gelmişşşşşş, saçlar başlar nasıl bakalımmmm, manikür pedikürrrrr varmııı? Oğluş naptı sen ordaykennnnnn. Oh ohhh güzellik akıyor hanım annemizin üzerinden yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…