- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Bu forumdaAdAm_OLaCaK_KIZ ın zekası kanıtlı ispatlıdır yalnız. Aman diyeyim.
Karar ver bakış açısı mı zeka mı?
Bazen bı ınsanda ıkısı de olmayabılıyor sızın ıkısınıde bır dusunemedıgınız gıbı mesela:)
Yok artıkIyi yonleri varmis kocanizin cidden, vurdugu yerde gül de bitiyor mu?
Boyle bı yorum cıdden zekanızın ıspatı zaten.
Cok guldum:))
d SENDE Bİ ADAM YERİNE KOYMADIN ŞU HERİFİ BEYAfazla merhametli ve fazla saf 1 haftalık arkadaslıktan sonra esimi cok iyi kandırırsın bu yüzden her daim yanında olmak zorundayım araba almayan bile giderken tembihliyorum artık sakın orda tutturma araba cok güzel alalım alaım diyee
daha önce tutturmustuda cocuk gibi ben olmasam alıcak 27 yasındayı 35 yasında cocugum var :))
Tersi olsaydı yine bu tepkiyi alacaktınNeden sormadan yorum yaptinizki yada anlamadan bugun sadece mutluluk benin olsun istedim kotu seyler dusunmek istemedim esim aklima geldikce o gunu degil ii yonlerini hatirlamak istedim ve merak ettim yazdim ve bir seyi anladim ki kadin esini nasil tanitirsa oyle kalir bak ben kac gun once yaptiklarini anlattim bugun iyi yonlerini kimse bu yazdiklarima aldiris bile etmedi 3 yalnis bi dogruyu degil tum dogrulari gturmus
Kimse kızı aşağılamadı sadece kendısını kandırmamasını soyledık .yaaa kızın üstüne ne gittiniz haa kötüyken yazı yazdı diye iyiyken yazı yazamazmı yani sizmi buna karar veriyosunuz
günah bee
sizde neler yazıyosunuz ille her yazdıgınıza eski konulardan bakıp vurmak mı lazım pess
valla kızı cok asaladınızMune nin bi aşalayanları bi ele almazı lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?