genelde eslerimizin kötü yanini konusuruz simdede benim kocam bu huyunu seviyorum diyen varmi....

Sugara içer sadece. Kötü alykanlığı yoktur. Arkadaş ayaği kahvesi yoktur yalandan nefret eder.allahtan korkar erkeğinde namusu olduğuna inanır. Sevmediıim huyuda çoktur bea

[QUOTE="The Black, post: 43532217, member: 709467 Imm.

Uyurken kendi ayağıyla benim ayağımdaki çorabı çıkartıyor. Bu benim için çok elzem bir konu. (!)

Pfff.[/QUOTE]
Sizin kocalari bilmem ama bu mesaji okuyup 10dkdir kesintisiz kahkaha atan bana acıyarak bakan kocam hala ses çıkarmadı. Galiba benimki de övülecek kadar var
Allah ta seni güldürsün

Sen
d SENDE Bİ ADAM YERİNE KOYMADIN ŞU HERİFİ BEYA

[QUOTEcin10, post: 43533017, member: 681498"]Ya yeter garı , Kızın butun profilini alt ust ettık [/QUOTE]
Biraz sonra biri çıkıp tüm sülalesinin isimlerini,face profilini yaymazsa bende bisey bilmiyorumAnammmm ne fenasınıııızzz

Sen daha neyin davasındasın, konu taşınmış bile, bdv konusu değil dedik gereken yapılmış sen hala gak guk, neyin mücadelesi anlamadım ki, sende de var heralde sopacı koca herkes salak bir sen akıllı

Tersi olsaydı yine bu tepkiyi alacaktın

harcadığım paraya asla karışmaz eli açıktır, ben gereksiz harcama yapmayı sevmem Allahtan.. o yanımda yokkende disari çıkabiliyorum yeterki nereye gideceğimden haberi olsun. Giyim kuşama karışmaz.. ilk aklıma gelenler bunlar. Elbetteki her erkek gibi onunda kötü tarafları var ama abartılı değil

yaaa kızın üstüne ne gittiniz haa kötüyken yazı yazdı diye iyiyken yazı yazamazmı yani sizmi buna karar veriyosunuz
günah bee

sizde neler yazıyosunuz ille her yazdıgınıza eski konulardan bakıp vurmak mı lazım pess

valla kızı cok asaladınız Mune nin bi aşalayanları bi ele almazı lazım

Kimse kızı aşağılamadı sadece kendısını kandırmamasını soyledık .
Konuların arasın 2 3 gun var 2 3 gun ıcınde dayakcı koca nasıl ıyı olablır canım soylesene ?
Kadınların gözunu açması lazım. Biz onların hizmetcısı , kölesı değiliz.

Benim eşim gözünü açtığı gibi gulucukler saçar çok neşeli sevgi doludur somurtma huyu yoktur. Herkesden önce beni tutar beni düşünür beni mutlu etmeye çalışır evimizle çok ilgilidir hicbiseyi eksik etmez. Ne istesem çift çift alır . Günde 30 kez sarılır öper güzel sözler söyler. Kimsenin bana laf etmesine karışmasına izin vermez sinirlenirse iki dakka sürer kin tutmaz. İkimizde çalışmiyoruz o yüzden ev islerini tek yapmam birlikte yaparız zaten büyük temizliğe kadın alıyorum. Şimdi hamileyim dahada düşkün bana ve bebegimize öyle işte :) kötü huylu Kıyafetim tamamen onun istediği şekilde araba kullandırmaz arkadaslarimla akşam çıkıyim vs izin vermez kendisi olmadan. Denizde bikini giydirmez eli çok açıktır para tutamaz biriktiremez aklıma gelenler bunlar. Konu sahibine gelince her insanın iyi kötü huyu var eşinin güzel huyu hiç olmasaydı zaten cekemezdin şimdiye kadar ama dayak affedilecek bişey değil kendini kandırma canım.

ne demek doğuma benle geldi yawwwww komşunun kocasıyla mı yollayacaktı
Boğazınızı sıkıp vurduktan sonra akıl tutulması yaşadınız herhalde ki hala bu hödüğün iyi huylarından bahsediyorsunuz ,bir de gece sarılıyormuş kuyruğuna sarılsın o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…