- Konu Sahibi benim havinim 15
-
kari gibi söylenmez
Kendisi çok sevmez ama sahibinin hatrı varSenın kociste 1 tanedır yaaa bibi baksana kedı beslıyosunuz kedı besleyen adam adamdırrr
Güzel kafalar bunlar.Yani 10 kasimda dayak yiyip,13 kasimda esinin mükemmelliyetinden bahsetmek ...
Ben ızın alıyorum vallaKonuyu da şimdi okudum. Zaten olması gereken şeyleri iyi özellik diye yazmış konu sahibi. Dışarı çıkarken izin almıyorum diye seviniyor.
Senin kocan yok diye bir kıskançlık sezdim sanki.Konuyu da şimdi okudum. Zaten olması gereken şeyleri iyi özellik diye yazmış konu sahibi. Dışarı çıkarken izin almıyorum diye seviniyor.
Farz edelim ki konu sahibi kocasıyla ilgili o ilk konuyu hiç açmadı...
Bugünkü konusundan yola çıkarak, konu sahibinin kocası
"karı gibi söylenmeyen",
"bir yere gitmek için iznini almak zorunda olmadığı",
"her ay evin geçimi için kendisine yetecek parayı veren",
"doğum yapınca hastanede yanında olan" biriymiş...
Valla sizi bilmem ama ben kıskançlıktan çatlıyorum şu an.
Kendisi çok sevmez ama sahibinin hatrı varmerhametli kocişim aha şimdi kıskanıcaklar pis fesat kk hatunları
İyiymiş, yani bu demek oluyor ki bazıları gerçekten haftanın 5 günü dövsede 2 günü seviyorsa kocaları mükemmel oluyor herhalde. Öyle koca olmasından da hiç olmaması çok daha iyi.
Acaba gene farklı karakterleri olan bir üyeylemi karşı karşıyayız''Ayriyiz ztn cnm kac gun once son nokta konuldu ama bosanma henuz gerceklesmis degil cunku yeni bitirmeyi dusunduk ve cocuk istemeyerek oldu supriz gibi oldu yani beklemiordum''
konu sahibinin dün bir üyeye yazdığı
Ya yeter garı , Kızın butun profilini alt ust ettık''Ayriyiz ztn cnm kac gun once son nokta konuldu ama bosanma henuz gerceklesmis degil cunku yeni bitirmeyi dusunduk ve cocuk istemeyerek oldu supriz gibi oldu yani beklemiordum''
konu sahibinin dün bir üyeye yazdığı
bence bu siteyle dalga geçiyorAcaba gene farklı karakterleri olan bir üyeylemi karşı karşıyayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?