genelde eslerimizin kötü yanini konusuruz simdede benim kocam bu huyunu seviyorum diyen varmi....

Yani 10 kasimda dayak yiyip,13 kasimda esinin mükemmelliyetinden bahsetmek ...
Güzel kafalar bunlar.
Birlikte uyuyunca düzelmiştir araları.
Sarılınca herşey geçiyomuş ya.
Neyse ki karı gibi dedikodu yapmıyormuş kocası o yeter.
Vursa da olur.

Farz edelim ki konu sahibi kocasıyla ilgili o ilk konuyu hiç açmadı...

Bugünkü konusundan yola çıkarak, konu sahibinin kocası
"karı gibi söylenmeyen",
"bir yere gitmek için iznini almak zorunda olmadığı",
"her ay evin geçimi için kendisine yetecek parayı veren",
"doğum yapınca hastanede yanında olan" biriymiş...
Valla sizi bilmem ama ben kıskançlıktan çatlıyorum şu an.

Konuyu da şimdi okudum. Zaten olması gereken şeyleri iyi özellik diye yazmış konu sahibi. Dışarı çıkarken izin almıyorum diye seviniyor.
Ben ızın alıyorum valla Ne var kı bunda ya agzım mı yamulcak '' aşkım şuraya gidebilirmiyim desek ''

Konuyu da şimdi okudum. Zaten olması gereken şeyleri iyi özellik diye yazmış konu sahibi. Dışarı çıkarken izin almıyorum diye seviniyor.
Senin kocan yok diye bir kıskançlık sezdim sanki.
İzin almıyor uzun etek giymeye de kızmıyor.
Para vermiyor ama çok çalışıyor.
Vuruyor ama vurduğu yerde gül bitiyor.

Tabi ki bunlari hic bir erkek yapmaz,çok özveri gerektiren şeyler

İyiymiş, yani bu demek oluyor ki bazıları gerçekten haftanın 5 günü dövsede 2 günü seviyorsa kocaları mükemmel oluyor herhalde. Öyle koca olmasından da hiç olmaması çok daha iyi.

Ben de farklı birsey yazmadım

''Ayriyiz ztn cnm kac gun once son nokta konuldu ama bosanma henuz gerceklesmis degil cunku yeni bitirmeyi dusunduk ve cocuk istemeyerek oldu supriz gibi oldu yani beklemiordum''

konu sahibinin dün bir üyeye yazdığı

''Ayriyiz ztn cnm kac gun once son nokta konuldu ama bosanma henuz gerceklesmis degil cunku yeni bitirmeyi dusunduk ve cocuk istemeyerek oldu supriz gibi oldu yani beklemiordum''
Acaba gene farklı karakterleri olan bir üyeylemi karşı karşıyayız

Ya yeter garı , Kızın butun profilini alt ust ettık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…