genelde eslerimizin kötü yanini konusuruz simdede benim kocam bu huyunu seviyorum diyen varmi....

Fesaylık söyleyene mahsus. Evet ben bekarım ama bunu böhüğğğ bekarım ya da hadi kızlar bekarlar yazsın şeklinde iğrenç bir şekilde yansıtmam. Tarzım değil.
Ben oraya ne yazmışım. Lütfen tek derdiniz kocalarınız olmasın. Cımbızla çekip kendinizce yorumlamanız sizin sorununuz benim değil.
Polemik sevmem
Hoşçakalın
İyi forumlar

Lakin burası bir derdim var platformu,ayrıca dayakçı da olsa kocalı olmak kocasız olmaktan iyi diyorsun heralde

Şu kafaları değiştiremedik.
Kadın ya da birey olmanın bir erkeğin yatağındaki insan olmak olmadığını kimseye anlatamadık.

Kötü de olsa kocan kızzz sahibin var tarzı insanlar bunlar.
Ne yazık ki
Ne yazık ki.

su an bende sok yasadim. daha dunmuydu neydi esle ilgili siddet icerikli konu paylasiyordu konu sahibi.
sorunlar hizla cozuluyo sizde ne mutlu :) @benim kelebegim

Bence bu konuyu açan arkadaşın en iyi huyu, hayatta kimseyi sallamamAsı..bakar mısınız dünyalar yazmışız, bayan üstüne Alınmıyor, Mutlu Mesut doğum hikayesi yazıyor .. Tabi orda da ilk cümleleri bebeğim erkek olsun istedim... Allah akıl fikri versin ne diyim... Bazen sadece hakedersin...

Bende kotu yanlarini anlatsam destan olur gider sinirli olmasi oncelik siddet oncelik evde tlf bakar durur muhabbet sifir vb vb vb daha anlatsam bitmez zaten yaptiklarini bi kez yazdim demekki insanin kotu yanlari ii hallerini goturuyo simdi bazi okuyan bumu kotu derler ama bu yonleri malesef ki kotu yanlari olunca hic oluyo

Neden sormadan yorum yaptinizki yada anlamadan bugun sadece mutluluk benin olsun istedim kotu seyler dusunmek istemedim esim aklima geldikce o gunu degil ii yonlerini hatirlamak istedim ve merak ettim yazdim ve bir seyi anladim ki kadin esini nasil tanitirsa oyle kalir bak ben kac gun once yaptiklarini anlattim bugun iyi yonlerini kimse bu yazdiklarima aldiris bile etmedi 3 yalnis bi dogruyu degil tum dogrulari gturmus

Ya hu durup dururken niye iyi yanlarini anlatma geregi duyar bir insan ve niye gruba sizin kocalarinizin iyi huylari neler der gercekten anlamadim ve arada 3 gün var bu kadar kör kütük aşıkmısın ya da bu adama mecbursun

Konu sahibesi şu an kaçış halindesiniz çok belli. Eşinşz size hiçbir kadının hakketmediği şeyler yapmış ve siz buna katlanmak zorunda kalmışsınız ne yazık ki.
Artık eski güzel günleri düşünerek mutlu olamazsınız ancak avuntu olur bu ve doğru karar vermenizi engeller.
Tek düşündüğünüz eşiniz olmasın zaten sizi hak etmiyor çok açık.
Başka meseleleriniz de olsun, başka beklentileriniz, başka hayalleriniz.
Eskiyi düşünmek sizi zayıflatır sadece.
Eşiniz doğrudan oldukça uzak biri. Bir kaç iyi halini (ki iyilik değil yaptıkları zaten yapması gerekenler) çekip çekip eziyet etmeyin kendinize.
Mesleğiniz varsa çalışın
Kendinize hobi edinin
Evladınıza daha yararlı bir anne olmaya çalışın.
Tek amacınız bu adam olmasın ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…