- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Niye yüzüme vuruyon.Senin kocan yok diye bir kıskançlık sezdim sanki.
İzin almıyor uzun etek giymeye de kızmıyor.
Para vermiyor ama çok çalışıyor.
Vuruyor ama vurduğu yerde gül bitiyor.
Nazar etme nolur, çalış senin de olur.Niye yüzüme vuruyon.
sız neden fesatlandınız kı??
Ben de sıze sımdı desem kı eskı konularınıza baktım sıZde kötü bı koca bıle yok??
Kadın zamanında dertlerını yazmıs sımdı bıraz esıyle mutlu olmus gelmiş bı konu acmıs o baslık altında paylaşmak istemiş.
Bu kadar dert olmasın lutfen.
Lakin burası bir derdim var platformu,ayrıca dayakçı da olsa kocalı olmak kocasız olmaktan iyi diyorsun heralde
Bende kotu yanlarini anlatsam destan olur gider sinirli olmasi oncelik siddet oncelik evde tlf bakar durur muhabbet sifir vb vb vb daha anlatsam bitmez zaten yaptiklarini bi kez yazdim demekki insanin kotu yanlari ii hallerini goturuyo simdi bazi okuyan bumu kotu derler ama bu yonleri malesef ki kotu yanlari olunca hic oluyoBu bir dert değil bdv ye yakışmadı sanki lakin yine söyleyeyim
yalan söylemez söyleyemez ki bu benim en önem verdiğim özellik yalana asla tahammülüm yoktu küçük olsa bile
evine çocuğuna bağlıdır öyle kahveymiş bilmem ne ayak basmamıştır bile
kötü alışkanlıkları yoktur şimdilik aklıma gelenler bu kadar
kötü huylarını sorsaydın aklıma daha çok gelirdi sanki çok sinirlidir patavatsızdır nofrost buz dolabı gibi soğuktur vb
Lakin burası bir derdim var platformu,ayrıca dayakçı da olsa kocalı olmak kocasız olmaktan iyi diyorsun heralde
Neden sormadan yorum yaptinizki yada anlamadan bugun sadece mutluluk benin olsun istedim kotu seyler dusunmek istemedim esim aklima geldikce o gunu degil ii yonlerini hatirlamak istedim ve merak ettim yazdim ve bir seyi anladim ki kadin esini nasil tanitirsa oyle kalir bak ben kac gun once yaptiklarini anlattim bugun iyi yonlerini kimse bu yazdiklarima aldiris bile etmedi 3 yalnis bi dogruyu degil tum dogrulari gturmus
Neden sormadan yorum yaptinizki yada anlamadan bugun sadece mutluluk benin olsun istedim kotu seyler dusunmek istemedim esim aklima geldikce o gunu degil ii yonlerini hatirlamak istedim ve merak ettim yazdim ve bir seyi anladim ki kadin esini nasil tanitirsa oyle kalir bak ben kac gun once yaptiklarini anlattim bugun iyi yonlerini kimse bu yazdiklarima aldiris bile etmedi 3 yalnis bi dogruyu degil tum dogrulari gturmus
Sızın zekanız vermek ıstedıgım mesajı o sekılde algılamıssa bısey dıyemem bakıs acısı.
Sızın zekanız vermek ıstedıgım mesajı o sekılde algılamıssa bısey dıyemem bakıs acısı.
Bu forumdaAdAm_OLaCaK_KIZ ın zekası kanıtlı ispatlıdır yalnız. Aman diyeyim.
Karar ver bakış açısı mı zeka mı?
Oyy gadanı alırım sağolasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?