Genetik Test

gokyuzuq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2025
7
2
1
Merhaba. 2 aylık hamileyken düşün yaptım sağlıksız gebelik dediler. Genetik test verdiğimde bu sonuçlar çıktı pıhtılaşma var dendi genetik doktor dizlerle alakalı kendi kadın doğum doktprum akciyerlerle alakalı dedi ve beni dahiliyeye sonra hemotolojiye yönlendirdi ilaç takviyesi başlatılacakmış dahiliye doktoru kan sulandırı iğne verirler muhtemel dedi ama burda yazanları açıklamadılar. Anlayan bilen varsa açıklayabilir mi rica etsem.
Eki Görüntüle 3631708

Size sülük tedavisi öneririm rahimde ki tıkalı damarları pıhtıları sülük emiyormuş ve bir iki gün pıhtı şeklinde kanama oluyormuş temizlik yapıyor bir nevi. Yalnız lan sulandırıcınilacı 10 gün önceden kesmenin lazım veya bir hafta önceden kanamayınartırabilirmiş. Tanıdığım birinin arkadaşı 2 yıl her ay düzenli olarak sülük tedavisini yaptırdı iki homozigot olmasına rağmen şimdi 5 aylık hamile muhakkak deneyin derim

Yaaa çok teşekkür ederim hematoloji doktoru hamile kalırsan hamilelik sürecinde kan sulandırıcı tedavi kullanacaksın dedi. Hamilelik düşünüyorum kısmet ama sülük deneyeceğim inşAllah.

Merhaba ben iki kez aynı şeyi yaşadım attığınız görüntü açılmıyor ama doktor pıhtılaşma var dediyse gebe kaldığınız zaman kan sulandırıcı iğne ve hap başlanacak ihmal etmeyin ben şu an 36 haftalık hamileyim ve kan sulandırıcı kullandım gebe kalır kalmaz

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah. Pıhtılaşma ya yatkınlığım daha fazlaymış. Dediğiniz gibi doktorda hamile olduğun itibaren kullanman lazım dedi kadın doğumcuma sevk etti sonradan. Peki siz hala kan sulandırıcı hap yada iğne kullanıyor musunuz yoksa bir süre mi kullandınız ?

Peki hamile olduğu aylarda yaptırdı mı sülük tedavisini bilginiz var mı

Çok teşekkür ederim Ben 32. Haftaya kadar coraspin hap kullandım 36. Haftaya kadar da oksapar iğne kullandım iğneyi yeni bıraktım bende de tam pıhtılaşma değil de yatkınlık olabilir diye vermişlerdi ne kadar kullanacağını doktor belirliyor kimisi doğum anına kadar kullanıyor

Çok teşekkür ederim Sağlıkla kucağınıza Alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…