Genital nub tutanlar yada tutmayanlar anket

Nub tahminim tuttu mu?

• Tuttu

OY: 57 51,8%
  • Tutmadı

OY: 53 48,2%

• Ankete Katılan
    110
Bende nub tuttu. Demekki bu teoride kedin degil kimisinde tutmus kimisinde tutmamis

cnm kac haftalik ken % 70 erkek dedi cnm ... Benim kib13 hafta 5 gunluk %80 kiz dedi cikinti yok mus goremedi cinsiyet ne zaman ogreniliyo
merhaba bana 13+6 da %70 erkek dedi cikintiyi doktorda bende gorduk.16. haftada artik belli oluyor cinsiyeti bana ay sonu gel dedigi icin haftaya sali gidecegim 18 haftalik olacagim.
senin cikinti gormedigi icin yuksek oran vermis kiz demis buyuk ihtimalle oyledir,ilk bebeginmi?

Yok cnm 2. Cnm bnm

Allah sana bagislasin sevindim cnm.

Cnm adet tarihime gore gebelik olmamis ultrosonda farkli 13 hafta 5 gun suan
Anladım canım. Adete göre önde gidiyor, ama gerçekte adetten çok sonra olmuş demekki bebegin daha küçük doğru anladıysam. Bende adete göre 5 haftaligim. Ama gerçekte 3 haftalık hamileyim. Bende adetten 2 hafta sonra hamile kaldim:)

Senin kiside kucuk daha cnm aynen adet tarihine uymuyo daha kucuk benim kide senin ki gibi 14 haftalik oldu suan adet tarihime goren 16 hft gosteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…