- 10 Ağustos 2013
- 986
- 281
- 123
- Konu Sahibi Havalianne__
-
cnm kac haftalik ken % 70 erkek dedi cnm ... Benim kib13 hafta 5 gunluk %80 kiz dedi cikinti yok mus goremedi cinsiyet ne zaman ogreniliyoHavalianne__ bana kiz demistiniz gercekten de oyle idi nubu ama 14 haftalik dr’a gittim dr %70 erkek dedi
merhaba bana 13+6 da %70 erkek dedi cikintiyi doktorda bende gorduk.16. haftada artik belli oluyor cinsiyeti bana ay sonu gel dedigi icin haftaya sali gidecegim 18 haftalik olacagim.cnm kac haftalik ken % 70 erkek dedi cnm ... Benim kib13 hafta 5 gunluk %80 kiz dedi cikinti yok mus goremedi cinsiyet ne zaman ogreniliyo
Yok cnm 2. Cnm bnmmerhaba bana 13+6 da %70 erkek dedi cikintiyi doktorda bende gorduk.16. haftada artik belli oluyor cinsiyeti bana ay sonu gel dedigi icin haftaya sali gidecegim 18 haftalik olacagim.
senin cikinti gormedigi icin yuksek oran vermis kiz demis buyuk ihtimalle oyledir,ilk bebeginmi?
Allah sana bagislasin sevindim cnm.merhaba bana 13+6 da %70 erkek dedi cikintiyi doktorda bende gorduk.16. haftada artik belli oluyor cinsiyeti bana ay sonu gel dedigi icin haftaya sali gidecegim 18 haftalik olacagim.
senin cikinti gormedigi icin yuksek oran vermis kiz demis buyuk ihtimalle oyledir,ilk bebeginmi?
Canim sayfanda 16.hafta içinde oldugun yaziyor hangisi dogruHanimlar bana %80 kiz dendi 13 hafta 5 gunluk sizce yanilma payi var mi
Cnm adet tarihime gore gebelik olmamis ultrosonda farkli 13 hafta 5 gun suanCanim sayfanda 16.hafta içinde oldugun yaziyor hangisi dogru
Anladım canım. Adete göre önde gidiyor, ama gerçekte adetten çok sonra olmuş demekki bebegin daha küçük doğru anladıysam. Bende adete göre 5 haftaligim. Ama gerçekte 3 haftalık hamileyim. Bende adetten 2 hafta sonra hamile kaldim:)Cnm adet tarihime gore gebelik olmamis ultrosonda farkli 13 hafta 5 gun suan
Senin kiside kucuk daha cnm aynen adet tarihine uymuyo daha kucuk benim kide senin ki gibi 14 haftalik oldu suan adet tarihime goren 16 hft gosteriyorAnladım canım. Adete göre önde gidiyor, ama gerçekte adetten çok sonra olmuş demekki bebegin daha küçük doğru anladıysam. Bende adete göre 5 haftaligim. Ama gerçekte 3 haftalık hamileyim. Bende adetten 2 hafta sonra hamile kaldim:)
Benim bebisime bakar misinz??
Teyzesi bebisime bakar mısın??Havalianne__
Lufen cinsiyet tahmini yapar misinizEki Görüntüle 2056790
11+2 haftalığız bize de tahminde bulunabilir misiniz acabaHavalianne__
MerhabaHavalianne__ benim bebisede yorum yapabilirmisin
Erkek dedi doktorumuz.
Senin 6 ya da 7 haftalikken kağıtta ne taraftaydi bebek canımErkek dedi doktorumuz.
Ben baktım ama tam anlayamadım canım ya. Yardımcı olcak arkadaşlar gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?