Genital nub tutanlar yada tutmayanlar anket

Nub tahminim tuttu mu?

• Tuttu

OY: 57 51,8%
  • Tutmadı

OY: 53 48,2%

• Ankete Katılan
    110
Bana yorum yazmış mıydınız hatırlamıyorum.Ben göndereyim siz tahmin edin.1 erkek, 1 kız denildi.Ama 12 haftalikken usg görüntüleri var ina göre tahmin yapın

Evet kan testiyle öğrendim. xy kromozomlara bakılarak öğreniliyor.amerikadayım ben türkiyedede yapılıyor diye duymuştum ama ücret baya pahalı oluyor

Evet kan testiyle öğrendim. xy kromozomlara bakılarak öğreniliyor.amerikadayım ben türkiyedede yapılıyor diye duymuştum ama ücret baya pahalı oluyor
Aa ne güzel.Keşke burada da olsa.Yanılma payı olmaz o zaman her halde.İnş" ALLAH " sağ salim doğsun meleğiniz.Usg görüntüsüne baktım benim bebeğimle neredeyse aynı nub görüntüsü olan kısım.Ama bana kız dediler.Bi sonraki kontrole kadar sabr edicez artık

Ultrasonda yanılma payı olabiliyor bazen erken haftalarda ama kan testi kesin sonuç Allah gönlüne göre versin.benim bi kızım vardı buda süpriz bebek oldu

Ultrasonda yanılma payı olabiliyor bazen erken haftalarda ama kan testi kesin sonuç Allah gönlüne göre versin.benim bi kızım vardı buda süpriz bebek oldu
" ALLAH " sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş" ALLAH " Ne güzel her iki nimetide tadmış olacaksınız inş" ALLAH "

Var canım 2 oğlum var
Siz benim bebeğin nub'una göre tahmin yapmış mıydınız acaba? Sizin tahmininiz tutar o zaman.Tecrübelisiniz" ALLAH "bağışlasın bebeklerinizi. Ben ekte gondereyim görütüyü bi tahmin alayım sizden

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-13-13-43-49.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 523
Siz benim bebeğin nub'una göre tahmin yapmış mıydınız acaba? Sizin tahmininiz tutar o zaman.Tecrübelisiniz" ALLAH "bağışlasın bebeklerinizi. Ben ekte gondereyim görütüyü bi tahmin alayım sizden
Amin canım çok teşekkürler. Bebişin erkeğe benziyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Bi bakar mısınız?

Eklentiler

• 15161885403051150581982.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 426
Konu sahipleri iki kizimdada hem kese hem nub tutmuştu şimdi 3 gebelik 12+3 günlük Dr yorum yaptı ama nubu doğrulamak istiyorum attığım resimler den bişiy anlamadım her yeri oluşmuştu Dr nasıl bı görüntü aldı anlamadım lütfen bı bakın.

Eklentiler

• IMG_20180125_224952.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 418
  • IMG_20180125_224940.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 383
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…