- 10 Ağustos 2013
- 986
- 281
- 123
- Konu Sahibi Havalianne__
-
Tam emin degil ama kagidi gobegimin uzerine koyunca kSenin 6 ya da 7 haftalikken kağıtta ne taraftaydi bebek canım
Gobegin uzerine tutunca kagidi sag tarafta kaliyordu bebekSenin 6 ya da 7 haftalikken kağıtta ne taraftaydi bebek canım
Teşekkür ederim haftaya kan testiyle öğrenicem cinsiyetini bakalım tutacakmı
Bana yorum yazmış mıydınız hatırlamıyorum.Ben göndereyim siz tahmin edin.1 erkek, 1 kız denildi.Ama 12 haftalikken usg görüntüleri var ina göre tahmin yapınArkadaşlar benim Dr söylemeden genital nub teorisi adında Sayfam var, tahminlerimin çoğu tutuyor yinede anket yapmak istedim. O sayfada resminizi yükleyin tahminimi söyleyim, sizde doktordan geldikten sonra burdaki ankete tuttu yada tutmadı diye ankete katılın. Bakalım % kaç tutuyor:)
Merhaba.Merakımdan soruyorum sizin bebeğiniz var mı?Yada hamile misiniz? Genelde cinsiyyet konusunda sizden yanıt geliyorda merak ettim.Bwn erkek bebeğe benzettim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Doğru tahmin ettiniz it’s a boy
Doğru tahmin ettiniz it’s a boy[/QUOT
Hayırlı olsun bebeğiniz.Kan testiyle cinsiyyet nasıl öğreniliyor?Siz kan testiyle mi öğrendiniz?
Aa ne güzel.Keşke burada da olsa.Yanılma payı olmaz o zaman her halde.İnş" ALLAH " sağ salim doğsun meleğiniz.Usg görüntüsüne baktım benim bebeğimle neredeyse aynı nub görüntüsü olan kısım.Ama bana kız dediler.Bi sonraki kontrole kadar sabr edicez artıkEvet kan testiyle öğrendim. xy kromozomlara bakılarak öğreniliyor.amerikadayım ben türkiyedede yapılıyor diye duymuştum ama ücret baya pahalı oluyor
Ultrasonda yanılma payı olabiliyor bazen erken haftalarda ama kan testi kesin sonuç Allah gönlüne göre versin.benim bi kızım vardı buda süpriz bebek olduAa ne güzel.Keşke burada da olsa.Yanılma payı olmaz o zaman her halde.İnş" ALLAH " sağ salim doğsun meleğiniz.Usg görüntüsüne baktım benim bebeğimle neredeyse aynı nub görüntüsü olan kısım.Ama bana kız dediler.Bi sonraki kontrole kadar sabr edicez artık
" ALLAH " sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş" ALLAH " Ne güzel her iki nimetide tadmış olacaksınız inş" ALLAH "Ultrasonda yanılma payı olabiliyor bazen erken haftalarda ama kan testi kesin sonuç Allah gönlüne göre versin.benim bi kızım vardı buda süpriz bebek oldu
Var canım 2 oğlum varMerhaba.Merakımdan soruyorum sizin bebeğiniz var mı?Yada hamile misiniz? Genelde cinsiyyet konusunda sizden yanıt geliyorda merak ettim.
Siz benim bebeğin nub'una göre tahmin yapmış mıydınız acaba? Sizin tahmininiz tutar o zaman.Tecrübelisiniz" ALLAH "bağışlasın bebeklerinizi. Ben ekte gondereyim görütüyü bi tahmin alayım sizdenVar canım 2 oğlum var
Amin canım çok teşekkürler. Bebişin erkeğe benziyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımSiz benim bebeğin nub'una göre tahmin yapmış mıydınız acaba? Sizin tahmininiz tutar o zaman.Tecrübelisiniz" ALLAH "bağışlasın bebeklerinizi. Ben ekte gondereyim görütüyü bi tahmin alayım sizden
Teşekkür ederim canım.Önemli olan o.Sağlıkla doğsun ins" ALLAH "Amin canım çok teşekkürler. Bebişin erkeğe benziyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Hayirli olsun saglikla buyutunDoğru tahmin ettiniz it’s a boy
Erkek buyuknihtimalSiz benim bebeğin nub'una göre tahmin yapmış mıydınız acaba? Sizin tahmininiz tutar o zaman.Tecrübelisiniz" ALLAH "bağışlasın bebeklerinizi. Ben ekte gondereyim görütüyü bi tahmin alayım sizden
İnş" ALLAH " sağlıklı ve hayırlısıyla öyle olur.İnş" ALLAH " hafta sonu öğreneceğim. 1 kız 1 erkek dediler bakalım :) Tahmin için teşekkür ederim ))Erkek buyuknihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?