- Konu Sahibi Havalianne__
-
Ne zaman dedi canım sanki orda bi çıkıntı var gibi ama alallaEki Görüntüle 2104115 Merhaba kızlar benimkine kıza benziyo dedi sizce :)
Canım bende anlamadım ama kız dedi rastgele bi doktora gittim kanamam olmuştu bakalım kendi doktorumda ne dicekNe zaman dedi canım sanki orda bi çıkıntı var gibi ama alalla
Bak şimdi daha çok umutlandımCanım bende anlamadım ama kız dedi rastgele bi doktora gittim kanamam olmuştu bakalım kendi doktorumda ne dicek
Canım valla ben senin kız olur diye tahmin etmiştim rüyalar falan bazı şeylerimiz aynı gibi bana kız dedi inşş değişir sizinde ama hayırlısı yine yanılan çok oluyorBak şimdi daha çok umutlandım
Aynen hayırlısı ama diyorum ya kız deselerde inanmam doktorlara okadar inancım kalmadı. Bi arkadaşıma bi doktor bebeğin kAlbi durmuş hemen almamız gerek demiş kadın korkmuş başka doktorada gitmiş bebek yaşıyor yine birine sen hamile kalamazsın dedi kadın kaldı üstüne oğlu 11 aylıkken ikinciye kaldı yani çok yanılmalar oluyo tıpta cihazlardaCanım valla ben senin kız olur diye tahmin etmiştim rüyalar falan bazı şeylerimiz aynı gibi bana kız dedi inşş değişir sizinde ama hayırlısı yine yanılan çok oluyor
Evet bende çok güvenmiyorum birinin dediğine başka birizbaşka bişe söylüyor hayırlısı olsun inşşAynen hayırlısı ama diyorum ya kız deselerde inanmam doktorlara okadar inancım kalmadı. Bi arkadaşıma bi doktor bebeğin kAlbi durmuş hemen almamız gerek demiş kadın korkmuş başka doktorada gitmiş bebek yaşıyor yine birine sen hamile kalamazsın dedi kadın kaldı üstüne oğlu 11 aylıkken ikinciye kaldı yani çok yanılmalar oluyo tıpta cihazlarda
Lütfen benim minnoşumun da cinsiyetini tahmin edin.Arkadaşlar benim Dr söylemeden genital nub teorisi adında Sayfam var, tahminlerimin çoğu tutuyor yinede anket yapmak istedim. O sayfada resminizi yükleyin tahminimi söyleyim, sizde doktordan geldikten sonra burdaki ankete tuttu yada tutmadı diye ankete katılın. Bakalım % kaç tutuyor:)
Güzide hanım acaba benimkinin cinsiyetini görebilir misiniz?Benimkinde tuttu canım, ben de sormuştum
Bize de bakar mısınız :)Arkadaşlar benim Dr söylemeden genital nub teorisi adında Sayfam var, tahminlerimin çoğu tutuyor yinede anket yapmak istedim. O sayfada resminizi yükleyin tahminimi söyleyim, sizde doktordan geldikten sonra burdaki ankete tuttu yada tutmadı diye ankete katılın. Bakalım % kaç tutuyor:)
Erkek galiba bebişBenim bebisime bakar misinz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?