- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
Havalianne__ canim 3 kızın vardı 4 yü de yaptinmi 2016 da senin topikte aktiftim biraz büyüdümuzun kizce nasıl gidiyor
Bize de bakar mısınız :)
Aaaa canim hayırlı olsun çok sevindim Rabbim gönlüne göre versin4.ye şimdi hamile gibiyim canım idrar testlerim pozitif yarın doktora gidecem
Aaaa canim hayırlı olsun çok sevindim Rabbim gönlüne göre versin
Tabi edeeim inşeALLAH duamdasin Rabbim güzel kalbine göre salih erkek evladı tattirsinAmin canım inşallah dua et
Gittinmi canim dr a4.ye şimdi hamile gibiyim canım idrar testlerim pozitif yarın doktora gidecem
Gittinmi canim dr a
Evet canim yüksek çıkmış hayırlı olsun İnşeALLAH salih erkek evladın olur Rabbim kucağına almak nasip etsin sevindim adınaGittim kuzum sata göre 5 haftalık hamileyim ama geç yumurtladım herhalde karından Usg ile kese görünmedi, korktum. Kan tahlili beta 2824,1 çıktı vajinal Usg ile bakıldı kese görüldü 3 haftalık dedi. 3 haftaya göre bu değer yüksek değil mi
Benim değerim de 7520lerdeydi doktor 3 4 haftalik dedi bir hafta sonra gittim tekrar kese vsr bebek yok dediler 15gun sonra bidaha gittim artik 8haftaliktm kalp atisiyla gormustuk bu sene erkek senesimi ya hep erkek bebek usgleri var cogunlukGittim kuzum sata göre 5 haftalık hamileyim ama geç yumurtladım herhalde karından Usg ile kese görünmedi, korktum. Kan tahlili beta 2824,1 çıktı vajinal Usg ile bakıldı kese görüldü 3 haftalık dedi. 3 haftaya göre bu değer yüksek değil mi
Benim değerim de 7520lerdeydi doktor 3 4 haftalik dedi bir hafta sonra gittim tekrar kese vsr bebek yok dediler 15gun sonra bidaha gittim artik 8haftaliktm kalp atisiyla gormustuk bu sene erkek senesimi ya hep erkek bebek usgleri var cogunluk
Evet canim yüksek çıkmış hayırlı olsun İnşeALLAH salih erkek evladın olur Rabbim kucağına almak nasip etsin sevindim adına
Cumlemizden canimSağol canım benim Allah razı olsun
Sen beni hatırlamazsın muhtemelen ama ben seni hatırladım nub teorisi ile cinsiyet teorisinde yorum yapıyordunSağol canım benim Allah razı olsun
Sen beni hatırlamazsın muhtemelen ama ben seni hatırladım nub teorisi ile cinsiyet teorisinde yorum yapıyordun
Sanırım 3 kızın vardı
İnşaAllah bu sefer salih, sağlıklı bi oğlun olur canım
Sat ne zaman senin? Ben de hamileyim günlerimiz yakın gibi
Doktor keseyi mi ölçtü de 3 haftalık çıktı canımAllah razı olsun canım benim, sat 12 Aralık ama bebek sata uyumlu değil. Sata göre 5 haftalık keseye göre 3 haftalık. Geç döllenme oldu herhalde
Doktor keseyi mi ölçtü de 3 haftalık çıktı canım
Sağlıkla gelsin canım inşAllah geç döllenme olmuş demek ki hakikatenEvet canım keseyi ölçtü
Arkadaşlar benim Dr söylemeden genital nub teorisi adında Sayfam var, tahminlerimin çoğu tutuyor yinede anket yapmak istedim. O sayfada resminizi yükleyin tahminimi söyleyim, sizde doktordan geldikten sonra burdaki ankete tuttu yada tutmadı diye ankete katılın. Bakalım % kaç tutuyor:)
Var ama diğer fotografları sıteye yukleyenedım deneycem 11 haftalık vardıSanki ters duruyor canım başka foto var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?