Genital nub tutanlar yada tutmayanlar anket

Nub tahminim tuttu mu?

• Tuttu

OY: 57 51,8%
  • Tutmadı

OY: 53 48,2%

• Ankete Katılan
    110
Gittinmi canim dr a

Gittim kuzum sata göre 5 haftalık hamileyim ama geç yumurtladım herhalde karından Usg ile kese görünmedi, korktum. Kan tahlili beta 2824,1 çıktı vajinal Usg ile bakıldı kese görüldü 3 haftalık dedi. 3 haftaya göre bu değer yüksek değil mi

Evet canim yüksek çıkmış hayırlı olsun İnşeALLAH salih erkek evladın olur Rabbim kucağına almak nasip etsin sevindim adına

Benim değerim de 7520lerdeydi doktor 3 4 haftalik dedi bir hafta sonra gittim tekrar kese vsr bebek yok dediler 15gun sonra bidaha gittim artik 8haftaliktm kalp atisiyla gormustuk bu sene erkek senesimi ya hep erkek bebek usgleri var cogunluk

Benim değerim de 7520lerdeydi doktor 3 4 haftalik dedi bir hafta sonra gittim tekrar kese vsr bebek yok dediler 15gun sonra bidaha gittim artik 8haftaliktm kalp atisiyla gormustuk bu sene erkek senesimi ya hep erkek bebek usgleri var cogunluk

Valla bilmiyorum canım ben kese görünmeyince çok korktum dış gebelik sandım. Vajinal bakınca göründü, daha yeni gebelik ama beta yüksek

Sağol canım benim Allah razı olsun
Sen beni hatırlamazsın muhtemelen ama ben seni hatırladım nub teorisi ile cinsiyet teorisinde yorum yapıyordun
Sanırım 3 kızın vardı
İnşaAllah bu sefer salih, sağlıklı bi oğlun olur canım
Sat ne zaman senin? Ben de hamileyim günlerimiz yakın gibi

Allah razı olsun canım benim, sat 12 Aralık ama bebek sata uyumlu değil. Sata göre 5 haftalık keseye göre 3 haftalık. Geç döllenme oldu herhalde

Eklentiler

• 20190119_113811.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 154
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…