- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
eveteşinin kardeşleri hala gelip kalıyorlar mı sizde ?
Bunu asla yapamayacağım galiba
Ayyyynennn öyle, çoğu kadın bunu yapıyo, ama adı sinmek değil onlara göre, idare etmek alttan almak yuvayı dişi kuşun yapması, her erkek böyle naaapcann tavrı
amin inşaallahhersey güzel olur insallah, umudunuzu kaybetmeyin
yaşayıp görmek gerekecek galibaEvlilik iki kişinin biraraya gelip biz demeye çalışmasıdır.Bencillere göre değildir..Evlilik iki kişinin birbirini desteklemesidir..Desteklemeyi bilmeyene göre değildir..Güven ister aldatanlara göre veya aşırı kıskançlara göre değildir..Saygı ister terbiyesizlere göre değildir.vs.vs..Canım evliliğinin detaylarını bilmediğimden belki yeni evlisin ondandır diye düşündüm bu zamanla düzelir ama evlilikle ilgili yazdıklarımdan çekiyorsan şayet zor düzelir..
aminMrb cnm bana inanmalısın sadce sabır gerekiyordu büyük bi sabır ben sana başıma gelenleri bi anlatsam annemgile mi göndermemeler anne kuzuluğumu herşeyi vardı benim eşimin kaç gece sabahlara kadar ağladığımı bilirim boşanmayı düşünüyorsanda sen bilirsin ama boşanma unutma başkası daha iyi olacak diye bişe yok hiç bi şekilde siz birbirinizi daha tanıma aşamasındasınız biraz sabret bak bakalım herşey değişceğini görüceksin allah yardımcı olsun
Anlatmam gerek yoksa patlayacağım... Dün birinci yılımız doldu ama eşimden tek bir şey görmedim kızlar. Sürekli tartışmalıyız sürekli kırgınız birbirimize. Eşimin tartışırken hiç dur durağı yok ağzına gelen herşeyi söylüyor. Küfür değil bunlar ama beni çok incitici. Bende onun için hiç birşey yapmadım. Çünkü evlilik tek taraflı yürüyecek birşey değil ve ben daha şimdiden çok YORGUNUM....
Paylaşmak istedim yalnızca...
sosyal hesaplardaki arkadaşlarımın paylaştıklarına bakılırsa muhteşem, her önemli günde sofralar hazırlanan, hediyeler alınan, bol kocişim hitaplarıyla dolu pespembe bir dünya.Ama kadınlar kulubündeki bdv konularına bakılırsa, evlenmeyen bir pişman evlenen bin pişman..Bende çözemedim o yüzden hangisi gerçek biri söylese ?
inşaallah canımAllah kolaylık versin canım inşallah eşin gözünü açar da kendi yuvasına sahip çıkar.
bazen bi kaç sene içinde uyanıyor eşler ailesinin yaptıklarını farkediyor.
doğru söylüyorsunuzDoğru kişiyi bulmak çok önemli. Ben bu konuda şanslıyım çok şükür. Eşimin kötü özellikleri yok mu var elbette. Muhakkak benimde vardır. Ama çok şükür iyi gidiyor her şey ilk günden beri.
Ama etrafımızda öyle örnekler var ki, o kadar çok evlenip de mutsuz olmuş arkadaşım var ki. Biraz şans işi belki de. Bir de evlenince düzelir diye düşünmemek gerekiyor. bir agresiflik bir bencillik varsa karşı tarafta o kişi ile evlenmemeli insan tabi kalbine söz geçirebilirse...
Böylede evllik Ürümezki madem.sevmiyorsun niye bosanmiyorsunmalesef canım benim de eşim öyle. ne doğumgünü ne evlilik yıldönümü asla bi şey yapmaz bi hediye almaz bi tatlı söz söylemez. bi de okumuş etmiş. dışarıya sorsan ne kadar da anlayışlı akıllı dört dörtlük bir adamdır. beşinci senem ve ben kocamı sevmiyorum. onu tek kelimeyle tanımlarsam "odun" derim. o kadar kırgınım ki ona. defalarca söylememe rağmen umursamıyor bile. can çıkar huy çıkmaz demişler. sen de boşver o tatlı canını sıkmaya değmez. Allah ıslah etsin böyle adamları
bu yorumu yazdığımda eşime kırgındım ve küstüm. barıştığımdan beri daha yumuşak davranmaya başladım. sevgimi daha çok göstermeye çalıştım. eşim de değişti. dün ben seviyorum diye beyaz çikolata almış banaBöylede evllik Ürümezki madem.sevmiyorsun niye bosanmiyorsun
canım ailesine bak dürüst namuslu insanlar olsun öle karmaşık yapılı ailelerden uzak dur.sonra evleneceğin kişinin egosu kibiri olmasın.bunlar en önemlileri.bunlardan biri bile varsa evlenme bekar kal.ama bunlar yoksa evlilik ballı börek.evlilik çok güzel bir müessese emin ol.BDV okudukça evlilik bana korkunç ve kaçınılması gereken bir şeymiş gibi geliyor evlenmeyeceğim ya korkuyorum.
Bence ikisi de gerçek. Güzel evliliği olan sosyal medyaya kötü evliliği olan bdv ye yazıyor işte. Bir kadın mutlu evlilik karelerini bdv de paylaşsa topa tutulur nisbet mi yapıyorsun diye..sosyal hesaplardaki arkadaşlarımın paylaştıklarına bakılırsa muhteşem, her önemli günde sofralar hazırlanan, hediyeler alınan, bol kocişim hitaplarıyla dolu pespembe bir dünya.Ama kadınlar kulubündeki bdv konularına bakılırsa, evlenmeyen bir pişman evlenen bin pişman..Bende çözemedim o yüzden hangisi gerçek biri söylese ?
sosyal medyadakiler el gördüklük . bdv deki hayattan gerceklersosyal hesaplardaki arkadaşlarımın paylaştıklarına bakılırsa muhteşem, her önemli günde sofralar hazırlanan, hediyeler alınan, bol kocişim hitaplarıyla dolu pespembe bir dünya.Ama kadınlar kulubündeki bdv konularına bakılırsa, evlenmeyen bir pişman evlenen bin pişman..Bende çözemedim o yüzden hangisi gerçek biri söylese ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?