gerçek evlilik nasıl birşey???

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
Anlatmam gerek yoksa patlayacağım... Dün birinci yılımız doldu ama eşimden tek bir şey görmedim kızlar. Sürekli tartışmalıyız sürekli kırgınız birbirimize. Eşimin tartışırken hiç dur durağı yok ağzına gelen herşeyi söylüyor. Küfür değil bunlar ama beni çok incitici. Bende onun için hiç birşey yapmadım. Çünkü evlilik tek taraflı yürüyecek birşey değil ve ben daha şimdiden çok YORGUNUM....
Paylaşmak istedim yalnızca...

Bir bekar olarak evliliği daha farklı hayal ediyorum ama.s üzüldüm sizin adınıza inşallah geçicidir bu durum. Birbirinize iyice alıştıktan sonra düzelir belki herşey.

Evliliğin ilk bir yılı biraz anlaşmazlıklarla geçiyor canım bir taraf herzaman sabırlı olmalı özverili olmalı eğer yürüyecekse zamanla düzelir. ama yürümeyeceksede zorlamanın anlamı yoktur. Bende 14 aylık evliyim eşim sinirli bir tiptir onun sinir olacağı kızacağı şeyleri öğrendim tek tek şimdi daha dikkatli davranıyorum ben değiştikçe eşimde çok değişti birkaç ay öncesine kadar oturttuk ilişkimizi

Senin eşin çok zor biri eski konularından da hatırlıyorum . Pek sağlıklı bir evliliğiniz yok malesef . Allah kolaylık versin .

sosyal hesaplardaki arkadaşlarımın paylaştıklarına bakılırsa muhteşem, her önemli günde sofralar hazırlanan, hediyeler alınan, bol kocişim hitaplarıyla dolu pespembe bir dünya.Ama kadınlar kulubündeki bdv konularına bakılırsa, evlenmeyen bir pişman evlenen bin pişman..Bende çözemedim o yüzden hangisi gerçek biri söylese ?

O ihtişamlı sofralar
Ve samimiyetsiz sözlerin hiç biri gerçekçi değil
En azından bana göre...

Eşimde sinirli bir insan ve
Yalnızca ben herşeye
sanki aptal akılsız bir insanmışım gibi evet iyisin hoşsun sen ve ailen mükemmelsiniz
Siz ne yaparsanız ben sizin malınızım kalbimde yok duygularımda
dersem işte o zaman mutlu bir evliliğim olur...

O ihtişamlı sofralar
Ve samimiyetsiz sözlerin hiç biri gerçekçi değil
En azından bana göre...
Psikolojide 'aşağılık kompleksi' sınıfa gidiyor o 'kociş'e adanmış kadınların abartı çabaları, aslında bir sendrom yani. Olduğundan daha iyi gibi göstermek, gerçekleri gizleyip başkalarının övgüsüyle tatmin olmak.

Evliliğin ilk yılı zordur kaç kere boşanmaya karar verdik kaç kere vazgectik kaç kere kavga ettik sayısını hatırlamıyorum bile :) ama öğreniyoruz o seni öğreniyor sen onu. Birbirinin suyuna gitmeyi ögreniyorsun.

Eşim de öfke kontrolü vardı tedavi oldu. Güven sorunu vardı geçmişinden kalma hepsi halloldu şimdi çok şükür diyebiliyorum biraz zaman.

İlk evlilik yıldönümümüzde bile kavga ettik biz habersiz bi şekilde babası bize geldi ve bütün gün beraberdik kutlama falan yapmadık. Hatta bir sene içinde hiç bir günü kutlayamadık hep kavgalıydık o zamanlarda. Eşimin doğum günün de küs olduğumuz halde hediye almıştım teşekkür edip küslüğe devam etmiştik.

:) sosyal medyaya kimse ağlarken sinir krizi geçirirkenki resmini atmıyor, herkes güzel ve biraz da nispet yapabileceği paylaşımlar yapıyor, burda ise kimse gelip ben çok mutluyum diye konu açmıyor adı üstünde BDV.. yani hepsi gerçek:)

Bilmiyorum ben çözümleyemiyorum bu adamı
Hayatında ki değer sırası farklı
Bizim kurduğumuz yuva en son sırada bile değil onun için

anladım canım düzelmeyeceğine inanıyorsan yol yakınken bir bebeğin yokken ayrıl derim ozaman dünyaya bir kere geliyoruz

insani sınırlarda tartışmanın bol olduğu ama 2 dk sonra kimsenin bi şey hatırlamayıp oturup yemek yiyip gülüştüğümüz evlilik gerçek evlilik önemli olan tartışmamak değil bkunu çıkarmamak.kadının sabrı (zaman geçtikçe peygamber sabrına dönen) erkeğinde öküzlüğünü kısa sürede törpüleyebilmesi ve bunun için kıvırmayı (mecazi ) öğrenmesi ile geçinilip gidilen evlilik gerçek evliliktir.

Bilmiyorum ben çözümleyemiyorum bu adamı
Hayatında ki değer sırası farklı
Bizim kurduğumuz yuva en son sırada bile değil onun için
bıraz konularına baktım
acaba bıraz fazlacamı ıcerlıyorsun bılmıyorum durumu ama esının mesela kardesı gelecegı zaman tepkısını koymus mesajını okumussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…