- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Benim her günüm cehennemBDV okudukça evlilik bana korkunç ve kaçınılması gereken bir şeymiş gibi geliyor evlenmeyeceğim ya korkuyorum.
Bende eşimi tanıyamıyorumSenin eşin çok zor biri eski konularından da hatırlıyorum . Pek sağlıklı bir evliliğiniz yok malesef . Allah kolaylık versin .
O ihtişamlı sofralarsosyal hesaplardaki arkadaşlarımın paylaştıklarına bakılırsa muhteşem, her önemli günde sofralar hazırlanan, hediyeler alınan, bol kocişim hitaplarıyla dolu pespembe bir dünya.Ama kadınlar kulubündeki bdv konularına bakılırsa, evlenmeyen bir pişman evlenen bin pişman..Bende çözemedim o yüzden hangisi gerçek biri söylese ?
Eşimde sinirli bir insan veEvliliğin ilk bir yılı biraz anlaşmazlıklarla geçiyor canım bir taraf herzaman sabırlı olmalı özverili olmalı eğer yürüyecekse zamanla düzelir. ama yürümeyeceksede zorlamanın anlamı yoktur. Bende 14 aylık evliyim eşim sinirli bir tiptir onun sinir olacağı kızacağı şeyleri öğrendim tek tek şimdi daha dikkatli davranıyorum ben değiştikçe eşimde çok değişti birkaç ay öncesine kadar oturttuk ilişkimizi
Psikolojide 'aşağılık kompleksi' sınıfa gidiyor o 'kociş'e adanmış kadınların abartı çabaları, aslında bir sendrom yani. Olduğundan daha iyi gibi göstermek, gerçekleri gizleyip başkalarının övgüsüyle tatmin olmak.O ihtişamlı sofralar
Ve samimiyetsiz sözlerin hiç biri gerçekçi değil
En azından bana göre...
belkideBir bekar olarak evliliği daha farklı hayal ediyorum ama.s üzüldüm sizin adınıza inşallah geçicidir bu durum. Birbirinize iyice alıştıktan sonra düzelir belki herşey.
sosyal hesaplardaki arkadaşlarımın paylaştıklarına bakılırsa muhteşem, her önemli günde sofralar hazırlanan, hediyeler alınan, bol kocişim hitaplarıyla dolu pespembe bir dünya.Ama kadınlar kulubündeki bdv konularına bakılırsa, evlenmeyen bir pişman evlenen bin pişman..Bende çözemedim o yüzden hangisi gerçek biri söylese ?
Bilmiyorum ben çözümleyemiyorum bu adamızaman gectıkte daha cok tanırsınız bırbırınızı merak etme emınım oda yorgundur
sımdı bıraz aradıgını bulamamak demeyeyım ama gercek hayatla yuzlesıyorsunuz olur boyle seyler cok derın dusunme
anladım canım düzelmeyeceğine inanıyorsan yol yakınken bir bebeğin yokken ayrıl derim ozaman dünyaya bir kere geliyoruzEşimde sinirli bir insan ve
Yalnızca ben herşeye
sanki aptal akılsız bir insanmışım gibi evet iyisin hoşsun sen ve ailen mükemmelsiniz
Siz ne yaparsanız ben sizin malınızım kalbimde yok duygularımda
dersem işte o zaman mutlu bir evliliğim olur...
bıraz konularına baktımBilmiyorum ben çözümleyemiyorum bu adamı
Hayatında ki değer sırası farklı
Bizim kurduğumuz yuva en son sırada bile değil onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?