- 10 Nisan 2014
- 43.411
- 115.701
- 798
- Konu Sahibi mucizem ol
-
haklısın maalesef.haklı olman da üzücü ama.bir bebeğin hele ki doğabilecek ayda bir bebeğin aldırılmaya parçalanmaya çalışılması ise korkunçççYok be ceycey. Sence hem arkadaşı hem kendisi 23 haftalık hamile olabilir mi? Üstelik ikisinin de birlikte olduğu adam polis. Farklı şehirde büyümüş, bahsettiği kişi çocukluk arkadaşı ama ne hikmetse ikisinin de birlikte olduğu polisler aynı şehre düşmüş. Zaten aynı kişisiniz dedik doğru düzgün inkar bile edemedi. direkt gitti hesap bilgilerini düzenlemeye.
Hay senin ağzın bal yesin yaSavunmadan bahsetmiyorum ki, o kadına birşey söyleme hakkın yok, o olmasa başkası olur gibi ezberlenmis cümlelerden bahsediyorum.
Kadın kocasına boşanma davası açmış oluyor, diğer kadına da öfkeli olması gayet normal değil mi? O öfkeyle es kaza kadına kötü birşey yazmaya görsün vay haline oluyor.
Olayın sıcaklığıyla kadını da arayabilir, ağzından karşı tarafın hakettiği cümleler de çıkabilir. Yapmasa daha iyi çünkü karşısına onu anlayacak biri yok zaten. Ama o aramayı yapan kişiyi suçlu göremiyorum ben açıkçası. Ortada suçlu varsa bu ilişki yaşayan taraflar.
Canhıraş kadının yaptığı seni ilgilendirmez denmesini, diğer yorumlarımda da yazdığım gibi komik buluyorum.
Günü birlik durumlar hariç ortada bir ilişki varsa, evli olduğunu bilmeme ihtimali de epey düşük ayrıca.
Komiser polis arasında (maaş) belirgin bir fark yok. Van Bitlis Hakkari Şırnak civarlarındaysa tazminat sebebiyle bir tık fazla alır. Kaçakçılık, pöh vsnin de ek gelirleri var. Ama şunu söyleyeyim emniyette rütbeler arası maddi fark çok çok az. Komiserlikten müdürlüğe geçişte biraz fark ediyor ama ona da ölme eşşeğim ölmeeee. İl emniyet müdürü (1.sınıf) mesela ortalama 13-15.000 arası bir şey alıyorlar (yan gelir falan yok, en fazla makam harcamaları falan için kantinden bir bütçe ayırılırlar). Yani öyle emniyettekilerle para için falan evlenilmez.Komiser olması lazım. Tam maaş bilmiyorum ama 10 binden fazla gelirleri var. Neyse ya dur konumuz bu değil şimdi
O zaman ciddi bir ruh hastası bar karşımızda.Yok be ceycey. Sence hem arkadaşı hem kendisi 23 haftalık hamile olabilir mi? Üstelik ikisinin de birlikte olduğu adam polis. Farklı şehirde büyümüş, bahsettiği kişi çocukluk arkadaşı ama ne hikmetse ikisinin de birlikte olduğu polisler aynı şehre düşmüş. Zaten aynı kişisiniz dedik doğru düzgün inkar bile edemedi. direkt gitti hesap bilgilerini düzenlemeye.
Az daha zorlarsak hesabı kapatacak hissediyorumYok be ceycey. Sence hem arkadaşı hem kendisi 23 haftalık hamile olabilir mi? Üstelik ikisinin de birlikte olduğu adam polis. Farklı şehirde büyümüş, bahsettiği kişi çocukluk arkadaşı ama ne hikmetse ikisinin de birlikte olduğu polisler aynı şehre düşmüş. Zaten aynı kişisiniz dedik doğru düzgün inkar bile edemedi. direkt gitti hesap bilgilerini düzenlemeye.
Valla ben gördüğümü söylüyorum tatile gidiyorlar öyle ya da böyle. Ya zaten konu bu değil boşverinKomiser polis arasında (maaş) belirgin bir fark yok. Van Bitlis Hakkari Şırnak civarlarındaysa tazminat sebebiyle bir tık fazla alır. Kaçakçılık, pöh vsnin de ek gelirleri var. Ama şunu söyleyeyim emniyette rütbeler arası maddi fark çok çok az. Komiserlikten müdürlüğe geçişte biraz fark ediyor ama ona da ölme eşşeğim ölmeeee. İl emniyet müdürü (1.sınıf) mesela ortalama 13-15.000 arası bir şey alıyorlar (yan gelir falan yok, en fazla makam harcamaları falan için kantinden bir bütçe ayırılırlar). Yani öyle emniyettekilerle para için falan evlenilmez.çalışma saatlerine-şartlarına kıyaslayınca maaşları çok az oluyor.
Eğer olurda boşanırlarsa bi BOŞANDILARO zaman ciddi bir ruh hastası bar karşımızda.
Kendiniz adanın eşi, eşiniz de metresi gibi görüyor olabilir.
Evli adamdan hamile kalmak için müthiş bir çaba göstermiş olması anlaşılır gibi değil.
Lojmanda kalıp biriktiriyorlardır o zamanValla ben gördüğümü söylüyorum tatile gidiyorlar öyle ya da böyle. Ya zaten konu bu değil boşverin
işte en tuhafı burası zaten.kazara hamile kalsa anlayacağım ama eğer konu sahibi evli adamla birlikte olan kişiyse neden ısrarla aylarca bebek sahibi olmaya çalıştı tedavi bile görmüşşO zaman ciddi bir ruh hastası bar karşımızda.
Kendiniz adanın eşi, eşiniz de metresi gibi görüyor olabilir.
Evli adamdan hamile kalmak için müthiş bir çaba göstermiş olması anlaşılır gibi değil.
doğu tazminatı var orada fazla alıyorlar.ankarada normal maaşları var komşularımın meselaLojmanda kalıp biriktiriyorlardır o zamano da bir seçenek tabi.
Bu gerçek mi yaİl emniyet müdürü (1.sınıf) mesela ortalama 13-15.000 arası bir şey alıyorlar (yan gelir falan yok, en fazla makam harcamaları falan için kantinden bir bütçe ayırılırlar).
Aldırsın.. O çocuktan da derhal ayrılsın yoksa hayatının en büyük hatasını yapar.Merhaba arkdaşlar yakın bi arkadaşım için sizden fikir almak istedim ben arkadaşı ve anne adayı
Oldugum için tarafsızve duygusal düşünemedim siz bi fikir verirsiniz umarım
Benim bi arkadaşım var 30 yaşında 9 yıldır biriyle birlikte ve evli değiller çünki erkek aile baskısıyla akrabası kuzeniyle evli bildiğim kdarıyla ama buna ragmen arkdaşım ve çocuk ayrılmadılar devam ettiler şuan hamile ve çocugu isteyen erkek aldır diyor bebeği üstelil kızlar bebek 23 haftalık sanırım şuan yasal olmayan yoldan alıyorlarmış kıza söylemiş tabi kızın hamileliğinden ailesinin haberi yok başka ilde
Çlaısıyor
Bana soruyor napacam diye ben aldır diyemem 23 hafta gebe bende hamileyim kıy diyemem
O sevdiği çocukta kızı zorluyor ya aldırcaksın yada bir ömür bana mecbursun diye
Şimdi bu arkdaşım napabilir fikir verir misiniz
Aslında doğu tazminatı da çok değil maksimum 2.000 oluyor. Yurtdışı görevlerinde (Suriye ya da misyon) ciddi bir ek gelir oluyor. Onun dışında parası için yapılacak bir meslek değil. Ben emniyette olup da arabasını evini alıp rahat rahat tatillere gidebilen görmedim maalesef.doğu tazminatı var orada fazla alıyorlar.ankarada normal maaşları var komşularımın mesela
Evli adamın kapatması olan nasıl metres olmuyor?Çocukluk arkadaşjm herseyini bilirim metres değil bunlar zaten 9 yıldırz sevgiliydiler adam aile baskısıyla 2 yıl ömce zorla evlendi ama buna ragmen adam bitirmedi kız ne kdar bitirmek istesede
Ne olacağını sanıyodu acaba? Hamile kalınca adam ayrılacak karısından hoop kendisiyle evlenecek mi sanıyodu ki? Adamda ayrı bi kafa zaten. Evlilik dışı çocuk sahibi olmak için tedavi sürecine falan girmişler. Başta iste sonra aldır de oyuncak mı bu ya? Nasıl acımıyosun senin kanından o çocuk. Hadi adam yine kurtarır paçayı bi şekilde de sen nasıl kurtaracaksın acaba konu sahibi? Daha buradan gelen tepkilerle baş edemiyosun ailene nasıl anlatacaksın çok merak ediyorum. İnşallah doğurup çöpe falan atmaya kalkmazsın o bebeği.işte en tuhafı burası zaten.kazara hamile kalsa anlayacağım ama eğer konu sahibi evli adamla birlikte olan kişiyse neden ısrarla aylarca bebek sahibi olmaya çalıştı tedavi bile görmüşş
Benim bizzat bire bir yakınım. Bir ilin 1. Sınıf emniyet müdürü 14 küsür alıyor. Yıllardır çalışıyor 1 evleri var (kredi ile aldılar) 1 de arabaları o kadar. Tek artısı müdür konutunda oturmak oldu onlara.Bu gerçek mi ya
Çocuğu son çare, bağlayıcı olarak görmüştür.işte en tuhafı burası zaten.kazara hamile kalsa anlayacağım ama eğer konu sahibi evli adamla birlikte olan kişiyse neden ısrarla aylarca bebek sahibi olmaya çalıştı tedavi bile görmüşş
alıyorlar ama oldukça sıkarak ya da çift maaşlarsa.neyse bizim konumuzda 2 polis mi var tek polis mi ben oradayım halaa.yani 2 tane evli polis mi varrrrr 1 tane evli polis miiiii?biri evine bağlı diğeri çapkın iki polis mi varrr yoksa sadece eşini aldatan bir polis miii?Aslında doğu tazminatı da çok değil maksimum 2.000 oluyor. Yurtdışı görevlerinde (Suriye ya da misyon) ciddi bir ek gelir oluyor. Onun dışında parası için yapılacak bir meslek değil. Ben emniyette olup da arabasını evini alıp rahat rahat tatillere gidebilen görmedim maalesef.
Bence tek polis söz konusu.alıyorlar ama oldukça sıkarak ya da çift maaşlarsa.neyse bizim konumuzda 2 polis mi var tek polis mi ben oradayım halaa.yani 2 tane evli polis mi varrrrr 1 tane evli polis miiiii?biri evine bağlı diğeri çapkın iki polis mi varrr yoksa sadece eşini aldatan bir polis miii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?