GERCEK FIKIR

haklısın maalesef.haklı olman da üzücü ama.bir bebeğin hele ki doğabilecek ayda bir bebeğin aldırılmaya parçalanmaya çalışılması ise korkunççç

Hay senin ağzın bal yesin ya
Hiç mi hayatımızda birinin ya da bir şeyin sinirini başkasından çıkarmadık? Yapmadım diyen yalan söylüyordur. Yeri geldiğinde sinirimizi yanlışta olsa bir anlık gafletke başkasından çıkarabiliyorsak,kocamın beni aldattığı kadınada o acıyla bir iki çift laf söylemeyede hakkım olsun canım. Dimi?

Tamam kimisi muhattap olmak istemiyordur,asıl suçluyu,muhattap olacağı kişiyi kocası olarak görüyordur kimiside iki tarafı suçluyodur mesela. Bunda doğru ya da yanlış diye bir durum yok. Kime göre neye göre yanlış? Bu tamamen acıyla baş etme şekliyle alakalı bir durum. O yüzden aldatıldığı kadına laf eden kadınlara "nasıl laf edersin hakkın yok!!!" tepkisi bana zorbalık gibi geliyor. Gerek yok buna. Herkesin kendi bileceği iş.

Komiser olması lazım. Tam maaş bilmiyorum ama 10 binden fazla gelirleri var. Neyse ya dur konumuz bu değil şimdi
Komiser polis arasında (maaş) belirgin bir fark yok. Van Bitlis Hakkari Şırnak civarlarındaysa tazminat sebebiyle bir tık fazla alır. Kaçakçılık, pöh vsnin de ek gelirleri var. Ama şunu söyleyeyim emniyette rütbeler arası maddi fark çok çok az. Komiserlikten müdürlüğe geçişte biraz fark ediyor ama ona da ölme eşşeğim ölmeeee. İl emniyet müdürü (1.sınıf) mesela ortalama 13-15.000 arası bir şey alıyorlar (yan gelir falan yok, en fazla makam harcamaları falan için kantinden bir bütçe ayırılırlar). Yani öyle emniyettekilerle para için falan evlenilmez. çalışma saatlerine-şartlarına kıyaslayınca maaşları çok az oluyor.

O zaman ciddi bir ruh hastası bar karşımızda.
Kendini adanın eşi, eşini de metresi gibi görüyor olabilir.

Evli adamdan hamile kalmak için müthiş bir çaba göstermiş olması anlaşılır gibi değil.

Az daha zorlarsak hesabı kapatacak hissediyorum

Valla ben gördüğümü söylüyorum tatile gidiyorlar öyle ya da böyle. Ya zaten konu bu değil boşverin

işte en tuhafı burası zaten.kazara hamile kalsa anlayacağım ama eğer konu sahibi evli adamla birlikte olan kişiyse neden ısrarla aylarca bebek sahibi olmaya çalıştı tedavi bile görmüşş

Aldırsın.. O çocuktan da derhal ayrılsın yoksa hayatının en büyük hatasını yapar.
Yada çocuğu doğru arkasına bakmasın o adamla da muhatap olmasın ama bu mümkün değil..

doğu tazminatı var orada fazla alıyorlar.ankarada normal maaşları var komşularımın mesela
Aslında doğu tazminatı da çok değil maksimum 2.000 oluyor. Yurtdışı görevlerinde (Suriye ya da misyon) ciddi bir ek gelir oluyor. Onun dışında parası için yapılacak bir meslek değil. Ben emniyette olup da arabasını evini alıp rahat rahat tatillere gidebilen görmedim maalesef.

Çocukluk arkadaşjm herseyini bilirim metres değil bunlar zaten 9 yıldırz sevgiliydiler adam aile baskısıyla 2 yıl ömce zorla evlendi ama buna ragmen adam bitirmedi kız ne kdar bitirmek istesede
Evli adamın kapatması olan nasıl metres olmuyor?
İsterse 49 yıldır sevgili olsunlar o veya bu nedenle adam resmen evli mi evli bitmiştir

işte en tuhafı burası zaten.kazara hamile kalsa anlayacağım ama eğer konu sahibi evli adamla birlikte olan kişiyse neden ısrarla aylarca bebek sahibi olmaya çalıştı tedavi bile görmüşş
Ne olacağını sanıyodu acaba? Hamile kalınca adam ayrılacak karısından hoop kendisiyle evlenecek mi sanıyodu ki? Adamda ayrı bi kafa zaten. Evlilik dışı çocuk sahibi olmak için tedavi sürecine falan girmişler. Başta iste sonra aldır de oyuncak mı bu ya? Nasıl acımıyosun senin kanından o çocuk. Hadi adam yine kurtarır paçayı bi şekilde de sen nasıl kurtaracaksın acaba konu sahibi? Daha buradan gelen tepkilerle baş edemiyosun ailene nasıl anlatacaksın çok merak ediyorum. İnşallah doğurup çöpe falan atmaya kalkmazsın o bebeği.

Çocuğu son çare, bağlayıcı olarak görmüştür.

alıyorlar ama oldukça sıkarak ya da çift maaşlarsa.neyse bizim konumuzda 2 polis mi var tek polis mi ben oradayım halaa.yani 2 tane evli polis mi varrrrr 1 tane evli polis miiiii?biri evine bağlı diğeri çapkın iki polis mi varrr yoksa sadece eşini aldatan bir polis miii?

Bence tek polis söz konusu. Arkadaşların ifşaları da onu gösteriyor. Hatta muhtemelen zavallı bebek de boşansınlar diye yapılmış. Umarım katletmezler çocuğu da bir kuruma verirler o da sevgi dolu bir aileye kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…