- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.597
- 248
- Konu Sahibi mucizem ol
-
Hala uğraşıyorEski mesajları gizlemek için iki saattir sondaj çalışması yapıyor profilinde. Biraz daha derine inerse petrol bulabilir
Çocugu zaten istiyor bırakmıyor korkuyor sadece adamdan o yüzden sıgınma evinde kalmak için
Tabiki adamda ama onu jayatina alan kadın kendi yaptı hayatını böyleSuçun büyük bi bölümü herifte, evet kadının kararları da yanlış, ben zaten doğru demiyorum?
o nasil polis ya tek maasla yazin kisin ayri tatilYa ne halt yediyse yedi ama bizi aptal yerine koymaya çalışmasın. Ne kadar saklamaya çalışsada açık verdi çünkü. Madem bi yalan atıyosun yeni hesap falan aç bari. Adamın polis olduğu detayını verme. Bunlarıda mı biz öğretelimHe bi de şey konusunu buldum kendisinin çalışan anneler diye bi konu açmış. Ailemden uzaktayım,çalışıyorum doğum izni bitince çocuğuma bakacak kimse yok ailem gelemez,işi de bırakamam falan yazmış. Madem senin kocan polis çocuk büyüyene kadar neden işten ayrılamıyosun? Benim kocası polis arkadaşım var kız çalışmıyor yazın ayrı tatil,kışın ayrı tatil. Ya da polis kocan bir bakıcı tutamıyor mu? İki kişi çalışıp bir bakıcı maaşı vermek çok mu zor?
Hee birde yine tesadüf Allah'ın işi,hamile arkadaşıda ailesinden ayrı şehirde
Tatlım şuan yanımda ben olsam zaten durmam merak etme. Benden cesaret aldıgı için yanıma sıgunda ona kalsa susacak ama yarın götürcem polis yada sıgınma evi neyse
Benim cesaretimden dolayı bana sıgında sen çocukluk arkdasın böyle durum yaşasa kapını yüzüne kapatıp git ne halin varsa görmü dersin
Kızma ablası öğrenecek daha bunlarıYa ne halt yediyse yedi ama bizi aptal yerine koymaya çalışmasın. Ne kadar saklamaya çalışsada açık verdi çünkü. Madem bi yalan atıyosun yeni hesap falan aç bari. Adamın polis olduğu detayını verme. Bunlarıda mı biz öğretelimHe bi de şey konusunu buldum kendisinin çalışan anneler diye bi konu açmış. Ailemden uzaktayım,çalışıyorum doğum izni bitince çocuğuma bakacak kimse yok ailem gelemez,işi de bırakamam falan yazmış. Madem senin kocan polis çocuk büyüyene kadar neden işten ayrılamıyosun? Benim kocası polis arkadaşım var kız çalışmıyor yazın ayrı tatil,kışın ayrı tatil. Ya da polis kocan bir bakıcı tutamıyor mu? İki kişi çalışıp bir bakıcı maaşı vermek çok mu zor?
Hee birde yine tesadüf Allah'ın işi,hamile arkadaşıda ailesinden ayrı şehirde
Arka planda benim çıkmama ne demeli
Ya cevap versene neden cevap vermiyorsun.Bakalım yazılanlarıda okutuyorum şuan yanımda yarın inşallah sosyal hizmetlere gitmeyi düşünüyorjz napılabilir can güvenliğide yok diye
Bunu yapan üstelik bi polis pislik herif
Bakın ikiside ahlaksız deseniz sonuna kadar haklısınız ve ben o kadınlar masum çok ahlaklıda demiyorum ama kimse başkasının evliliğini yıkamaz. İnsanlar evlenirken birbirine sadakat sözü verir. Üçüncü kişiler onlar evlendi biz bu evliliği koruyacağız diye söz vermediler ki? Ben orada eşime güvenmişim, bana söz veren o çünkü, diğer kadınlar yapmaz kafası ile bu yola girmemişim ki.Bilmiyormuyuz etrafta kadın olsun erkek olsun evli olmaya aldırmayan, ahlaksız insanlar olduğunu, burada beni yaralayan, sözünü tutmayan eşimse ben hesabımı onunla görürüm. Neden normalde selam bile vermeyeceğim bir tiple kocamın ahlaksızlığı yüzünden muhattap olayım.Adı üstünde imtihan dünyası her türden insan var, herkesten aynı ahlakta olmasınıda bekleyemezsin, burada bizim yapacağımız şey sadece böyle ahlakı zayıf insanlardan uzak durmak olur. Benim konu sahibinede tavsiyem bu oldu zaten, hayatından çıkar çünkü böyle ahlaktaki insanın çamuru bir yerde seni bulur diye.Evliliğe karşı sorumluluğu olan kocadır ama yuvayı yıkan iki kişi kusura bakmayın ama ben bu görüşe katılmıyorum. Bu adam tek başına mı yıkıyor bu yuvayı? Bende sinir oluyorum kocasını pürü pak görüp tüm suçu diğer kadına yıkanlara ama kocasını ve öteki kadınıda suçlayan kadınlara bile yapılıyor bu muhabbet. Herkesin kendi iradesi var,aklı var. Adam zorla koynuna almıyor değil mi 2.kadını? O zaman o da eşit derecede suçlu. Bu mantıkla düşünürsek bu konudaki hamile kalan kadında suçsuz o zaman? Bu bakış açısı çok tehlikeli.
tüm yazdıkları gebe kalmak üzerine.acaba konuyu açanla anlattığı kadın ayrı kişiler mi günahını mı alıyoruz yahuu?bir de meslek lisesi mezunuymuş sınavsız üniversiteye nasıl girilir diye sormuş.ama memur olduğunu da söylüyor bilemedim vallaKızma ablası öğrenecek daha bunları
Kendi aklı minnak olduğu için herkesi öyle sanıyor.
Gece gündüz dua edip olsun diye uğraştığı çocuğa ücretsiz izin alır bakar herhalde. Koskoca polis babası var bakar bebeğe. Çocuğu yaparken adamın karısı bakar diye düşünmedi ya, elbet çözüm düşünmüştür.
Komiser olması lazım. Tam maaş bilmiyorum ama 10 binden fazla gelirleri var. Neyse ya dur konumuz bu değil şimdio nasil polis ya tek maasla yazin kisin ayri tatil
alti ustu 10 bin lira maasi var bu adamlarin ya kidemli yada
Arkdaş korkuyor sadece yoksa zaten eşimde bende biz arkadayız dedik kapımızı açtık ama o şikayetçi olmaktanda korkuyor
Zaten ikiside ahlaksız. Ben ne demişim mesajımda ikiside suçludur demişim. O sizin düşünceniz ama ben,bana söz veren kocamdır suçlu odur diyerek metres kişisine hiç bir şey yapmadan köşeye çekilemem. Benim kocamın suçu bana sadakatliksizse onun suçuda metres olmak.Bakın ikiside ahlaksız deseniz sonuna kadar haklısınız ve ben o kadınlar masum çok ahlaklıda demiyorum ama kimse başkasının evliliğini yıkamaz. İnsanlar evlenirken birbirine sadakat sözü verir. Üçüncü kişiler onlar evlendi biz bu evliliği koruyacağız diye söz vermediler ki? Ben orada eşime güvenmişim, bana söz veren o çünkü, diğer kadınlar yapmaz kafası ile bu yola girmemişim ki.Bilmiyormuyuz etrafta kadın olsun erkek olsun evli olmaya aldırmayan, ahlaksız insanlar olduğunu, burada beni yaralayan, sözünü tutmayan eşimse ben hesabımı onunla görürüm. Neden normalde selam bile vermeyeceğim bir tiple kocamın ahlaksızlığı yüzünden muhattap olayım.Adı üstünde imtihan dünyası her türden insan var, herkesten aynı ahlakta olmasınıda bekleyemezsin, burada bizim yapacağımız şey sadece böyle ahlakı zayıf insanlardan uzak durmak olur. Benim konu sahibinede tavsiyem bu oldu zaten, hayatından çıkar çünkü böyle ahlaktaki insanın çamuru bir yerde seni bulur diye.
Ama Türk kadınlarında şöyle bir algı var kadın kadına bunu nasıl yapar, neden yapmasın, senin ömrünü verdiğin kocan yapmış zaten , seni tanımayan elin kadını niye acısın ki sana. Bu memlekete kardeşler, anne babalar, evlatlar birbirlerine neler yapıyor, menfaatler çatışınca, elin kadınında çok büyük beklenti olur bence bu. Ayrıca benim evliliğim, kocamın ayartmaya çalıştığı kadın bana acıyıp onunla beraber olmadı diye sağlıklı mı olacak. Ben o zaman o adamla evli kalırsam mutlu mu olacağım yani. Bu yüzden eşler hesaplarını birbirleri ile görmeli bana kalırsa. Üçüncü kişiler etkisiz eleman zira biri niyeti bızmuşsa a kişisi olmazsa b ye gider gene yapar yapacağını.
Böyle kadınlarla ilgili yapabileceğim tek şey bana göre uzak durmak ve ilişkini kesmek olur. Böyle ahlaktaki insanı hayatımda bie sıfat verip tutmam sadece. Kendi pisliğinde ne halt yediği beni ilgilendirmez, her koyun kendi bacağından asılır ve yaptıklarımın sonucuna katlanır. Konu sahibine verdiğim tavsiyede bu oldu.
Savunmadan bahsetmiyorum ki, o kadına birşey söyleme hakkın yok, o olmasa başkası olur gibi ezberlenmis cümlelerden bahsediyorum.Bile isteye evli bir erkekle beraber olan kadının savunulduğu tek bir konu görmedim ben. Var mı gerçekten ?
" Diğer kadını arayacağım , kocamın peşini bıraksın " yazanlara asıl muhataplarının kocaları olduğu yazılıyor. Diğer kadının , adamın evli olduğunu bilmeme ihtimali olabilir , başkasına saldırmadan önce kocanıza bakın deniliyor.
Ya öylede bu kadar tesadüfte fazla değil mi ama ya?tüm yazdıkları gebe kalmak üzerine.acaba konuyu açanla anlattığı kadın ayrı kişiler mi günahını mı alıyoruz yahuu?bir de meslek lisesi mezunuymuş sınavsız üniversiteye nasıl girilir diye sormuş.ama memur olduğunu da söylüyor bilemedim valla
Bu konu dahil arkadaşım için soruyorum konuların %99,99 una inanmiyorum.tüm yazdıkları gebe kalmak üzerine.acaba konuyu açanla anlattığı kadın ayrı kişiler mi günahını mı alıyoruz yahuu?bir de meslek lisesi mezunuymuş sınavsız üniversiteye nasıl girilir diye sormuş.ama memur olduğunu da söylüyor bilemedim valla
e doğursun baksın.tüm konuların da bir bebeğim olsa demiş test üstüne test yapmış.adam istemeyince mi bebek de istenmez oldu?Burdan istediğin kadar kaç. Yaptığının bahanesi de yok ama o çocuğu sakın aldırma. Öyle hapla küçük bir operasyonla falan almayacaklar. Bildiğin çocuğu parçalayacaklar. Acıyı her şeyi hissedecek bu büyüklükteki bir bebek. Çocuğu doğur, esirgeme yurduna ver. Sevecek, özenle büyütecek bir ailesi olur. Kendi hayatınla bu saatten sonra ne istiyorsan yap ama o çocuğun hayatını mahvetme. Yüzlerce aile sırada çocuk için bekliyor, çocuk esirgemeden.
Katılıyorum. Derdi olan kimse o gelsin. Neden arkadaşımın derdi için gelip buraya konu açayım benim derdim mi yok?Bu konu dahil arkadaşım için soruyorum konuların %99,99 una inanmiyorum.
Burda hesap açmak 5 dk sürmüyor ve ücretsiz.
Herkese açık bir platform.
Bence birinin adına açıyorumlu konular yasaklanmalı.
Yok be ceycey. Sence hem arkadaşı hem kendisi 23 haftalık hamile olabilir mi? Üstelik ikisinin de birlikte olduğu adam polis. Farklı şehirde büyümüş, bahsettiği kişi çocukluk arkadaşı ama ne hikmetse ikisinin de birlikte olduğu polisler aynı şehre düşmüş. Zaten aynı kişisiniz dedik doğru düzgün inkar bile edemedi. direkt gitti hesap bilgilerini düzenlemeye.tüm yazdıkları gebe kalmak üzerine.acaba konuyu açanla anlattığı kadın ayrı kişiler mi günahını mı alıyoruz yahuu?bir de meslek lisesi mezunuymuş sınavsız üniversiteye nasıl girilir diye sormuş.ama memur olduğunu da söylüyor bilemedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?