- 10 Nisan 2014
- 43.411
- 115.701
- 798
- Konu Sahibi mucizem ol
-
bir de memur maaşı az diyoruz .bak adam aynı anda eşine ve sevgilisine gül gibi bakmış 9 yıl.boşuna hesap bilgilerini düzenleme güzelim mesajlarını her türlü okuyabiliyoruz. Mesaj silme de yok.
Hayır benim anlamadığım anonim sitede bile metres olduğunu söylemeye korkan kadın ailesine nasıl açıklayacak. Bir de mesajlarına bakılırsa adam evlendiğinden beri çocuk yapmaya çalışmışsın. Bu neyin hırsı böyle ya? Çocuk olunca karısını bırakıp koşa koşa sana mı gelecekti? Amaç ne yani?
Gencecik kadınsın neden hayatına bakmadın? Neye hırslandın bu kadar? Adam bir de dayak atıyomuş. Sana da o günahsız çocuğa da yazık değil mi? Dünyada başka erkek mi yoktu? Mutlu bir yuva kurabilecekken hayatın boyunca sığıntı gibi yaşamayı neden tercih ettin?
Hayır polis başkası. Başka bir üye örnek verdi.
Bu adam ne idüğü belirsiz
Bakalım yazılanlarıda okutuyorum şuan yanımda yarın inşallah sosyal hizmetlere gitmeyi düşünüyorjz napılabilir can güvenliğide yok diye
Bunu yapan üstelik bi polis pislik herif
adam da polis miymiş ben şokkkk
Öyle miymiş?
007 minnos01İkinizinde kocası polis,ikinizde aynı zamanlarda hamile kalmışsınız bu kadar tesadüfte fazla ama ya. He birde aynı şehirde olma tesadüfüde var. Kocalarınızda aynı şehirde görev yapıyor galiba?
Bu kişi senin çocukluk arkadaşın ama ne hikmetse ailesiyle aynı şehirde de değil. Eğer çocukluk arkadaşınsa nasıl ailesiyle farklı şehirlerde oluyor? Demek ki doğup büyüdüğü şehirde değil. Ama ne hikmetse seninle aynı şehirde. Yine tesadüf yine tesadüf. M mucizem ol
Abla o kadar kolpa bir konu ki eşeledikçe yeni bir açık çıkıyor007 minnos01.
Hayat tesadüflerden ibaretİkinizinde kocası polis,ikinizde aynı zamanlarda hamile kalmışsınız bu kadar tesadüfte fazla ama ya. He birde aynı şehirde olma tesadüfüde var. Kocalarınızda aynı şehirde görev yapıyor galiba?
Bu kişi senin çocukluk arkadaşın ama ne hikmetse ailesiyle aynı şehirde de değil. Eğer çocukluk arkadaşınsa nasıl ailesiyle farklı şehirlerde oluyor? Demek ki doğup büyüdüğü şehirde değil. Ama ne hikmetse seninle aynı şehirde. Yine tesadüf yine tesadüf. M mucizem ol
Valla hiçbir polis evine böyle bir durumdaki kadını kabul etmez. Aman aman benim başım yanar, şubede adım çıkar, sayın müdüre adım gider, devrelere dedikodu çıkar der kadını kolundan tuttuğu gibi karakola yollar. Bizim bilgimiz yoktu, ilgimiz yoktu der, eşine de bir daha muhatap olma rezil olacağız diye nasihat çeker olayın içinden sıyrılır. Eşinizden bahsediyorum yani hani o da polismiş yaBenim cesaretimden dolayı bana sıgında sen çocukluk arkdasın böyle durum yaşasa kapını yüzüne kapatıp git ne halin varsa görmü dersin
Şimdi bu iğrenç adamdami suç sizce kizdami.yahu böyle iğrenç karkaterli bir adamla sen niye ilişki yaşarsın ne seni bağlayan 9 yilidr bu ilişkiyi sürdürüyorum.hicmi dünyada bekar kalmadı.calistigin işyerindekiler o bebeğe ne diyor evli değilsin nasıl bakiyorsun milletin yüzüneNe iğrenç biriymiş yahu hem evli ol hem başkasıyla ilişki yaşa hem hamile bırak hem aldır de, oh valla karaktersize bak, kesinlikle şikayetçi olmalı üstelik şiddet var, akıl alır gibi değil.
Yok hayır metres falan değil, benim yazdıklarımın hepsi bu tarz konulara yapılan üye yorumlarından.
Kocam beni aldatacak, onunla beraber aldattığı kadına da bir iki kötü söz söyleyemeyeceğim, neymiş kadın beni ilgilendirmezmiş
Ya ne halt yediyse yedi ama bizi aptal yerine koymaya çalışmasın. Ne kadar saklamaya çalışsada açık verdi çünkü. Madem bi yalan atıyosun yeni hesap falan aç bari. Adamın polis olduğu detayını verme. Bunlarıda mı biz öğretelimHayat tesadüflerden ibaret
Birde korkmuş konu sahibine sığınmış yazııık kıyamam. Konu sahibi senin kocan nerde? Eşinin yanında olmasın? Ordadır tabii evli barklı adam gece gece metresinin pardon sevgilisinin yanında olacak değildi ya.
Benim hikayem az çok belli, sizinki trajıkomik. Evli adamla beraber olup yana yakıla yıllarca çocuk yapmaya çalışan, kandil akşamlarında çocuğu olsun diye namaz kılıp dua eden birine ancak gülünür. Hangi yüzle, nasıl bir motivasyonla zina yaparken çocuğum olsun diye namaz kılıp dua eder ki insan ya ahskjsks.Eşimde polis oldugu için gerekli şeyleri söyledi zaten arkdasında olgumuzuda kapımızıda açtık gerekli şeyleri anlattık ama korkuyor kız bana güvendiği içinde daha önceki darp izlerini gönderdi eşime yollamıştm hemen biz herseyi anlattık ama korkuyor anlatabildim mi. Kimsenin hikayesine gülme senin daha ne yaşayacagın bellisiz hikayen bitmedi unutma bunu ortada bi masum bebek ve bi kadının hayatı söz konusu
Eski mesajları gizlemek için iki saattir sondaj çalışması yapıyor profilinde. Biraz daha derine inerse petrol bulabilir
Suçun büyük bi bölümü herifte, evet kadının kararları da yanlış, ben zaten doğru demiyorum?Şimdi bu iğrenç adamdami suç sizce kizdami.yahu böyle iğrenç karkaterli bir adamla sen niye ilişki yaşarsın ne seni bağlayan 9 yilidr bu ilişkiyi sürdürüyorum.hicmi dünyada bekar kalmadı.calistigin işyerindekiler o bebeğe ne diyor evli değilsin nasıl bakiyorsun milletin yüzüne
Kenidne bu kötülüğü niye yaptı bu kız.
Niye bu kadar ucuz bu kadının hayatı.
Güzel yasamka dururken niye bu kötü hayat.
Srcma kardeşim seçme.
Bu erkeği hayatına sokma.
Bu iğrenç hayata o masum bebeği sokma.
O bebeği aldırıp ilk kucuukken o adamdan kurtulacakti yanlış yaptı.
Ama o adam bunu bilsinki o kadını bırakmaz
Eylülde bir kürtaj olmuş okuyorum ben deEski mesajları gizlemek için iki saattir sondaj çalışması yapıyor profilinde. Biraz daha derine inerse petrol bulabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?