GERCEK FIKIR

bir de memur maaşı az diyoruz .bak adam aynı anda eşine ve sevgilisine gül gibi bakmış 9 yıl.

Hayır polis başkası. Başka bir üye örnek verdi.
Bu adam ne idüğü belirsiz

Konu sahibinin bahsettiği adam polismiş.

Bakalım yazılanlarıda okutuyorum şuan yanımda yarın inşallah sosyal hizmetlere gitmeyi düşünüyorjz napılabilir can güvenliğide yok diye
Bunu yapan üstelik bi polis pislik herif

adam da polis miymiş ben şokkkk

İkinizinde kocası polis,ikinizde aynı zamanlarda hamile kalmışsınız bu kadar tesadüfte fazla ama ya. He birde aynı şehirde olma tesadüfüde var. Kocalarınızda aynı şehirde görev yapıyor galiba?
Bu kişi senin çocukluk arkadaşın ama ne hikmetse ailesiyle aynı şehirde de değil. Eğer çocukluk arkadaşınsa nasıl ailesiyle farklı şehirlerde oluyor? Demek ki doğup büyüdüğü şehirde değil. Ama ne hikmetse seninle aynı şehirde. Yine tesadüf yine tesadüf. M mucizem ol

007 minnos01 .

Hayat tesadüflerden ibaret
Birde korkmuş konu sahibine sığınmış yazııık kıyamam. Konu sahibi senin kocan nerde? Eşinin yanında olmasın? Ordadır tabii evli barklı adam gece gece metresinin pardon sevgilisinin yanında olacak değildi ya.

23 haftalik bebeğe kim nasil kürtaj yapacakmis?
benim bildigim arkadasiniz icin soylemiyorum bu haftalarda keyfi kurtaji kimse yapmaz cunku.
bu haftalara gelmis sorunlu veya anne karninda ölmus bebekleri bile suni sanci ile dogurtuyorlar.
koskoca bebek o yani.

Benim cesaretimden dolayı bana sıgında sen çocukluk arkdasın böyle durum yaşasa kapını yüzüne kapatıp git ne halin varsa görmü dersin
Valla hiçbir polis evine böyle bir durumdaki kadını kabul etmez. Aman aman benim başım yanar, şubede adım çıkar, sayın müdüre adım gider, devrelere dedikodu çıkar der kadını kolundan tuttuğu gibi karakola yollar. Bizim bilgimiz yoktu, ilgimiz yoktu der, eşine de bir daha muhatap olma rezil olacağız diye nasihat çeker olayın içinden sıyrılır. Eşinizden bahsediyorum yani hani o da polismiş ya

Ne iğrenç biriymiş yahu hem evli ol hem başkasıyla ilişki yaşa hem hamile bırak hem aldır de, oh valla karaktersize bak, kesinlikle şikayetçi olmalı üstelik şiddet var, akıl alır gibi değil.
Şimdi bu iğrenç adamdami suç sizce kizdami.yahu böyle iğrenç karkaterli bir adamla sen niye ilişki yaşarsın ne seni bağlayan 9 yilidr bu ilişkiyi sürdürüyorum.hicmi dünyada bekar kalmadı.calistigin işyerindekiler o bebeğe ne diyor evli değilsin nasıl bakiyorsun milletin yüzüne
Kenidne bu kötülüğü niye yaptı bu kız.
Niye bu kadar ucuz bu kadının hayatı.
Güzel yasamka dururken niye bu kötü hayat.
Srcma kardeşim seçme.
Bu erkeği hayatına sokma.
Bu iğrenç hayata o masum bebeği sokma.
O bebeği aldırıp ilk kucuukken o adamdan kurtulacakti yanlış yaptı.
Ama o adam bunu bilsinki o kadını bırakmaz

Bile isteye evli bir erkekle beraber olan kadının savunulduğu tek bir konu görmedim ben. Var mı gerçekten ?

" Diğer kadını arayacağım , kocamın peşini bıraksın " yazanlara asıl muhataplarının kocaları olduğu yazılıyor. Diğer kadının , adamın evli olduğunu bilmeme ihtimali olabilir , başkasına saldırmadan önce kocanıza bakın deniliyor.

25 haftalık hamileyim ve şuan bütün oluşumunu tamamlamış, sadece büyünesi ve gelişmesi beklenen bir bebek var karnımda. Bu haftalarda doğan bebeklerin %50’si yaşar üstelik. Yani düşündüğünüz şey kürtaj değil, cinayet. Öncelikle bunu bir kafanıza sokun.

Ve o kürtAjların nasıl yapıldığını inanın bilmek istemezsiniz. Özellikle de illegal ortamda yapılacaksa hayati tehlikeniz söz konusu..

Bence siz bu çocuğu doğurun ve çocuk esirgemeye verin. Bebekleri evlat edinmek için sıra bekleyen çok insan var. Bu bebek sizin gibi hastalıklı kişilerin elinde büyümesin. Hergün görüyoruz sosyal medyada içinde bulundukları ortamları ve ciğerimiz sızlıyor. Her ikiniz de çocuk büyütebilecek kapasitede insanlar değilsiniz.

Ya ne halt yediyse yedi ama bizi aptal yerine koymaya çalışmasın. Ne kadar saklamaya çalışsada açık verdi çünkü. Madem bi yalan atıyosun yeni hesap falan aç bari. Adamın polis olduğu detayını verme. Bunlarıda mı biz öğretelim He bi de şey konusunu buldum kendisinin çalışan anneler diye bi konu açmış. Ailemden uzaktayım,çalışıyorum doğum izni bitince çocuğuma bakacak kimse yok ailem gelemez,işi de bırakamam falan yazmış. Madem senin kocan polis çocuk büyüyene kadar neden işten ayrılamıyosun? Benim kocası polis arkadaşım var kız çalışmıyor yazın ayrı tatil,kışın ayrı tatil. Ya da polis kocan bir bakıcı tutamıyor mu? İki kişi çalışıp bir bakıcı maaşı vermek çok mu zor?

Hee birde yine tesadüf Allah'ın işi,hamile arkadaşıda ailesinden ayrı şehirde

Benim hikayem az çok belli, sizinki trajıkomik. Evli adamla beraber olup yana yakıla yıllarca çocuk yapmaya çalışan, kandil akşamlarında çocuğu olsun diye namaz kılıp dua eden birine ancak gülünür. Hangi yüzle, nasıl bir motivasyonla zina yaparken çocuğum olsun diye namaz kılıp dua eder ki insan ya ahskjsks.

Bir de aylar önce bana da sormuşsunuz çalışan kadın olarak doğumdan sonra ne yaptığımı. Şimdi fark ettim. Bir sene ücretsiz izin kullandım. Normalde evli kadınlar genelde az ya da çok izin kullanıyor. Siz senelerce evlat hasret çekmiş bir kadın olarak 2-3 aylık bebeğinizi bırakacak değilsiniz herhalde. Ayarlamışsınızdır bütçenizi. Eşiniz de polismiş. Onun maaşıyla idare ediverin birkaç ay daha.

Suçun büyük bi bölümü herifte, evet kadının kararları da yanlış, ben zaten doğru demiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…