- 15 Şubat 2013
- 25.658
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.566
- 798
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Bahsisleri buna verir?Açsan ne olacak yavrimu? Alacağın üç kuruş nafaka. Adam garson ayol.
Çocuk adamı boşatmaya yaramazsa çocuk esirgeme kurumuna verecek onun yerine.Aldıramaz bir kere taam mı ilkelerine aykırı.
Sadece içtiğim kahveyi ödüyordubu kadarBahsisleri buna verir?
Onun yaptığı yanına kar kalmazda sizin yaptığınız yanınıza kar kalır mı peki? Olan çocuğa oluyor işte.İyi akşamlar herkese, yadırgayan olursa haklısınız. Bundan 4 5 ay önce sürekli gittiğim cafede garsonla samimi olmuştuk. Ve bu samimiyet sevgililik boyutuna ilerledi. O evliydi ama bana karşı çok iyiydi. Nazikti. Aramızda cinsellik de geçti. Hamilelikten şüpheleniyorum. Adetim biraz daha gecikirse kan testi vereceğim. Ona ulaşmaya çalıştığımda numaramı sil filan karım görmesin dedi. Sildim ama ona Hamilelikten şüphelendiğimi söyleyince illa aldıracaksın diye baskı yaptı eğer hamileysem. Ve ben bu çocuk olursa doğurmak istiyorum. Bugün ona ulaşamadığım için işyerinin Instagram hesabına ulaştım ve dedim ki ben onun sevgilisiyim filan. Müdürü de ona söylemiş. Bu da arkadaşının telefonundan beni aradı. (bu arada yanında değildim.) illa gel yanıma konuşalım. Gittiğimde seni öldüreceğim diye tehdit etti. Ve dövmeye kalktı. Çalışanlar zor ayırdı. O kadar zoruma gidiyor ki bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Yaptıkları yanına kar kalsın istemiyorum.
Geri sokmayı deneceyeksiniz??
Belki evli birini daha bulur ev acar kredi karti limitsiz diğeri de karisiyla yasar çocuk zaten esirgeme kurumunda ne mutlu bir hayatSen de mutlu mesut yaşa
Bi kahve için mi bu tantana yani.Sadece içtiğim kahveyi ödüyordubu kadar
Bebekler gibi bakıyordu dediğin bu muydu kızSadece içtiğim kahveyi ödüyordubu kadar
Aynen.Çocuk adamı boşatmaya yaramazsa çocuk esirgeme kurumuna verecek onun yerine.
Var hatta yarın bütünlemem var ama başlayamıyorumBu arada siz üniversite çağındasınız şu an. İşiniz gücünüz okulunuz yok mu?
Para değil ki konuşuyordu kıskanıyorduBebekler gibi bakıyordu dediğin bu muydu kız
Bütünlemene çalışmak yerine bunlarla uğraşıyorsun yani. Bravo valla...Var hatta yarın bütünlemem var ama başlayamıyorum
Garip bir şekilde izin vermezdi başkasıyla konuşmamaPara değil ki konuşuyordu kıskanıyordu
Bı kahve ısmarlamis, koymuş çocuğu gitmisElbet diyecektir ama kıyamıyorum evet çünkü şu an şoktayım bana bebek gibi davranan adam ne yaptı
Neyin cezasi?Birşey istemiyorum ceza olarak o koca yeter
Çocuk esirgeme kurumuna veririm belki iyi biraile sahiplenir.
Hayır ama bu kadar canavar olacağını düşünmedimKonu fake değilse
Ne bekliyordun ?
Karısını boşayıp sana geleceğini mi ?
Bi küfür de sana gelicekBütünlemene çalışmak yerine bunlarla uğraşıyorsun yani. Bravo valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?