- 29 Mayıs 2021
- 14.383
- 93.557
- 548
- 36
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Sende kendini bebek gibi mi hissediyordun yani?Garip bir şekilde izin vermezdi başkasıyla konuşmama
Para değil ki konuşuyordu kıskanıyordu
Garip bir şekilde izin vermezdi başkasıyla konuşmama
Kendim için ayrı üzülüyorumBütünlemene çalışmak yerine bunlarla uğraşıyorsun yani. Bravo valla...
Yanına bı de tost söyleseydin,onu da mı ben diyim?Sadece içtiğim kahveyi ödüyordubu kadar
Garip bir şekilde izin vermezdi başkasıyla konuşmama
KorumacıydıSende kendini bebek gibi mi hissediyordun yani?
Kahvenin yanına da tost olmaz, tatlı birşeyler daha iyi olurduu.Yanına bı de tost söyleseydin,onu da mı ben diyim?
Adam karısını boşayıp sizinle evlense mutlu mu olacaksınız siz konuda hiç günahı olmayan bi kadının üzülmesini niye istiyorsunuzBen çekerim de cezamı ama o da çekecek
Değil tabi ki. Bağımlılık gibiAşktan hep bu. True love.
Çok garipmiş çok şaşırdım. Böyle bir hödükten asla beklenmeyecek bir davranış oysaki.Garip bir şekilde izin vermezdi başkasıyla konuşmama
Anlıyorum çok aşkından yapıyordu, karısının yanından gelip seninle birlikte oluyor, kötülüklerden korumaya çalıyordu seni. Koca yürekli bir herifmis aslında. Hamilelik ihtimaline niye bu kadar tepki vermiş ki. Enteresan.Korumacıydı
Rezil ettim iş yerine dahasına karışmayacağım. İş yerinde benle se*s yaptığının da kanıtı çıksaAdam karısını boşayıp sizinle evlense mutlu mu olacaksınız siz konuda hiç günahı olmayan bi kadının üzülmesini niye istiyorsunuz
Siz herşeyi bilerek yaşamışsınız sevilmiyor olmak zorunuza gitmiş olabilir bunun için intikam almak aptallık başka bişi değil daha da rezil etmeyin kendinizi üç kuruşluk adama
Değil tabi ki. Bağımlılık gibi
Sanırım biraz özel hayatını ifşa ettimAnlamıyorum çok aşkından yapıyordu, karısının yanından gelip seninle birlikte oluyor, kötülüklerden korumaya çalıyordu seni. Koca yürekli bir herifmis aslında. Hamilelik ihtimaline niye bu kadar tepki vermiş ki. Enteresan.
Biraz vizyonunu genişlet. Yaşıtların metres olmak için hoca, öğretmen vs buluyor sen gidip garson bulmuşsun.Rezil ettim iş yerine dahasına karışmayacağım. İş yerinde benle se*s yaptığının da kanıtı çıksa
Nasıl yani?Sanırım biraz özel hayatını ifşa ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?