- 30 Mart 2013
- 378
- 181
- 103
- Konu Sahibi extraterrestrial
-
Hatırladım eski konunuzu. Ben eşinizin masum olduğuna inanmıyorum.
Peki o kadınla yeşillik olsun diye mi görüştüğünü düşünüyorsunuz??
Ben bir şey düşünemiyorum ki buraya yazıyorum.. Sizlerle konuşup biraz farklı bakış açıları arıyorum.. Ayrıca iki seçenek üzerinde duruyorum ya aldatıldım ya da aldatılmadım.. Bu ikisi dışında yeşillikle vs ilgilenmiyorum..
Siz zaten eşinize inanıyorsunuz
Niye düşünüp duruyorsunuz ki?
Amacınız nedir?
Boşanmayacağınız %100 kesin yani
O zaman kurcalamayın durumu.
Bize göre siz aldatıldınız ama siz bunu kabul etmek istemiyorsunuz.
O zaman unutun
Kurcalamayın
Deşmeyin
Adamı da sorgulayıp durmayın
Dışarıdan bakamıyorum kendime ama içime döndüğümde inanmıyorum diyorum.. Hem kendime hem eşime hem de burada sizlere.. Ama nasıl oluyor da hala inanıyorsun diyorsunuz.. Boşanmayacağımın bir garantisi yok elbette gerçekleri gördebildiğim gün karar vereceğim ona.. Ki öyle bir gün olur mu bilemiyorum.. Siz böyle bir şey yaşasaydınız eşiniz aynen benimki gibi düzeltmeye çalışsa ne yapardınız? Gerçekten ciddi soruyorum..
Hiç evet yaptım diyeni duymadık zaten daha..
Ama o yalanı ortaya çıkınca oluyoDuyduk duyduk:
Evet yaptım ama senin yüzünden, sen benimle ilgilenmedin hiç
Evet yaptım ama sen hamileydin, başka ne yapabilirdim
Evet yaptım ama çok pişmanım, sadece 1 kere oldu zaten, bir daha asla olmayacak, iki gözüm önüme aksın bak.
Evet yaptım ama biz o zaman ayrıydık zaten
Evet yaptım ama valla benim bi suçum yok, o kadın ayarttı beni, çok üstüme geldi. Yoksa ben seni çok seviyorum (!)
Dışarıdan bakamıyorum kendime ama içime döndüğümde inanmıyorum diyorum.. Hem kendime hem eşime hem de burada sizlere.. Ama nasıl oluyor da hala inanıyorsun diyorsunuz.. Boşanmayacağımın bir garantisi yok elbette gerçekleri gördebildiğim gün karar vereceğim ona.. Ki öyle bir gün olur mu bilemiyorum.. Siz böyle bir şey yaşasaydınız eşiniz aynen benimki gibi düzeltmeye çalışsa ne yapardınız? Gerçekten ciddi soruyorum..
Boşanma kararı vermek illaki zor olacaktır. Bunu hepimiz kabul ediyoruz zaten. Sizin içinizde kopan fırtınalarıda anlayamayız onada eyvallah ama siz sordunuz bizde söylüyoruz EŞİNİZ MASUM DEĞİL. Gerisi sizin bileceğiniz iş. Affetseniz bile evliliğinizden eski tadı beklemeyin.Dışarıdan bakamıyorum kendime ama içime döndüğümde inanmıyorum diyorum.. Hem kendime hem eşime hem de burada sizlere.. Ama nasıl oluyor da hala inanıyorsun diyorsunuz.. Boşanmayacağımın bir garantisi yok elbette gerçekleri gördebildiğim gün karar vereceğim ona.. Ki öyle bir gün olur mu bilemiyorum.. Siz böyle bir şey yaşasaydınız eşiniz aynen benimki gibi düzeltmeye çalışsa ne yapardınız? Gerçekten ciddi soruyorum..
Ama bak eşin düzelmeye çalışmıyor.. Sadece yeminler edip başa dönüyor.. Sence düzelmeye çalışıyor mu??
Ama o yalanı ortaya çıkınca oluyo
Şimdi ıspat yok
Köküne kadar inkar aşaması
Çabalıyor.. Sürekli arıyor gün içerisinde.. Eskiden sosyal medyada çok aktif değildi, şimdi giriyor paylaşımlarımı beğeniyor, kendisi fotoğraflarımızı koyuyor.. Ailesi ile görüşmeme hak veriyor bu konuda üzerime gelmiyor.. Sürekli saçlarımı okşuyor,öpüyor,sarılıyor.. Biraz durugn olsam herşey geçecek düzelticem herşeyi diyor.. Ne istersen onu yapalım aile terapistine gidelim diyor.. Ben bazen çok ağlıyorum kendimi tutamayıp, ne yapacağını şaşırıyor.. Gün içerisinde hiç dükkandan çıkmazdı öğle saatlerimde yanıma geliyor.. Beraber daha çok zaman geçiriyoruz.. Yani kısaca çabalıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?