Gerçekler mi canımı acıtan yoksa yalanlar mı bilmiyorum :(

Yaptım dıyemez yemez yanı kolay kolay
eşinizn masum olduguna ben inanmıyorum
siz inansanız bence sizinde içiniz rahat olurdu

Tam olarak bu düşüncedeyim işte.. Emin olmadığım için iyi yönlerini de görmeye çalışıyorum.. Dua ediyorum eğer bir şey varsa kesin bir kanıt çıksın önüme diye.. Yazdıklarımı yaşayan benim.. Ve bu anlattığım tüm kişileri de az çok tanıyan benim.. İş ilişkisi zaten 3 sene önce kesilmesi gerekiyordu yapmadılar.. Muhtacız kızım mecburuz yavrum şu işler bitene kadar dayan zaten eşin görüşmüyor bizde iş için sadece dediler.. Herneyse bu kez demedim kimseye iş ilişkisi kesilsin.. Çünkü ben kestim ilişkimi.. Ne haliniz varsa görün dedim.. Eşime de görüşme demedim bu olaydan sonra.. Görüş dedim hatta.. Ben görüşme dediğimde görüşmüşsün şimdi görüşme demenin hiç bir anlamı yok dedim.. İnanın bana iş ilişkisi kesildiğinde bile bu kadın KV ve KP ile görüşmesini kesmiycek.. Kocasına kadar tanıştırmış sürekli rahat gidilip gelinebilsin diye.. Ben bu insanların artık beni ben söylemeden anlamalarını ve doğru olanı yapabilmelerini çok isterdim.. Çünkü ben söyleyince yaptıklarında benim için bir önemi olmuyor.. Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.. Bir daha ki açacağım konu sanırım bununla alakalı olmayacak.. Bu konuyu burada bitirmek istiyorum..

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah..
Hayat senin hayatın.. Bunu unutma ve bu hayatı nasıl yaşamak kiminle yaşamak istiyorsan onunla yaşa çünkü bir daha yaşama şansımız olmayacak..

Bir de benden sana tavsiye, ben demeden yapsınlar olayını unut.. İşler öyle yürümüyor maalesef.. İlla söyleyecek illa gözüne sokacaksın..

Kendine iyi bak :)

Eski konunuzu da buldum okudum.. en çok merak ettiğim şey eşinize gece gelen mesajdaki hoş olmayan hitap şekli neydi?

Öncelikle yaşadıklarınız hoş şeyler değil... Eğer eşiniz düzelmesi için çaba sarfediyorsa, kendisi ve ailesi o kadınla görüşmeyi kesecekler. Memlekette başka avukat mı yok? Eğer bunu yapamıyorlarsa dediğiniz gibi ailesi sizi yine ciddiye almamış oluyor. Boşan boşanma ona siz karar vereceksiniz ama sadece sıfatı avukat olan bir kadın için kimse hayat arkadaşını üzmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…