- 30 Mart 2013
- 378
- 181
- 103
- Konu Sahibi extraterrestrial
-
Bence bunlar çabaladığını göstermiyor.. Ben olsam yemezdim yani.. Beni tekrar kandırmaya çalışıyor diye düşünürdüm...
Çabalıyor.. Sürekli arıyor gün içerisinde.. Eskiden sosyal medyada çok aktif değildi, şimdi giriyor paylaşımlarımı beğeniyor, kendisi fotoğraflarımızı koyuyor.. Ailesi ile görüşmeme hak veriyor bu konuda üzerime gelmiyor.. Sürekli saçlarımı okşuyor,öpüyor,sarılıyor.. Biraz durugn olsam herşey geçecek düzelticem herşeyi diyor.. Ne istersen onu yapalım aile terapistine gidelim diyor.. Ben bazen çok ağlıyorum kendimi tutamayıp, ne yapacağını şaşırıyor.. Gün içerisinde hiç dükkandan çıkmazdı öğle saatlerimde yanıma geliyor.. Beraber daha çok zaman geçiriyoruz.. Yani kısaca çabalıyor..
Keki fırına koyar koymaz kapağını açıp çıkarıp yiyemeyiz değil mi
Pişmesi gerekir
45-50 dakika beklememiz gerekir.
Sizin de aldatıldığınızı kabullenmeniz için bir süre gerek. Şu an erken daha. Zamana bırakın.
Çünkü siz de farkındasınız ki sizi huzursuz eden bir şey var, sürekli konu açıp durmanızdan belli. Ve bu böyle devam edemez. Bir gün gelecek, o zaman diyeceksiniz ki "hah benim kek şimdi pişti"
Çabalıyor.. Sürekli arıyor gün içerisinde.. Eskiden sosyal medyada çok aktif değildi, şimdi giriyor paylaşımlarımı beğeniyor, kendisi fotoğraflarımızı koyuyor.. Ailesi ile görüşmeme hak veriyor bu konuda üzerime gelmiyor.. Sürekli saçlarımı okşuyor,öpüyor,sarılıyor.. Biraz durugn olsam herşey geçecek düzelticem herşeyi diyor.. Ne istersen onu yapalım aile terapistine gidelim diyor.. Ben bazen çok ağlıyorum kendimi tutamayıp, ne yapacağını şaşırıyor.. Gün içerisinde hiç dükkandan çıkmazdı öğle saatlerimde yanıma geliyor.. Beraber daha çok zaman geçiriyoruz.. Yani kısaca çabalıyor..
Dışarıdan bakamıyorum kendime ama içime döndüğümde inanmıyorum diyorum.. Hem kendime hem eşime hem de burada sizlere.. Ama nasıl oluyor da hala inanıyorsun diyorsunuz.. Boşanmayacağımın bir garantisi yok elbette gerçekleri gördebildiğim gün karar vereceğim ona.. Ki öyle bir gün olur mu bilemiyorum.. Siz böyle bir şey yaşasaydınız eşiniz aynen benimki gibi düzeltmeye çalışsa ne yapardınız? Gerçekten ciddi soruyorum..
Eğer bunları yapmaya fırsatı varsa neden daha önce yapmamış. Siz yeni evlenmişsiniz yeni evli bir eş zaten her fırsatını bulduğunda eşinin yanına gelir .
Sizce ne yapması gerekirdi belki ben görememişimdir yapıyordur ya da yapmıyordur görmüş olurum? Bana bunlar çaba gibi geliyor.. Bu arada sadece size değil ''Eşin seni aldatıyor'' diyen herkese söylüyorum ki yazdıklarınızın bazıları bana tokat gibi çarpsa da sizlerin düşüncelerine de saygı duyup değerlendiriyorum.. Üzerinde düşünüyorumm.. Size karşıt fikirlerle cevap verdiğimi düşünmeyin.. Ben soruyorum siz cevaplıyorsunuz, aynı şekilde bende sizinkileri cevaplamaya çalışıyorum.. İlgilendiğiniz için de gerçekten çok teşekkür ederim..
Eşiniz düzeltmeye çalışmıyor ki hala o kadın hayatınızda
Sadece kanıtlayamayacağınızı bildiği için boş yere yemin edip duruyor
Sizde adınız kadar eminsiniz aldatıldığınızdan ama
Belkı dıyorsunz belkı aldatmadı. Oda ne kadar sadık bırısı oldugunuzu gösterır.
Ama o adama değmez...
Mesela bana göre cabalaması demek tamamen o sorunu hayatımızdan çıkarması çıkasrmak için uğraş vermesi demek
Öyle feysbukta tivitırda iki layk yapması çabalamak olmuyor
Sorunları görmezden gelin diye göz boyamak oluyor
Cabalasa ne olacak adam bariz boynuzlamis sizi sizde kabul etmişsiniz ışte eşinizin anlattığı pembe yalanlarla mutluluklar
Daha ne kanıt olsun bir önceki konumu iki bir istersen okumayı bilen bu cocuk bile boynuzlandinizi anlar zatenKanıtınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?