Gerçekten ben mi haksızım :(

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Kizlar bana yardımcı olun lütfen sinirlerim tavan yapmış durumda.
Hemen konuya giriyorum ben 2015 Mayıs ayında ingden bi sayfadan nevresim sipariş verdiğim iki tane. Çeyiz hazırlıkları yaptığım bi zamandı ve beğendim aldım yaklaşık 400 kusur birşeydi tam fiyat hatırlamıyorum. Her neyse ben 2015 eylül ayında evlendim nevresimi anca 2016 şubat gibi kullandım. Ama malesef nevresim berbat birşey çıktı yatağıma yastığima nevresim kendi kendine herşeye boya verdi. Normal nevresim ayarında yıkadım ama nevresim hepsi birbirine karıştı çarşafı bile tek renk olduğu halde her tarafı farklı bu kırmızılık aldı. Bende direk şikayetimi belirten bir msj attım bana aradan uzun süre geçtiğini alır almaz yıkayıp o zaman şikayetimi belirtmem gerektiği gibi şeyler söylediler ve size donucez diyip uzun süre bekledim dönmediler ben tekrar msj attım bana süre çok uzun olmaz firma kabul etmiyor flan dediler sonra kutusunu flan sordular attım deyince kutuyu bahane ettiler vs bana yardımcı olmadılar.
Ürün u ikinci kez kullandım tekrar yatak yorgan herşey battı tekrar msj attım ve bunu Allah sizden bi şekilde çıkarsın dedim baya bı msj attım. Beni suçluyorlar alır almaz yikamniniz gerekiyordu hiç bir firma kabul etmez böyle bir şeyi vs dediler. Kızlar sizce bu konuda gerçekten haksizmiyim yoksa şikayet etmelimiyim? Şikayet vara yazdım ama hiç birşey olmadı Ban onerilerinizi bekliyorum.

Tekstil ürünlerinde garanti olmuyor mu?
Oluyorsa da fatura isteyecekler tabii.
Uzun süre olmuş evet de boya vermesi süreyle ilgili değil.
Neyse bi fikrim yokmuş, alırsınız umarım hakkınızı.

Türkiye'de o işler nasıl olur bilmem ama aradan uzun zaman geçmiş karışık bir durum yardımcı olmamalı doğal geliyor bana

Haklilar uzun sure kullanip baska nevresimlerden falan boya vermedigini bilemezler.Cok uzun sure gecmis ceyizde oluyor boyle durumlar bosverin.

Normalde bayağı ay geçtiği için sanki kullanıp eskitmişsiniz gibi davranmışlar. Haksız sayılmazlar.
Ama sen de haklısın.
Benim de 2014ten açılmamış nevresimlerim var

Böyle düşününce evet ama kimse alınca kullanmıyor ki ;/ hani birde şöyle birşey var eskitmis olsam bile düşünsenize bu nevresim hala boya veriyor demek ki hatalı bir ürün

Giysilere ayakkabılara bile max. 6 ay süre veriliyor. 8. Ayda giydim ayakkabı hatalı diyemiyorsun.

Fatura tarihi gecerli ve 9 ay olmuş.
Kutusu da yokmuş. Geri almamaları falan doğal geldi bana.

Kızlar sitenin ismi Guzelcehome sizde aynı hataya düşüp almayın bari

Aldığın fatura tarihi önemli eğer satıcının koşulsuz şartsız iade gibi bir politikası varsa sen haklısın . Ama maalesef senin ürünü ne zaman açıp kullanmaya başladığını bilemezler. Tüketici her daim haklı değildir

Geri almamaları doğal sizin yeni kullandığınızı nasıl bilebilirler?Her şeye de beddua etmeyin allahaşkına nevresim alt tarafı

Geri almamaları doğal sizin yeni kullandığınızı nasıl bilebilirler?Her şeye de beddua etmeyin allahaşkına nevresim alt tarafı

Herşeye beddua eden bir insan değilim kusura bakmayın ama 400 lira sizin için az bi para olabilir ama herkes için aynı değil kimse parayı kolay kazanmiyor benim 400 liram cobe gittiyse Allah hesabını sorsun derim kusura bakmayın. Ben hayır gormuyorsam onlarda gormesinler

Uzun süre geçmiş haksız sayılmazlar.
Nevresimi alıp hemen kullananlarda var, çeyizlik diye öne sürmeniz pek fayda vermez.

onlara da haksızlar diyemeyiz size de, onlar sizin 2 sene kullandığınız nevresimi iade etmeye çalışıp çalışmadığınızı bilemez, siz de baştan yıkamanız gerektiğini bilemezdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…