• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten ben mi haksızım :(

Uzun süre geçmiş haksız sayılmazlar.
Nevresimi alıp hemen kullananlarda var, çeyizlik diye öne sürmeniz pek fayda vermez.

Bende bilemezdim böyle bir sorunla karşılacagimi :( keşke nevresimlerde böyle bir uygulama olsa aslında :((

Herşeye beddua eden bir insan değilim kusura bakmayın ama 400 lira sizin için az bi para olabilir ama herkes için aynı değil kimse parayı kolay kazanmiyor benim 400 liram cobe gittiyse Allah hesabını sorsun derim kusura bakmayın. Ben hayır gormuyorsam onlarda gormesinler

Ben kolay kazandınız demedim.Evet belki haklısınız ama nerdeyse iki sene olmuş hiçbir firma değişim yapmaz bu şekilde.Sizin kullanıp kullanmadığınızı bilemezler değil mi?Bunun için insanlara beddua etmek bana hiç doğru gelmiyor sizin gibi davranan insanlarında ben işlerinin rast gittiğini görmedim.Ne diyim allah kalbinize göre versin

onlara da haksızlar diyemeyiz size de, onlar sizin 2 sene kullandığınız nevresimi iade etmeye çalışıp çalışmadığınızı bilemez, siz de baştan yıkamanız gerektiğini bilemezdiniz.

Daha önce dönüş yaptım kendilerine kullandığım ilk zaman ama işte bu işler bu şekilde oluyor demek ki bende ilk anda yıkamam gerektiğini düşünemedim :(

Ben kolay kazandınız demedim.Evet belki haklısınız ama nerdeyse iki sene olmuş hiçbir firma değişim yapmaz bu şekilde.Sizin kullanıp kullanmadığınızı bilemezler değil mi?Bunun için insanlara beddua etmek bana hiç doğru gelmiyor sizin gibi davranan insanlarında ben işlerinin rast gittiğini görmedim.Ne diyim allah kalbinize göre versin

Ben kendilerine iki sene sonra msj atmadım ama ürünü ilk kullandığım zaman hemen geri döndüm. Ben bana yardımcı olmadıklari için değil sırf böyle berbat bir ürünü böyle yüksek bir fiyata sattıkları için ürünün hatalı olduğunu kabul etmedikleri için aldıkları paradan hayır görmelerini istemiyorum.. beni tanımadanda sizin gibi davranan insanların diyorsunuz neysee uzatmayacagim yorumunuz için teşekkür ederim

Aldığınız ürün hatalı çıktı diye firma ismi verip bu şekilde kötülemek adaletsiz bir durum. Üstelik üretici firmayı değil satıcı firmayı kötülüyorsunuz anladığım kadarıyla.

Firma haklı. Ne olursa olsun yasal değişim ve iade süresini geçirmişsiniz. Hiç bir firma çeyizlik nevresim aldınız uzun süre kullanmadınız diye size ayrıcalık tanımak zorunda değil.

Bazı markalar çeyiz için aldığınızı söylediğinizde ona göre bir işlem yapıyordu, garantisini o şekilde başlatıyordu bildiğim kadarıyla. Ama kurumsal olan bazı firmalar bunu yapıyor. Onun dışında yasal değişim ve iade süresi bir aydır her yerde.

Şikayetimvar.coma yazın burda fotograflarini paylaşın insta da paylaşın etiketleyin ,iade almazlar ama yaptıkları etik değil. Yıllar önce bi buzdolabı almıştık garanti süresi üstünden 5 yıl gecmesine rağmen bu seride hep hata çıkıyor fabrika hatası diyip buzdolabını yenilemislerdi biz talep etmememize rağmen. Firma böyle olur. Onlar kurnazliklarinin cezasını çekmeli.

Özel yöntemlerle o nevresimin mi yoksa başka bişeyin mi boya verdiğini çok rahat anlarlar üretici iyi niyetli olsa kontrol edelim kullanici hatası mi diye ürünü alır incelemesini yapardı, bence firma durumun çokta farkında zaman kutu gibi bahanelerle kurtulmuşlar.

Aldığınız ürün hatalı çıktı diye firma ismi verip bu şekilde kötülemek adaletsiz bir durum. Üstelik üretici firmayı değil satıcı firmayı kötülüyorsunuz anladığım kadarıyla.

Firma haklı. Ne olursa olsun yasal değişim ve iade süresini geçirmişsiniz. Hiç bir firma çeyizlik nevresim aldınız uzun süre kullanmadınız diye size ayrıcalık tanımak zorunda değil.

Firmanın ismini istediler diye verdim konu açarken isim vermedim. Ben bana ayrıcalık yapmalarını istemedim zaten. Burda da farklı düşüncelere sormak için konu açtım firmayı kötülemek olsa amacım konu başlığını firma ismiyle açar konunun içinde firmanın isminde yazardım. Genede teşekkür ederim.

Özel yöntemlerle o nevresimin mi yoksa başka bişeyin mi boya verdiğini çok rahat anlarlar üretici iyi niyetli olsa kontrol edelim kullanici hatası mi diye ürünü alır incelemesini yapardı, bence firma durumun çokta farkında zaman kutu gibi bahanelerle kurtulmuşlar.
Benimde anlatmak istediğim bu yardımcı olamasa bile ürünü istemeli bu üründe ne hata var bakilmali çünkü benim ürünüm tamamen çöp olmuş durumda şuan. Yoksa ben ürünü kullanmadım kumaşıni beğenmedim olayı değil bu yani

Bazı markalar çeyiz için aldığınızı söylediğinizde ona göre bir işlem yapıyordu, garantisini o şekilde başlatıyordu bildiğim kadarıyla. Ama kurumsal olan bazı firmalar bunu yapıyor. Onun dışında yasal değişim ve iade süresi bir aydır her yerde.

İşte bana bunu belirtmiş olsalar bende ona göre hareket ederdim. Bende ürünün bu şekilde bir sıkıntı çıkaracağını düşünmedim. Ama artık yapılacak birşey yok sanırım

Herşeye beddua eden bir insan değilim kusura bakmayın ama 400 lira sizin için az bi para olabilir ama herkes için aynı değil kimse parayı kolay kazanmiyor benim 400 liram cobe gittiyse Allah hesabını sorsun derim kusura bakmayın. Ben hayır gormuyorsam onlarda gormesinler
400liralik seyi internetten almam ben. En fazla limitim 100tl dir. Kotu ciksa da icim acimaz en azindan. Atarim bi kenara yada cope. Elleyerek alma taraftariyim tekstil urunlerini.

Nevresimde tac'tan sasma. Senelerce yika yika kullan. Hicbisey olmuyor.

Maalesef hakli olduklarini düsünüyorum cünkü onlarinda verildigi kurallari var baya uzun zaman gecmis. Aslen sen haklisin elbetde ilk yikanisda öyle olmamaliydi. Ayy benim bir kac tane takimlarim var paketde duruyor eskileri eskiyince onlari kullanacaktim bende yikimde bakim bari durumlarina iyi oldu koni acman

400liralik seyi internetten almam ben. En fazla limitim 100tl dir. Kotu ciksa da icim acimaz en azindan. Atarim bi kenara yada cope. Elleyerek alma taraftariyim tekstil urunlerini.

Nevresimde tac'tan sasma. Senelerce yika yika kullan. Hicbisey olmuyor.

Çok haklısınız bende ilk defa böyle birşey yaptım onda da dilim çok güzel yandı :/ aynen öyle tacın nevresimi var elimde o kadar pahalli da değil ama çok güzel.. işte buda bana tecrübe oldu :(

Maalesef hakli olduklarini düsünüyorum cünkü onlarinda verildigi kurallari var baya uzun zaman gecmis. Aslen sen haklisin elbetde ilk yikanisda öyle olmamaliydi. Ayy benim bir kac tane takimlarim var paketde duruyor eskileri eskiyince onlari kullanacaktim bende yikimde bakim bari durumlarina iyi oldu koni acman

Evet bilsem bende gelir gelmez yikardim ama bilemezdim işte hayırlısı artık ne yapalım :/

Çeyizde yapılan hatalardan biri işte.
Ben çeyizim için aldığım her ürünü (tekstil, nevresim, tabak, tencere, vs.) yıkadım tekrardan kutularına yerleştirdim tertemiz bir şekilde. Herhangi hata veriyorsa da vaktinde görmüş oldum. O yüzden sizlerde bu şekilde davranırsanız kafanız rahat eder.

Kizlar bana yardımcı olun lütfen sinirlerim tavan yapmış durumda.
Hemen konuya giriyorum ben 2015 Mayıs ayında ingden bi sayfadan nevresim sipariş verdiğim iki tane. Çeyiz hazırlıkları yaptığım bi zamandı ve beğendim aldım yaklaşık 400 kusur birşeydi tam fiyat hatırlamıyorum. Her neyse ben 2015 eylül ayında evlendim nevresimi anca 2016 şubat gibi kullandım. Ama malesef nevresim berbat birşey çıktı yatağıma yastığima nevresim kendi kendine herşeye boya verdi. Normal nevresim ayarında yıkadım ama nevresim hepsi birbirine karıştı çarşafı bile tek renk olduğu halde her tarafı farklı bu kırmızılık aldı. Bende direk şikayetimi belirten bir msj attım bana aradan uzun süre geçtiğini alır almaz yıkayıp o zaman şikayetimi belirtmem gerektiği gibi şeyler söylediler ve size donucez diyip uzun süre bekledim dönmediler ben tekrar msj attım bana süre çok uzun olmaz firma kabul etmiyor flan dediler sonra kutusunu flan sordular attım deyince kutuyu bahane ettiler vs bana yardımcı olmadılar.
Ürün u ikinci kez kullandım tekrar yatak yorgan herşey battı tekrar msj attım ve bunu Allah sizden bi şekilde çıkarsın dedim baya bı msj attım. Beni suçluyorlar alır almaz yikamniniz gerekiyordu hiç bir firma kabul etmez böyle bir şeyi vs dediler. Kızlar sizce bu konuda gerçekten haksizmiyim yoksa şikayet etmelimiyim? Şikayet vara yazdım ama hiç birşey olmadı Ban onerilerinizi bekliyorum.
7 gun ıcınde ıade, bır ay ıcınde degısım yapılır yoksa baska bır hakkınız yok sözleşmede yazar....

Back
X