• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekten bir derdim var:-(

Ah canım ya öncelikle çok üzüldüm ve kızdım tamam 2 günlüğüne kaçtın saklandın diyelim.anlattıklarına bakılırsa kardeşlerin yalnız kalacak yada babaannen alacak annen yine olmayacak yanların da o el kadar çocuklara da yazık.e sonra iş büyüyecek. diyorsun babam cinnet geçirecek tipte diye çok iyi düşün bunu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Orasi da oyle ama aklima baska mantikli bi fikir gelmiyor:-(

Okudukca cinler tepeme cikti icmeye gitmek ne ya mantigim almadi annenin yaptigi seylere ayni sekilde babaninda ama helal olsun sana

Evden habersiz kacmayi dusunuyorm 2 gunlugune bakalim o zaman ne yapacak gorsun ozgurlugu

Benim de babam boyle. Neyse ki annem hep yanimizda oldu konunu okuyunca gercekten sansli oldugumu anladim. Kardeslerine babaannen bakamaz mi? Cok uzuldum ya kardeslerin icin bir care bulabilsen keske. Senin 3 sene sonra annenle babanla bir bagin kalmayacak ama o kucucuk cocuklar ne yapsin :( bence annenle babani kendi haline birak ne yaparlarsa yapsinlar anneni korumaya calisma babaannene anlat durumu belki kardeslerin icin yapabilecegi bir sey vardir. En kotu ihtimal sikayet edersin devlet cocuklari alir. Senin isin gucun olunca da yanina alirsin kardeslerini. Ama bence aile buyukleriyle konusup cozum aramalisin. Insallah her sey yoluna girer

Okudukca cinler tepeme cikti icmeye gitmek ne ya mantigim almadi annenin yaptigi seylere ayni sekilde babaninda ama helal olsun sana
Tesekkur ederim, Allah kimseye boyle sorumsuz anne baba vermesin insallah.

Benim de babam boyle. Neyse ki annem hep yanimizda oldu konunu okuyunca gercekten sansli oldugumu anladim. Kardeslerine babaannen bakamaz mi? Cok uzuldum ya kardeslerin icin bir care bulabilsen keske. Senin 3 sene sonra annenle babanla bir bagin kalmayacak ama o kucucuk cocuklar ne yapsin :( bence annenle babani kendi haline birak ne yaparlarsa yapsinlar anneni korumaya calisma babaannene anlat durumu belki kardeslerin icin yapabilecegi bir sey vardir. En kotu ihtimal sikayet edersin devlet cocuklari alir. Senin isin gucun olunca da yanina alirsin kardeslerini. Ama bence aile buyukleriyle konusup cozum aramalisin. Insallah her sey yoluna girer

Acikcasi babaannemlere de guvenemiyorum torunlarini severler ama is bakmaya gelince burun kivirirlar ortancayi yine birakirim kendi basinin caresine bakar biraz ama kucugu hic birakamam ki o bize muhtac babam eline dondurma cikolata vermekten baska bisey yapmiyor bi kap yemek bile pisirmez.:( acaba onu da mi yanima alsam bi kac gun kacsam ailemdn? Belki kiymetimizi anlarlar:-(

Tesekkur ederim, Allah kimseye boyle sorumsuz anne baba vermesin insallah.

Acikcasi babaannemlere de guvenemiyorum torunlarini severler ama is bakmaya gelince burun kivirirlar ortancayi yine birakirim kendi basinin caresine bakar biraz ama kucugu hic birakamam ki o bize muhtac babam eline dondurma cikolata vermekten baska bisey yapmiyor bi kap yemek bile pisirmez.:( acaba onu da mi yanima alsam bi kac gun kacsam ailemdn? Belki kiymetimizi anlarlar:-(

Senin gibi ablayida Allah herkeze nasip etsin insallah

İnşallah, çok sağolun.
Merhaba sizinle hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz bende annem ve babamdan cok cekiyorum, cekiyoruz benimde 2 kardesim var hepimiz psikolojikmen bittik zaten ailemiz yuzunden, kucuk kardesimi yanima mi alsam büyugu kendi basinin caresine bakar demissiniz inanin icim acidi bence 2sinide birakmayin hele birini alip oburunu birakmaniz daha kirici bence. Iki kardeşinizide alin guzel bi tatil yapin onlar icinde kacamak olsun. Bizimde kaderimiz buymus napalim ben kardeslerimi birakmycam unv.e gidicem bu sene unv.den sonra ikisinide yanima almayi dusunuyorum ben calisir bakarim benim cektiklarimi onlarda cekmesin zaten yeterince cektiler. Lütfen sizde boyle dusunun kurtarin onlari siz onlarin artik hem annesi hem babasi sayilirsiniz. Alllah yardimciniz olsun

Çok garip doğrusu ihtiyacı yoksa neden çalışıyor hem de oto tamirhanesinde ne iş yapar ki orada bir kadın telefonlara mı bakıyor zaten kadın almazlar öyle yerlere ve babanız nasıl müsaade etti boşamakta mı istemiyor böyle evlilik hayatı olmaz ki 2 haftada bir geliyor filan kardeşim hasta annene ulaşamıyorum diyorsun annenin haberi yok mu hasta olduğundan birden mi hastalandı yani bir kadın mecbur olmasa ihtiyacı olmasa gidip elalemin erkeklerinin içinde neden çalışsın? tamam ilgisiz olabilir filan ama bu kadar da çok fazla istemiş yapmış doğurmuş. Size mi güvenmiş ayrıca siz neden hiçbir işle meşgul değilsiniz ben çalışmak istiyorum kendi paramı kazanmak istiyorum deyin yok mu hiç anneanne babaanne filan yani bana abartı geldi belki de çalıştığı için ve siz bakmak zorunda kaldığınız için büyütüyor olabilir misiniz. Bir şekilde babanızla konuşacaksınız o zaman bir yol bulacaklar. Eve kapanıp çocuk bakmakla olmaz.

Merhaba sizinle hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz bende annem ve babamdan cok cekiyorum, cekiyoruz benimde 2 kardesim var hepimiz psikolojikmen bittik zaten ailemiz yuzunden, kucuk kardesimi yanima mi alsam büyugu kendi basinin caresine bakar demissiniz inanin icim acidi bence 2sinide birakmayin hele birini alip oburunu birakmaniz daha kirici bence. Iki kardeşinizide alin guzel bi tatil yapin onlar icinde kacamak olsun. Bizimde kaderimiz buymus napalim ben kardeslerimi birakmycam unv.e gidicem bu sene unv.den sonra ikisinide yanima almayi dusunuyorum ben calisir bakarim benim cektiklarimi onlarda cekmesin zaten yeterince cektiler. Lütfen sizde boyle dusunun kurtarin onlari siz onlarin artik hem annesi hem babasi sayilirsiniz. Alllah yardimciniz olsun

Kaderdaşız demek senin adina çok uzuldum Allah yardimcin olsun. Univ. Ben de gidiyorum ama kardeslerimi birakip gitmek cok koyuyor okulu bi sure dondurmayi bile dusundum kucuk kardes buyuyene kadar yalniz bu da cozum olmayacak onu fark ettim bilmiyorum ya kafam cok karisik yatiya kalan misafirlerimiz var idi dun gece ayip olmasin diye yanlarinda oturdum yedik ictik bu kez yine bagirdi bizi hic yalniz birakmiyorsun terbiyesizlik bu yaptigin diye bas bas bagirdi aglatti beni milletin icinde. Halbuki hep der misafir geldi mi hemen odana kaciyorsun biraz insan icine karis insanlari sevmeye calis diye. Napsam yaranamadim ya artik ona olan nefretim sevgimi bastirmaya basladi.

Çok garip doğrusu ihtiyacı yoksa neden çalışıyor hem de oto tamirhanesinde ne iş yapar ki orada bir kadın telefonlara mı bakıyor zaten kadın almazlar öyle yerlere ve babanız nasıl müsaade etti boşamakta mı istemiyor böyle evlilik hayatı olmaz ki 2 haftada bir geliyor filan kardeşim hasta annene ulaşamıyorum diyorsun annenin haberi yok mu hasta olduğundan birden mi hastalandı yani bir kadın mecbur olmasa ihtiyacı olmasa gidip elalemin erkeklerinin içinde neden çalışsın? tamam ilgisiz olabilir filan ama bu kadar da çok fazla istemiş yapmış doğurmuş. Size mi güvenmiş ayrıca siz neden hiçbir işle meşgul değilsiniz ben çalışmak istiyorum kendi paramı kazanmak istiyorum deyin yok mu hiç anneanne babaanne filan yani bana abartı geldi belki de çalıştığı için ve siz bakmak zorunda kaldığınız için büyütüyor olabilir misiniz. Bir şekilde babanızla konuşacaksınız o zaman bir yol bulacaklar. Eve kapanıp çocuk bakmakla olmaz.

Babam annemi kaybetmekten korkuyor bizi birakip gidicek diye o yuzden ne dese kabul ediyor. İhtiyaci yok orda calismaya ortamimi seviyorum vs deyip cikiyo isin icinden. Her gun whatsappta ordaki birilerine yaziyor babam varken bile hic utanmiyor korkmuyor. Siz abarttigimi dusunebilirsiniz ancak, lise son siniftayken bi yandan esek gibi bi iste calisip bi yandan kardesime bakmaya calistigimi bilirim ben. Ne okula dogru duzgun gidebildim ne de dershaneye gidebildim. Benim hayatim ozellikle son 3 senem hep onlarin arkasini toplamakla gecti. Siz ister abarttigimi dusunun ister dusunmeyin ben ne yasadigimi iyi biliyorum

Çok üzüldüm ya. Allah sana sabır ve güç versin inşallah.

Kardeşlerini alıp bir süre gidersen emin ol annen açısından hiç değişiklik olmaz hatta daha rahat eder.
Çocuğu hasta diye aradığın halde telefonu açmayan bir kadından bahsediyoruz (anne diyemiyorum ben ona).
Başka bir yol lazım o da babannene ve baba anlatmak. Ne olacaksa olsun.

Eğer gidersen iki kardeşini de al ötekini bırakma.

Çok üzüldüm ya. Allah sana sabır ve güç versin inşallah.

Kardeşlerini alıp bir süre gidersen emin ol annen açısından hiç değişiklik olmaz hatta daha rahat eder.
Çocuğu hasta diye aradığın halde telefonu açmayan bir kadından bahsediyoruz (anne diyemiyorum ben ona).
Başka bir yol lazım o da babannene ve baba anlatmak. Ne olacaksa olsun.

Eğer gidersen iki kardeşini de al ötekini bırakma.

Babama anlatacagim artik baska yolum kalmadi konusmaya calistim anlamadi ben daha napiyim. Butun cibanin basi babam aslinda. Kadina zamaninda cektirmedigi kalmamis simdi sinirini bizden cikartiyor. antalyayi iyi bilirim ben, en iyisi oraya gidip kardeslerimle bir tatil yapmak.

Babam annemi kaybetmekten korkuyor bizi birakip gidicek diye o yuzden ne dese kabul ediyor. İhtiyaci yok orda calismaya ortamimi seviyorum vs deyip cikiyo isin icinden. Her gun whatsappta ordaki birilerine yaziyor babam varken bile hic utanmiyor korkmuyor. Siz abarttigimi dusunebilirsiniz ancak, lise son siniftayken bi yandan esek gibi bi iste calisip bi yandan kardesime bakmaya calistigimi bilirim ben. Ne okula dogru duzgun gidebildim ne de dershaneye gidebildim. Benim hayatim ozellikle son 3 senem hep onlarin arkasini toplamakla gecti. Siz ister abarttigimi dusunun ister dusunmeyin ben ne yasadigimi iyi biliyorum

Buda senin imtihanın canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun..
Annene de vicdan, merhamet ve akıl fikir wersin..

Antalya'da kimin var kimin yanına gidip tatil yapacaksın?
20 yaşındasın yanında iki çocukla kafa dinlemeye tatile mi gideceksin?
Tatili düşünmekten ziyade bir an önce evin büyüklerini topla başına herkes yerini görevini bilsin..

Antalya'da kimin var kimin yanına gidip tatil yapacaksın?
20 yaşındasın yanında iki çocukla kafa dinlemeye tatile mi gideceksin?
Tatili düşünmekten ziyade bir an önce evin büyüklerini topla başına herkes yerini görevini bilsin..
Orda okuyorum, arkadasim cok o yuzden soylemistim. Ben buyuklerime laf soz geciremiyorum iste bi sey soyledim mi sen sus her seye burnunu sokma deyip itiliyorum bi kenara. Haydi bakalim bir de o moralle cocuklarla ugras.

Büyükler her zaman böyle ezilip ceremeyi cekiyolar, ailen için elinden geleni yapıyosun ama seninde bi hayatın var ve ömür dedigin yarın belkide yok annen sorumsuzlukta pek fena. Allah kolaylık versin canım

Annen sana köle isaura muamelesi yapıyor.yoklugunda onun yerine geçmeye çalışarak hatayı başta sen yapmışsın aslında.bu yaşında küçük anne olmuş koskoca iki insanı gütmeye çalışıyosun.çok ters bir durum farkında mısın?
sen hatalısın bana göre.o evdeki boşluğu bu yaşında tek başına kapatmaya çalışıp üstelik hem anne hem baba olmaya çalışıyosun.sadece kendine odaklan.o evde anne gibi davranmayı da bırak öncelikle.annen nasılsa bakan var diye hayatını yaşıyor.olur mu öyle şey?sen küçük anne ya da köle isaura gibi davranmayı bırakırsan mecburen kardeşlerinle o ilgilenecek bir anne oldugunu hatırlayacak.açıkta kalacak değiller ya o kadın doğurmuş onları.yaşına ve karakterine geri dön öncelikle.

Back
X