Vallahi neden yalan söyleyeyim hatta inanmıyorum dedim gittim baktım herkes başında. Tutanak tutulmuş polis filan vardı ayağını aşçıya aldılar.
Cidden iyi düşünmeden yazdın herhalde. Nerden baksan tutarsızlık..Kızlar hayatım film gibi devam ediyor yine yazamadan duramayacağım. Bursa'dan beni görmeye gelmiş tabi haberim Yok. Bir duydum kaza geçirmiş bacağı kırılmış.
Araba çarpmış.
Hastahaneye gittim gördüm bacağını alçıya almışlar.kızlar ben napıyom ya annesi geldi babası sarıldılar ağladılar filan öyle
Sonra annem mesaj attı eve gel seni reddettim evlatlıktan diye.
Babam annem konuşmuyor. Bana dediki sedyede sen beni bıraktın ben seni değil dedi.
Elimi sıktı. Sonra ambulansa bindirdiler bacağı alçılı bir şekilde.
Kuzenime bile mesaj atmış numaramı değişmiştim. Sonra işte telefonda konuşurken araba çarpmış öyle..
Hastaneden sonra ambulansa niye bindirmişler ki acaba :)Cidden iyi düşünmeden yazdın herhalde. Nerden baksan tutarsızlık..
Hastaneden sonra ambulansa niye bindirmişler ki acaba :)
Bak evet şimdi fakrına vardım
Başka hastaneye nakil yaptırdılar herhalde bacağı kırılmış ne de olsa cok ciddi biseyHastaneden sonra ambulansa niye bindirmişler ki acaba :)
Bak evet şimdi fakrına vardım
ya araba carpinca gözü kör olsaydi, gene bunun bacagi kirilmis, o da biseyHayalindeki hikayede önce olay yerinde gördüm diye başladı sanırım. Sonra ama hemen nasıl haberin oldu da gittin derler diye hastanede ziyaret ettiğini söylemeye karar verdi. Ama hikayenin sonlarına doğru hastanede ziyarete gittim dediğini unutarak dramatik etkisi olsun diye ambulansa binerken elini sıkan beni sen bıraktın nalan denilen bir sahne anlatmak daha mantıklı geldi herhalde.
ya araba carpinca gözü kör olsaydi, gene bunun bacagi kirilmis, o da bisey
jhgshfhjkshfkshf bi git merlin yaGerçekten doğru ambulans kısmını bende anlayamadım arabayla zor olur diye götürdüler. Acıklı bir sahneydi işte sanki bişeyler bizim ayrılmamızı engelliyor. Ama söyleidm ona benden beklentin olmasın diye ben sadece insanlık yaptım ondan geldim diye.
Aşçı da nereden çıktı :)) ayak paça mı yapacaklar!Vallahi neden yalan söyleyeyim hatta inanmıyorum dedim gittim baktım herkes başında. Tutanak tutulmuş polis filan vardı ayağını aşçıya aldılar.
hayır bi kere, hülya koçyigit gibi kafasina hemsire basligi takip tekerlikli sandlyeyle gezdirmeden olmaz. allahim yoksa bu ses falan dicek daha adam :/Bi hapşırırdı açılırdı gözleriha ha senaryoya gel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?