GERÇEKTEN bitti.

Vallahi neden yalan söyleyeyim hatta inanmıyorum dedim gittim baktım herkes başında. Tutanak tutulmuş polis filan vardı ayağını aşçıya aldılar.

anında nasıl haberiniz oldu
polis hastanede mi tutanak tutyor
yoksa olay yerinde alçıyı nerde bulmuşlar
gittikçe inandırıcılığı gidiyor konunun

Cidden iyi düşünmeden yazdın herhalde. Nerden baksan tutarsızlık..

Hastaneden sonra ambulansa niye bindirmişler ki acaba :)
Bak evet şimdi fakrına vardım

Hayalindeki hikayede önce olay yerinde gördüm diye başladı sanırım. Sonra ama hemen nasıl haberin oldu da gittin derler diye hastanede ziyaret ettiğini söylemeye karar verdi. Ama hikayenin sonlarına doğru hastanede ziyarete gittim dediğini unutarak dramatik etkisi olsun diye ambulansa binerken elini sıkan beni sen bıraktın nalan denilen bir sahne anlatmak daha mantıklı geldi herhalde.

Hastaneden sonra ambulansa niye bindirmişler ki acaba :)
Bak evet şimdi fakrına vardım
Başka hastaneye nakil yaptırdılar herhalde bacağı kırılmış ne de olsa cok ciddi bisey mantıklı birseyler salla bari. Zeka gücü bu kadarına yetti anlaşılan yazık..

Size ne desek boş. Ben sadece anne babanız adına üzüldüm. Sen onca emek harca bir yerlere gelsin, Her zaman arkasında ol. evladın seviyorum ayrılamıyorum diye seni çiğnesin geçsin. Aileniz az bile tepki veriyor kusura bakmayın.

Hiç üzülme derim zararın neresinden donsen kâr kesinlikle boşver negüzel ailen yanında başkanlarının ailesi de yanında olmuyor evlensen daha da kotu olurdu emin ol canım hoc üzülme kurtulduna sevin bence böyle bi adamla omur gecmez

ya araba carpinca gözü kör olsaydi, gene bunun bacagi kirilmis, o da bisey

Hikayede tutarsızlıklar çok gerçekten anlamak için 2 defa okumak zorunda kaldım netice itibariyle barışmış tepki verilmesin diye senaryo yazmış. Sanki bizene istediğini yap hayat senin hayatın.

Gerçekten doğru ambulans kısmını bende anlayamadım arabayla zor olur diye götürdüler. Acıklı bir sahneydi işte sanki bişeyler bizim ayrılmamızı engelliyor. Ama söyleidm ona benden beklentin olmasın diye ben sadece insanlık yaptım ondan geldim diye.

jhgshfhjkshfkshf bi git merlin ya
acıklı bir sahneydi demek

Vallahi neden yalan söyleyeyim hatta inanmıyorum dedim gittim baktım herkes başında. Tutanak tutulmuş polis filan vardı ayağını aşçıya aldılar.
Aşçı da nereden çıktı :)) ayak paça mı yapacaklar!
Evkendikten sonra çok konu açar fakat kimse yardımcı olmaz size.
Acaba bizimle dalga mı geçiyorsun hayali nişanlanmalar hayali kişiler falan.
Ofsaytsınız.
Geçmiş olsun hayatınız içler acısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…