GERÇEKTEN bitti.

Konu sahibi diğer konunun sahibine ruh hastası dediği için mi banlandı? Diğer konuyu bilmeden, tacize tecavüze dayağa rağmen süren bir ilişki olarak yansıyınca ben de diyebilirdim aslında.
İnsanları bu kadar rahatça yaftalamamız uygun değil, üstelik şu kuralı da hatırlatırım:
I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

Çünkğ omunla yakınlaştım o istedi ben de evleneceğiz diye basiretim bağlandı ve çok üzgünüm kılını bile kıpırdatmıyor artık.. ben bunları hak etmedim

Önceki mesajında ruh hastası dediğin kişinin konusunu okudum, okusan ilişkisinin senin ilişkine çok benzediğini görürdün. Senden çok daha uzun bir ilişkisi varmış onun, 9 yıl, onun vazgeçmekte zorlanması senin zorlanmandan daha mantıklı, her ikisi de mantıklı değil gerçi de. İşin içine aileler girince bozulmuş, nişan atmışlar, her seferinde tekrar barışmış, sen de bir 5 kere küsüp barıştın benim sayabildiğim en az, en son da buluştuklarında tecavüz etmiş kıza.

Sen de yakınlaştık diye üzülüyorsun, bence fırsatı bulmuşken tecavüz etmediğine şükretmelisin.

Kızlar hayatım film gibi devam ediyor yine yazamadan duramayacağım. Bursa'dan beni görmeye gelmiş tabi haberim Yok. Bir duydum kaza geçirmiş bacağı kırılmış.
Araba çarpmış.
Hastahaneye gittim gördüm bacağını alçıya almışlar. kızlar ben napıyom ya annesi geldi babası sarıldılar ağladılar filan öyle
Sonra annem mesaj attı eve gel seni reddettim evlatlıktan diye.
Babam annem konuşmuyor. Bana dediki sedyede sen beni bıraktın ben seni değil dedi.
Elimi sıktı. Sonra ambulansa bindirdiler bacağı alçılı bir şekilde.
Kuzenime bile mesaj atmış numaramı değişmiştim. Sonra işte telefonda konuşurken araba çarpmış öyle..

dikkat ettim forumda asıl arıza çıkartan erkekler
hep uğrunda çok fedakarlıklar yapılan kişiler
soru ben onun için neler yaptım o ne yapıyor vs.

neyse sonuç olarak ilişki de fedakarlık oranı kadında fazlaysa o erkekten kaçın

Sen bu adamla evleneceksin.kafaya koymuşsun hayatını da mahvedeceksin. Boşuna aynı konuları açıp da buradakilerin de sinirini bozma bari.

Merlin bitmeyeceğini biliyordum, biliyorduk.
Ya sen bu adamı böyle kabul edeceksin, yada gerçekten bitireceksin demiyorum çünkü sne bu adamı bitiremiyosun.
İlerde pişman olcaksın kusura bakma ama durum bu.
Sen adamı bitirmiştin ama bırak bacağı kafası kırılsa seni ilgilendirmezzzz

Sen barisip evlenmeye calisiyorsun.
Hep dedik
Tersledin.
Hadi bakalim sen izah et napmaya calisiyosun

Vallahi neden yalan söyleyeyim hatta inanmıyorum dedim gittim baktım herkes başında. Tutanak tutulmuş polis filan vardı ayağını aşçıya aldılar.
:)
Denecek çok şey var da
Demeye gerek yok
Tek diyecegim..
Araba çarpmış demek :)))
Bari burdaki kişileri aptal yerine koymayın kuzum ya

Vallahi neden yalan söyleyeyim hatta inanmıyorum dedim gittim baktım herkes başında. Tutanak tutulmuş polis filan vardı ayağını aşçıya aldılar.

Hastaneye gittim gördüm diyorsunuz, sonra ambulansa binerken elinizi falan sıkıyor. Ambulans ne alaka? Hastanede mi gördünüz olay yerinde mi? Alçıyı da olay yerinde kaldırımda sarmışlar herhalde.

Şu kadarını söyleyeyim sırf affettim dememek için böyle bir şey söylemek durumunda kaldıysanız sizin için, hayatınız için cidden üzülürüm.

Tamam Merlin, istersen al sar kundaklara, yat koynunda hayat senin hayatın.
Bir daha konu açarsan barışıp, sana yagmurlu havada bile su vermez kimse diyeyim.

Iyi geçmiş olsun bisey denemez bu durumda.

Ama sen çok gıcık bi kizsin.hala ben napiyorum diyosun.insanların sabrini ölçmek gıcık etmek senin amacın. Birdaha sacma sapan konularini okumak istemiyorum.insanlari salak yerine koyuyosun burda kimsenin söylediğini tinlamiyorsun kendi bildiğini okuyorsun. Ne diye fikir almaya calisiyosun o zaman sen???????? Fazla gurursuz onursuz gördüm ben seni.git barış ne halin varsa gör insallah evlenirsin ve bol bol dayak yersin.baska birsey paklamaz seni.hemen geri dön barış. Bacağı kırılmış ne de olsa

Delirdiler bak sonunda merlin.
Aha varan 1

Ben küçükken bizim kapıya bir dilenci gelmişti ben evde tektim.aksam bunu bizimkilere anlatınca,babam, annem, halamlar falan beni bir ilgiyle dinlediler.ben de bu ilgiyi görünce olayı biraz abarttim.babam da demişti ki"kızım sen de durdukça yeni birşeyler yumurtluyorsun"şimdi aklıma o olay geldi arkadaşım sen ya fake sin ya da hastalıklı bir ilişki yaşıyorsun

Ya fakesin ya da gerçekten böyle korumaya alınacak, evden tek başına çıkarılmayacak kadar saf.

O saflık akıyor zaten de gerçek mi sahte mi bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…