Dün 780. sayfadan sonrasını okudum 10 sayfa kalmıştı ama sonu inanılır gibi değil pesBibi sonu yok
Sonu karadelik.
İnsanları bu kadar rahatça yaftalamamız uygun değil, üstelik şu kuralı da hatırlatırım:Konu sahibi diğer konunun sahibine ruh hastası dediği için mi banlandı? Diğer konuyu bilmeden, tacize tecavüze dayağa rağmen süren bir ilişki olarak yansıyınca ben de diyebilirdim aslında.
Dün 780. sayfadan sonrasını okudum 10 sayfa kalmıştı ama sonu inanılır gibi değil pesen son fake diye düşündüm ama konu sahibi duruyor hala ona daha şaşırdım
Konu sahibi neden banlandı barışmadı inş.
Borç öderken yangın mangin kalmaz o adamla olup harbiye sıkıntı çekeceğine kendine mal edinmiş oldun ayaküstü bahaneyle.ALDIM ama içim yanıyor
Çünkğ omunla yakınlaştım o istediben de evleneceğiz diye basiretim bağlandı ve çok üzgünüm kılını bile kıpırdatmıyor artık.. ben bunları hak etmedim
Kızlar hayatım film gibi devam ediyor yine yazamadan duramayacağım. Bursa'dan beni görmeye gelmiş tabi haberim Yok. Bir duydum kaza geçirmiş bacağı kırılmış.
Araba çarpmış.
Hastahaneye gittim gördüm bacağını alçıya almışlar.kızlar ben napıyom ya annesi geldi babası sarıldılar ağladılar filan öyle
Sonra annem mesaj attı eve gel seni reddettim evlatlıktan diye.
Babam annem konuşmuyor. Bana dediki sedyede sen beni bıraktın ben seni değil dedi.
Elimi sıktı. Sonra ambulansa bindirdiler bacağı alçılı bir şekilde.
Kuzenime bile mesaj atmış numaramı değişmiştim. Sonra işte telefonda konuşurken araba çarpmış öyle..
Merlin bitmeyeceğini biliyordum, biliyorduk.Kızlar hayatım film gibi devam ediyor yine yazamadan duramayacağım. Bursa'dan beni görmeye gelmiş tabi haberim Yok. Bir duydum kaza geçirmiş bacağı kırılmış.
Araba çarpmış.
Hastahaneye gittim gördüm bacağını alçıya almışlar.kızlar ben napıyom ya annesi geldi babası sarıldılar ağladılar filan öyle
Babam annem konuşmuyor. Bana dediki sedyede sen beni bıraktın ben seni değil dedi.
Kuzenime bile mesaj atmış numaramı değişmiştim. Sonra işte telefonda konuşurken araba çarpmış öyle..
Sen barisip evlenmeye calisiyorsun.Kızlar hayatım film gibi devam ediyor yine yazamadan duramayacağım. Bursa'dan beni görmeye gelmiş tabi haberim Yok. Bir duydum kaza geçirmiş bacağı kırılmış.
Araba çarpmış.
:)
Denecek çok şey var da
Demeye gerek yok
Tek diyecegim..
Araba çarpmış demek :)))
Bari burdaki kişileri aptal yerine koymayın kuzum ya
Kaza yerinde mi alciya aldilar?Vallahi neden yalan söyleyeyim hatta inanmıyorum dedim gittim baktım herkes başında. Tutanak tutulmuş polis filan vardı ayağını aşçıya aldılar.
Vallahi neden yalan söyleyeyim hatta inanmıyorum dedim gittim baktım herkes başında. Tutanak tutulmuş polis filan vardı ayağını aşçıya aldılar.
Vallahi neden yalan söyleyeyim hatta inanmıyorum dedim gittim baktım herkes başında. Tutanak tutulmuş polis filan vardı ayağını aşçıya aldılar.
Iyi geçmiş olsun bisey denemez bu durumda.Kızlar hayatım film gibi devam ediyor yine yazamadan duramayacağım. Bursa'dan beni görmeye gelmiş tabi haberim Yok. Bir duydum kaza geçirmiş bacağı kırılmış.
Araba çarpmış.
Delirdiler bak sonunda merlin.Iyi geçmiş olsun bisey denemez bu durumda.
Ama sen çok gıcık bi kizsin.hala ben napiyorum diyosun.insanların sabrini ölçmek gıcık etmek senin amacın. Birdaha sacma sapan konularini okumak istemiyorum.insanlari salak yerine koyuyosun burda kimsenin söylediğini tinlamiyorsun kendi bildiğini okuyorsun. Ne diye fikir almaya calisiyosun o zaman sen???????? Fazla gurursuz onursuz gördüm ben seni.git barış ne halin varsa gör insallah evlenirsin ve bol bol dayak yersin.baska birsey paklamaz seni.hemen geri dön barış. Bacağı kırılmış ne de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?