- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.184
- 1.123
Bibi sonu yokAaa o konuyi biliyorum ama sonunu bilmiyordum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/9-yillik-iliskim-2-ayda-nasil-bitti.793574/Canım bulamadım konuyu sen bulabilirsen linkini gonderebilir.misin ?
Ne yaptııııııın !
Ben okumaya çalıştım ama okunacak gibi değildi tecavüz bölümünü bulamadım gözlerim ağrıdıNe yaptııııııın !
Kız şimdi okursa işin içinden çıkamaz
Aynen canım kader buymuşNişanlandıgından berı yasamadıgın eksın kalmadı
ALDIM ama içim yanıyorev oldu aldınız mı:)
Bu adamin pozitif yonlerini bana sayabilir misin? Cunku bir insanda olabilecek her negatif ozellik icin konun ver nerdeyse. En az 3 kere sadece benim hatirladigim ayrilma noktasina geldiniz, butun surecleriniz sikintili. Sana her seyin guzel olacagi dusuncesini veren ne?
Çünkğ omunla yakınlaştım o istedi
Çünkğ omunla yakınlaştım o istediben de evleneceğiz diye basiretim bağlandı ve çok üzgünüm kılını bile kıpırdatmıyor artık.. ben bunları hak etmedim
Bir de hesap açmış hayat boş eğlen coş yazmış benim çektiğim resmî koymuş yanında da benim saçım gözüküyorYakınlaşmanıza o dönem birbirini seven iki insanın ortak kararı ile yaptıkları bir şeyler olarak bakın. Zamanında yanlış kararlar alabiliyoruz. Bu kararlardan ders çıkarıp önümüze bakmalıyız. İçiniz bu yüzden yanmasın lütfen.
Bir de hesap açmış hayat boş eğlen coş yazmış benim çektiğim resmî koymuş yanında da benim saçım gözüküyorne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Bir açıyor gizliliği bir kapıyor. Umursamıyorum hiç yazmadım bile. Hep böyle devam etmeliyim değil mi ?
Haklısın.Hiç yazmamaya devam edin tabi ama umursamıyorum demeyin bal gibi de umursuyorsunuz ve stalklamaya da devam etmeyin onu da bırakmaya çalışın. Bakın zamanında yakınlaşmış olmanıza değer yargılarınız doğrultusunda bir pişmanlık yaşamanızı anlarım ama hala bu adamı takip edip paylaşımlarına anlam yüklemenizi anlayamıyorum. Hayatın boş olduğu kadar sevgiliniz de boş. Boş bir insan için heba ediyorsunuz. Siz de aslında eğlenmenin kralını yapabilirsiniz. Yerinizde olsam ayarlarım bir vize alırım bir tur, ben paylaşımlarımı eyfel kulesinin altında yaparım. Dünyanın en romantik şehrinden ilham almaya geldim diye. Şu adam için çok gereksiz göz yaşı döküyorsunuz.
O konu sahibiyle aynı mı?Konusu geyik sohbetine taşındı. Konusunun adı "9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti"
Konu sahipleri farklı ama verdikleri tepkiler çok benzer.O konu sahibiyle aynı mı?
Ben şok
Sagol bitanem dün bi arkadasta gönderdi ama bitiremedim bir türlü hicbisey de anlamadim konudan 800.sayfa ne konuştu millet gücüm yetmedi okumaya
Konuya başka konu linkleri eklemeyin konuyu dağıtıyorsunuz, geyik yapmayın, üsluplara dikkat edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?