GERÇEKTEN bitti.

Çarşamba pazarına dönmüş burası. Ruh hastalarının yazılarını sayfama neden yansıyor ? Ay tmm yeter yaaa

Nişanlandıgından berı yasamadıgın eksın kalmadı

Merlin906 Bunu sormuştum ben sana?
Neden hala için yanıyor?

Çünkğ omunla yakınlaştım o istedi ben de evleneceğiz diye basiretim bağlandı ve çok üzgünüm kılını bile kıpırdatmıyor artık.. ben bunları hak etmedim

Yakınlaşmanıza o dönem birbirini seven iki insanın ortak kararı ile yaptıkları bir şeyler olarak bakın. Zamanında yanlış kararlar alabiliyoruz. Bu kararlardan ders çıkarıp önümüze bakmalıyız. İçiniz bu yüzden yanmasın lütfen.

Bir de hesap açmış hayat boş eğlen coş yazmış benim çektiğim resmî koymuş yanında da benim saçım gözüküyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Bir açıyor gizliliği bir kapıyor. Umursamıyorum hiç yazmadım bile. Hep böyle devam etmeliyim değil mi ? Ben onu çok sevmiştim o da beni sevmişti biliyorum. Ama şimdi emin olamıyorum. O kadar fedakarlık yaptım hepsi yalanmış

Hiç yazmamaya devam edin tabi ama umursamıyorum demeyin bal gibi de umursuyorsunuz ve stalklamaya da devam etmeyin onu da bırakmaya çalışın. Bakın zamanında yakınlaşmış olmanıza değer yargılarınız doğrultusunda bir pişmanlık yaşamanızı anlarım ama hala bu adamı takip edip paylaşımlarına anlam yüklemenizi anlayamıyorum. Hayatın boş olduğu kadar sevgiliniz de boş. Boş bir insan için heba ediyorsunuz. Siz de aslında eğlenmenin kralını yapabilirsiniz. Yerinizde olsam ayarlarım bir vize alırım bir tur, ben paylaşımlarımı eyfel kulesinin altında yaparım. Dünyanın en romantik şehrinden ilham almaya geldim diye. Şu adam için çok gereksiz göz yaşı döküyorsunuz.

Haklısın.

Konuya başka konu linkleri eklemeyin konuyu dağıtıyorsunuz, geyik yapmayın, üsluplara dikkat edin lütfen.

Konuya başka konu linkleri eklemeyin konuyu dağıtıyorsunuz, geyik yapmayın, üsluplara dikkat edin lütfen.

Konu sahibi diğer konunun sahibine ruh hastası dediği için mi banlandı? Diğer konuyu bilmeden, tacize tecavüze dayağa rağmen süren bir ilişki olarak yansıyınca ben de diyebilirdim aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…