BABam ne sen böyle yaptın en azından uçağa atlayıp gelmesi gerekirdi. Yaz kızlar çok kötüyümKendinize neden bunu yapıyorsunuz? Çok mantıklı bir karar alıp bitirdiniz. İzin alma imkanınız var mı? Şöyle 3-4 gün bir yerlerde kafa dinleseniz.
Gerçekten bitti ailem bile kinlendi ben de istemiyorum. Sadece üzüntümün geçmesi için yardım edin dedim..Sana sanırım artık kimse inanmıyor...
Gerçekten bitti ailem bile kinlendi ben de istemiyorum. Sadece üzüntümün geçmesi için yardım edin dedim..
Yok kanmayacağım zaten ailem de istemiyor. Ama ailemi de kandırırsa o zaman ben yine istemeyeceğim. Sence bu iş ne olur. Her yerden sildim engelledim çıt Yok.Konu sahibi ilk defa mı hayal kırıklığını tadıyorsun bu hayatta? Hayallerin vardı, umutların vardı tamam. O hayallerin başrolünde kim vardı? Nasıl biri vardı? Bir bak bakalım hiç uyuyor muydu o ex nişanlınla? O çocuk ''köprüyü geçene kadar'' taktiğini uygulayacak bence yine özür falan dileyip yola getirmeye çalışacak seni haberin olsun. Kanma diyeceğim ama sen yapacağını yaparsın yine neticede.
KİMSe neden inanamıyor bitti diyırum. Zaten korkusundan Ne aradığı Ne sorduğu var ailecek engelledik ondan herhalde. Bir tek babamın ki açık ona da bir yeri yemiyor aramaya. Zaten cevap net. "Kızın seni istemiyor"
Yok kanmayacağım zaten ailem de istemiyor. Ama ailemi de kandırırsa o zaman ben yine istemeyeceğim. Sence bu iş ne olur. Her yerden sildim engelledim çıt Yok.
Yok kanmayacağım zaten ailem de istemiyor. Ama ailemi de kandırırsa o zaman ben yine istemeyeceğim. Sence bu iş ne olur. Her yerden sildim engelledim çıt Yok.
geçen seferde barışırsın demiştim bana araya babam girdi geri dönüşü yok artık demiştiniz.. şu anda da babanızın kinlenmiş olması falan kimseye birşey ifade etmediği için inanmıyor kimse size..
şu anda bitmiş olabilir ama barışırsınız .
kendinizede eziyet etmeyi bırakın. yaşadıklarınızın kötü olduğunu, neden sizin başınıza geldiğini düşünüyorsunuz ya işte barışacağınızın emaresi bu..
Eski mücadelesi Yok onu fark ettim demekki o da benden vazgeçmiş. Hatta başından beri beni sevmemiş..Çıt olmaması daha iyi değil mi. Temiz bir şekilde bitsin işte. Tam olarak ne istiyorsunuz?
Eski mücadelesi Yok onu fark ettim demekki o da benden vazgeçmiş. Hatta başından beri beni sevmemiş..
Eski mücadelesi Yok onu fark ettim demekki o da benden vazgeçmiş. Hatta başından beri beni sevmemiş..
Anladım..Ee gördü şimdi kolay yiyemeyecek gibi paranı. Baksana tapuda sorun çıktı. Ne güzel genç, garanti işli/maaşlı kızla evlenip keyfine bakacaktı. Kızın maaşıyla üstüne ev aldıracaktı. Ne güzel evi de siz kurmuştunuz. Oh.. Sevgi mevgi yok arkadaşım, bırak, alışkanlıktır o. Mantıklı gözle bakmış sana yaşım da geldi kaçırmayayım ben bunu demiş. Hepsi bu. Kendine yazık etme.
Hemen bi tane instayı hesabı açmış Ne yapmaya çalışıyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?