GERÇEKTEN bitti.

Kendinize neden bunu yapıyorsunuz? Çok mantıklı bir karar alıp bitirdiniz. İzin alma imkanınız var mı? Şöyle 3-4 gün bir yerlerde kafa dinleseniz.
BABam ne sen böyle yaptın en azından uçağa atlayıp gelmesi gerekirdi. Yaz kızlar çok kötüyüm kendimi odama kapattım hiç iyi değilim neden hep ben üzülüyorum neden. Neden kandırılıyorum allahım yardım et bana

Benimde hayallerim vardı benim de düşlerim vardı ben bunu hak etmedim ben ne yapacağım kızlar nasıl geçecek bu. Yardım edin bana

Gerçekten bitti ailem bile kinlendi ben de istemiyorum. Sadece üzüntümün geçmesi için yardım edin dedim..

Zamanla her şey düzelicek. İnsanlar bebeğiyle boşanmak zorunda kalıyor ve yeniden düzen kuruyorlar.
Bak şöyle diyim 2 aydır ilk iki hafta her sabah ve akşam hüngür hüngür ağlatan bir derdim vardı. Ama dün sabah Somalide 100 bin insanın açlıktan öldüğü haberi ile yıkıldım. Çok boş geliyor bazen biliyorum. Off gene mi aç çocuklar örneği, klişe olmadı mı falan bile demek geliyor insanın içinden ama cidden derdimiz dert değil.
Zamanında aşk acısı çektim. Sonra bir şey yaşadım. Gene gönül işleri ile ilgili ama beni erkeklerden, evlilikten, inançlı görülen abi denilen insanlardan soğutan bir şey ve aşk acısı ne güzel bir şeymiş dedim. Ne tatlı bir kalp sızıntısı. Allah başka dert vermesin. ama veriyor malesef. Biz silkelenip kendimize gelmezsek O bizi bir silkeliyor, bu derdine şükreder hale geliyorsun.

Üzüntünü kimse geçiremez ki o zamanla geçecek. Neden bunlar benim başıma geliyor düşüncesinden de uzaklasin.

Konu sahibi ilk defa mı hayal kırıklığını tadıyorsun bu hayatta? Hayallerin vardı, umutların vardı tamam. O hayallerin başrolünde kim vardı? Nasıl biri vardı? Bir bak bakalım hiç uyuyor muydu o ex nişanlınla? O çocuk ''köprüyü geçene kadar'' taktiğini uygulayacak bence yine özür falan dileyip yola getirmeye çalışacak seni haberin olsun. Kanma diyeceğim ama sen yapacağını yaparsın yine neticede.

Yok kanmayacağım zaten ailem de istemiyor. Ama ailemi de kandırırsa o zaman ben yine istemeyeceğim. Sence bu iş ne olur. Her yerden sildim engelledim çıt Yok.

KİMSe neden inanamıyor bitti diyırum. Zaten korkusundan Ne aradığı Ne sorduğu var ailecek engelledik ondan herhalde. Bir tek babamın ki açık ona da bir yeri yemiyor aramaya. Zaten cevap net. "Kızın seni istemiyor"

geçen seferde barışırsın demiştim bana araya babam girdi geri dönüşü yok artık demiştiniz.. şu anda da babanızın kinlenmiş olması falan kimseye birşey ifade etmediği için inanmıyor kimse size..
şu anda bitmiş olabilir ama barışırsınız .

kendinizede eziyet etmeyi bırakın. yaşadıklarınızın kötü olduğunu, neden sizin başınıza geldiğini düşünüyorsunuz ya işte barışacağınızın emaresi bu..

Yok kanmayacağım zaten ailem de istemiyor. Ama ailemi de kandırırsa o zaman ben yine istemeyeceğim. Sence bu iş ne olur. Her yerden sildim engelledim çıt Yok.

Çıt mı bekliyorsun hala? Neden, ne için? Yaşın genç, işin gücün var ama bu senin evlilik için son şansınmış gibi davranıyorsun. O adam da bunu anlıyor ve kullanıyordu. Allah aşkına bi kendine gel. Bu adamla evlensen bi süre sonra maddi manevi bir sürü zararla boşanırdın zaten.

Çıt olmaması daha iyi değil mi. Temiz bir şekilde bitsin işte. Tam olarak ne istiyorsunuz?
Eski mücadelesi Yok onu fark ettim demekki o da benden vazgeçmiş. Hatta başından beri beni sevmemiş..

Eski mücadelesi Yok onu fark ettim demekki o da benden vazgeçmiş. Hatta başından beri beni sevmemiş..

Arkadaşım. Bak sana anlatmaya çalışacağım. Bitti. Sizin ilişkiniz bitti. Artık bir ilişkiniz yok. Mücadele etse etmese bunları düşünme. Zaten etse de affetmeyeceğim diyorsun. Bu şekilde daha temiz. Kapında yatsa daha mı iyi?

Son düzenleme:
Evet sevmemiş. Senin istediğin o sana yalvarsın dönmek istesin falan ama sen de o zaman zaten döneceksin. Bu kisir dongudemi yasamak istiyorsun. Şimdi yatagina yat dua et ve uyu.

Ee gördü şimdi kolay yiyemeyecek gibi paranı. Baksana tapuda sorun çıktı. Ne güzel genç, garanti işli/maaşlı kızla evlenip keyfine bakacaktı. Kızın maaşıyla üstüne ev aldıracaktı. Ne güzel evi de siz kurmuştunuz. Oh.. Sevgi mevgi yok arkadaşım, bırak, alışkanlıktır o. Mantıklı gözle bakmış sana yaşım da geldi kaçırmayayım ben bunu demiş. Hepsi bu. Kendine yazık etme.

Anladım..

Hemen bi tane insta hesabı açmış Ne yapmaya çalışıyorsa.

Hemen bi tane instayı hesabı açmış Ne yapmaya çalışıyorsa.

İnsta hesabı da açacak, gezecek tozacak da. Yeniden birileri de girecek hayatına. Bunları düşünme. Sen kendi hayatına odaklan. İşinden izin alma durumun var mı? Dediğim gibi 2-3 gün kafa dinle. Al bir vize 3 günlük roma turuna katıl. Bambaşka bir ülkede yahu ben ne yapıyorum de. Dünyada yapılacak milyon tane şey gezilecek milyon tane yer var. Saçma saçma insanlarla uğraşıyormuşum de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…