- 23 Temmuz 2014
- 836
- 341
- 73
BU sabah guzel bır kahvaltıyla başladım güne, eşimin telefonu çaldı bende baktım bankadan. Neyse okunmamış ileti vardı baktım şu gecenlerde açtığım konudaki arkadas (cafenin sahıbı erkek bır arkadası) içmeye gidelim yazmış moralim bozuk diye.Bizde alkol almayı bırakalı baya olmuştu çok sık aldığımız söylenemz ama bıraktık. eşimde olur yazmış, ve bana hiç birşey söylemeden bende dayanamadım sordum,tabi beyfendi kızmaya başladı niye telefonumu alıp bakıyorsun bilmem ne konu buraya geldi hiç yapmayan adam bu lafları söyledi ... Nevar dedim baktıysam_? sende benim telefonuma bakıyorsun sonucta ? geçiştiriyor falan
off alltan alsam olmuyor uste cıksam hıc olmuyor... Şu arkadaşından kurtarmam lazım hıc ıyı ornek değil kendı evlı olmadığından anlayamıyor ! aklınca bahane yaratacak çıkmak için akşam aramız bozuk olunca tabi kederden gittim içtim diyecek ......... gülerim ben buna. Bende okuldan ve ıs yerınden olan samımı arkadasımı aradım akşam onunla çıkacağım taksim beyoğlu güzel bir mekana nereyse artık kızlar gercekten sinir ediyor beni tutumları oyle bağırdıki gercekten hıc gerek yoktu bunlara, zaten beni çileden çıkartan bu oldu bağırıp hakaret etmesi. bu arada bir yandan annemle konuştum bana alttan alacak susacaksın diyor o senın kocan erkekler boyle falan guya teselli veriyor aksine böcek gibi ezildiğimi hissettim dahada kotu hıssedıyorum.