- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
He bende kendisine aynısını dedim madem sevgili edindin kendine ne diye beni arayıp duruyosun dedim ya ne istiyosun benden ben gayet iyiydim seni aradım mı sordum mu insan gibi medeni bir şekilde uzaklaşmıştık birbirimizden . Buna gerek var mıydı ya ?Kiz sevgilinizin sevgilisi maalesef.
Sorun şu, tam iyiydim tekrar geliyor bana bunu yaşatıyor . Yani dün yaşadığım olayı tamamen boşu boşuna yaşadığım için çok sinirli ve gerginim . Madem hayatına birini alıyosun beni neden rahatsız ediyorsun buna gerek var mı ? Tam da regl öncesi iyice gerildim yazık ya boşuna yani şu yaşadığımE hayatına bakmaya iyi olmaya devam et. Çok bir şey kaybetmemişsin yeniden ayrıl boşuna tartışma çok net yalan söylüyor.
iyi bayramlar hanımlar,
Düne kadar gayet iyiyken dünden beridir perişanım. Sebebine gelecek olursak. Erkek arkadaşımla bir ay kadar belki daha fazla bir süre ayrı kalmıştık ne o ne ben onu bu süreçte hiç aramamıştık. Rahattım bu sürede neredeyse unutmuştum iyiydim. Hatta flört aşamasına geçmese de ufak heyecanlarım bile olmuştu. Hayatıma bakıyordum. Sonra on gün kadar önce tekrar geldi girdi hayatıma. Daha ciddi gibiydi iyiydik ama ben çok temkinliydim. Dün akşam onun ısrarı ile gece dışarı çıktık. Eğleniyorduk ki telefonu çaldı . Arayan bir kadındı bir iki kere aradı açmadı aç dedim açmadı. Sonra bilinmeyen bir numaradan telefonu çalmaya devam etti . Yine açmadı. En son o bilmeyen numarayı açtı tek kelimelerle konuştu evet hayır gibi ve kapadı. Sonra bu numara aramaya devam etti sürekli fakat açmadı. Arada bu kız da aradı bir iki kez. Tabi sinirlendim ben ve mekandan çıktık beni eve bırakmasını söyledim. Ben bu arayan kızı instagramında ekli görmüştüm ve kızın resimlerini beğenmişti kendisi. Gecenin bir yarısı ısrarlı bir şekilde aradığını görünce de iyice işkillendim. Tabi erkek arkadaşımın arayana cevap vermemesi de tuz biber oldu. Kendisi sonuna kadar inkar etti gece telefonda neredeyse sabaha kadar tartıştık. İşte alkolik bir kız şu bu diyip durdu e madem öyle önemsiz sil engelle dedim instagramından ordan burdan yapmadı. Eee ben şimdi ne anlamalıyım ? Benim şüphemde haklıyım değil mi kızlar ? Dünden beri doğru dürüst uyku gözüme girmedi gerçekten canım acıdı. Ya ben iyiydim neden tekrar gelip böyle rahatsızlık verdi ki durup dururken. Hiç aramadım sormadım bir kere bile hayatıma bakıyordum ben ya .
Ne cevap verdi siz bunu diyinceHe bende kendisine aynısını dedim madem sevgili edindin kendine ne diye beni arayıp duruyosun dedim ya ne istiyosun benden ben gayet iyiydim seni aradım mı sordum mu insan gibi medeni bir şekilde uzaklaşmıştık birbirimizden . Buna gerek var mıydı ya ?
Kendini düşürme kendini alkolik bir kızla mı kıyaslıyorsun dediNe cevap verdi siz bunu diyince
Sevgilinin yeni sevgilisi veya seks yapıp kaçmış seninkiiyi bayramlar hanımlar,
Düne kadar gayet iyiyken dünden beridir perişanım. Sebebine gelecek olursak. Erkek arkadaşımla bir ay kadar belki daha fazla bir süre ayrı kalmıştık ne o ne ben onu bu süreçte hiç aramamıştık. Rahattım bu sürede neredeyse unutmuştum iyiydim. Hatta flört aşamasına geçmese de ufak heyecanlarım bile olmuştu. Hayatıma bakıyordum. Sonra on gün kadar önce tekrar geldi girdi hayatıma. Daha ciddi gibiydi iyiydik ama ben çok temkinliydim. Dün akşam onun ısrarı ile gece dışarı çıktık. Eğleniyorduk ki telefonu çaldı . Arayan bir kadındı bir iki kere aradı açmadı aç dedim açmadı. Sonra bilinmeyen bir numaradan telefonu çalmaya devam etti . Yine açmadı. En son o bilmeyen numarayı açtı tek kelimelerle konuştu evet hayır gibi ve kapadı. Sonra bu numara aramaya devam etti sürekli fakat açmadı. Arada bu kız da aradı bir iki kez. Tabi sinirlendim ben ve mekandan çıktık beni eve bırakmasını söyledim. Ben bu arayan kızı instagramında ekli görmüştüm ve kızın resimlerini beğenmişti kendisi. Gecenin bir yarısı ısrarlı bir şekilde aradığını görünce de iyice işkillendim. Tabi erkek arkadaşımın arayana cevap vermemesi de tuz biber oldu. Kendisi sonuna kadar inkar etti gece telefonda neredeyse sabaha kadar tartıştık. İşte alkolik bir kız şu bu diyip durdu e madem öyle önemsiz sil engelle dedim instagramından ordan burdan yapmadı. Eee ben şimdi ne anlamalıyım ? Benim şüphemde haklıyım değil mi kızlar ? Dünden beri doğru dürüst uyku gözüme girmedi gerçekten canım acıdı. Ya ben iyiydim neden tekrar gelip böyle rahatsızlık verdi ki durup dururken. Hiç aramadım sormadım bir kere bile hayatıma bakıyordum ben ya .
Sen yokken onla takıldım, gönül eğlenirdim demek bu. E bu daha kötü işte. Gerçekten çok sinir bozucu. Düzelmez de, değişmeyecek de. Siz onu gereksiz kıskanıp kafasında kuruyor durumuna düşeceksiniz, o da ay beni seviyor, kıskanıyor diye dolaşacak. Bence inceldiği yerden kopsunKendini düşürme kendini alkolik bir kızla mı kıyaslıyorsun dedibeni de kendini de rezil etme dedi
Güzel taktikKendini düşürme kendini alkolik bir kızla mı kıyaslıyorsun dedibeni de kendini de rezil etme dedi
Yuh ya kendini kıyaslıyormuşmuş. Paşama bak iki kızın arasına geçmiş ego mastürbasyonu yapıyor. Siz kıskandıkça erimiştir zevkten. Kızı niye takipten çıkarmamış o zaman yalan. Sizde de suç yok değil ama kararlı duracaktınız tekrar görüşmeyecektiniz. Sizdeki ona karşı olan bitmeyen isteği gördükçe hayatınızı mahvetmek için geri dönecek. Engelleyecekinizve bir daha asla tek kelime konuşmayacaksınız bu duruma tekrar düşmemek için.Kendini düşürme kendini alkolik bir kızla mı kıyaslıyorsun dedibeni de kendini de rezil etme dedi
Tereddütleriniz olan temkinli yaklaştığınız adamın istediği zaman hayatınıza girip çıkmasına izin vermeyin, kusura bakmayın ama dün akşamdan ziyade kafasına esince kaybolup kafasına esince geri gelenleri kabul etmenize takılıyorum.Sonra on gün kadar önce tekrar geldi girdi hayatıma. Daha ciddi gibiydi iyiydik ama ben çok temkinliydim
Adam çok terbiyesiz, o kızı instada eklerken fotolarını beğenirken hatta belki birlikte bir iki kadeh bir şey içerken kız düşük biri değil, siz işkillenip sorunca düşük kalitesiz alkolik bir kız öyle mi? Siz de bu cevap karşısında madem kız alkolik ve düşük biri aynı düşüklüktesin ki normalde takipleştiğin seni arayabilecek kadar samimi olduğun bir kadının arkasından laf söyleyebiliyorsun demeliydiniz.Kendini düşürme kendini alkolik bir kızla mı kıyaslıyorsun dedibeni de kendini de rezil etme dedi
Arayışlara girmedim öyle hayatıma bakıyordum yokluğunu kabullenmiştim yaniBenim yanımda herhangi bir aramayı bir kere açmayacak biri, bu benim için yeterlidir.
Kaç kere aramış, kızı sanal alemde de olsa görmüşsünüz. Zaten yokluğunda da yeni arayışlara geçmişsiniz. Rahattım, özlemedim diyorsunuz.
Olmayacağı belliymiş, neye canınız yandı yahu?
Bir gece dışarı çıkmışsınız, ne mal olduğunu görmüşsünüz ve bitmiş tekrar. Zaten öncesinde de bitmiş.
Neden geldi, neden döndü, neden etti.
Kabul etmişsiniz, gelmiş işte.
Neden kabul ettiniz? Özlememişsiniz bile.
Ne yapacağınız çok belli değil mi :)
Aynen bunu söyledim zaten mune ablacımAdam çok terbiyesiz, o kızı instada eklerken fotolarını beğenirken hatta belki birlikte bir iki kadeh bir şey içerken kız düşük biri değil, siz işkillenip sorunca düşük kalitesiz alkolik bir kız öyle mi? Siz de bu cevap karşısında madem kız alkolik ve düşük biri aynı düşüklüktesin ki normalde takipleştiğin seni arayabilecek kadar samimi olduğun bir kadının arkasından laf söyleyebiliyorsun demeliydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?