Gerçekten canım acıdı

Kisiligine ve sevgisine dair tum supheleriniz bitmistir artik. Safi kotu bir erkek daha....

Aynen bunu söyledim zaten mune ablacım
Eh o zaman ağzınıza sağlık yüreğimin yağları eridi, uzak durun görüşmeyin bu kişiyle, ister arkadaş olarak ister sevgili olarak görüştüğü kadınlara saygısı yok, bugün o kız için terbiyesizce konuşan yarın sizin için de konuşur.

Son düzenleme:

Dün bayram bahanesiyle eski sevgilim de bana yazdı. Kaç aydır ayrıydık. Daha önce barışmak için uğraşmamıştı. Dün yazmış, beni özlemiş, benim gibi kimseyi bulamayacağını düşünüyormuş, çok üzülüyormuş. Zamanında verilmeyen çabanın bir anlamı olmuyor bana kalırsa. Ben laf sayıp engelledim.

Gözünün önünde başka kız arıyor gecistiriyor.Surekli suphelendiriyor ve sen taksiye binip oradan uzaklasmiyorsun.Pes doğrusu.Burada millet tek mesajla 20 yıllık kocasını bosuyor.

Beyefendi sizin ayrı olduğunuz dönem başkalarına da umut olmuş belli ki şimdi ne ayranım dökülsün ne… modunda. Belli ki o kızla aralarında ciddi bir şey var ki kız bu kadar ısrarla arıyor. İkili oynuyor adam. Ne kadar adam denirse. Hazır yeni barışmışsınız bunu yutup da devam etmeyin yolunuza bakın başka insanlarla deneyin bundan bi halt olmaz

Yalaannnn
İnanma. Tüm konularimi okuyabilirsin anlarsın. Kesinlikle o kızla görüşmüştür.

Aniden engelle iletişimini kes. Kendi aleminde zırvalamaya devam etsin

Geri geldiginde evet demek zorunda degildiniz. Ama gercekler ortada cikarin hayatinizdan. Uzulmenize değmiyor

Bızim bısey dememize gerek yok ki Gercekler ortada
Zaten baskalarıne heyecanlanabılıyormustunuz da ne guzel buna ragmen çöplüktekiyle yeniden barismak en buyuk hata...

Geri dönüşüm ürünümü ayol bu

Yedek.

Ay sakın 2. Kez gelene şans verme aynısını yaşadım. Tam unuttum onu derken birgün yine yazdı. Eskisinden daha beter yara bıraktı bu sefer daha fazla yara almadan direk engelle her yerden iletişime geçme

Neden sadece karşı tarafı suçluyorsunuz? İşleri yoluna koymuşsunuz, hayatınıza, yolunuza bakmaya başlamışsınız. Geldi diye hayatınıza almak zorunda mıydınız? Hadi o geldi de kabul edenin hatası yok mu hiç?

Neyin ne olduğu gayet açık, sevgilisi yada takıldığı biri, açık olmayan kısım sizleyken mi, sizden ayrıyken mi başladı ki bence hiç önemi yok. Yokluğunda tazelenip, mutlu oluyorsanız zaten size iyi gelen biri değil demektir.

Doğru da zaten hayatıma almamıştım aslında görüşüyorduk sadece belirsiz bakalım diyordum kendiisine

Valla aramalarını açmamasından daha iğrenci bir kadına alkolikle mi kıyaslıyosun kendini falan demesi. Kusura bakmayın sevgiliniz 5 para etmez biri ve o kadınla münasebeti olmuş. Sorumluluğunu alamayıp kadını suçlayacak kadar korkak

Çocuk sizle ayrıyken hemen başka kadınlarla takılmaya başlamış, tabi takılabilir ayrısınız sonuçta ama iki üç ayrı kadınla vakit geçirmş.

Ayrıca senin yanında o kızı ya da kızları sallamıyormuş gibi davranıp onlara satgısızlık yapıyor. Üç gün sonra da senin telefonlrını açmayacak başka bir kadınla beraberken.

Ayrıca kendisi kızı “alkolik” diye küçümsüyor ama kendisi “alkolik kızla” takılıyor. Eski erkek arkadaşın bir kızın saplantı yapacak kadar aşırı yakışıklı değildir bence, diğer kızı ümitlendirip ortada bıraktı ve yanında onu ghostluyor şu an…

Bence sevgililer.

Allah böylelerının belasını versin.Adamlık mı bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…