Gerçekten de nefret doldum.. Yardim edin

Abin , babam da razı değil derken neyi kastetti anlamadım? Ailenin yanında kalmana mı , o evde gördüğün muameleye mi ?
Babam hamileyim cocuga bisey olur diye korktugu icin geri kp evine donmemi istedi
Abimde onu destekledi orada dogur dedi

Babamin bi evliligi var muhtemelen cocugu veya esi alir parasini

Maaş bölünür canım, dul veya bekar kız çocuğu ve eşler eşit faydalanır.

Yaa gerçi bunları konuşmak da kötü, baban daha ölmemiş.

Ama canım bence bunlar her türlü sana kötülük yapıyor, neden hala kendini hırpalıyorsun. Koyver gitsin, iş yapma, sesini çıkar, hamileyim ben de, dava açacaklarsa hala neyin işinde gücündesin ki? Bence aşırı pasifsin, millet pasifi ezer, laf söyleyeni baş tacı eder bu dünyada.

Yazık değil mi sana ya?

Bence çek git Ankara'ya, babana abine restini çek.

Gemileri zaten yakmışlar, sen hala abim babam diyorsun. Kararlı olursan kimse laf edemez. Zorla mı atacaklar?

Çocuk doğar 5-6 aylık olur çalışırsın artık bir şekilde.

Ve Allah'a dua et, dertlerim için seni vekil kılıyorum de, Rabbim kendine tam tevekkülle inanana kapıları sonuna kadar açar...

çok haklısın canım.sıkışmış kalmışsın.eşine söyle şimdi ciddi bir şekilde; bak şimdi öncelikli konu bizim boşanıp boşanmamamız değil, babamın durumu ve ben onun yanında olmak zorundayım.seninle olan durum sonra geliyor desen anlar mı bilemiyorum ama o olgunluk onda olsa zaten bunlar yaşanmazdı

Evli kalma taraftari degilim ayrildiktan sonra neler yapabilirim neler olabilir nasil gecinip evladima bakabilirim bunun derdindeyim

Bebeğiniz büyüyünce kreşe verip çalışamaz mısınız ? Aileniz hiç mi destek olmaz kusura bakmayın konuyu dağınık dağınık okudum.

Kvnin benden 3 yas kucuk kizi var okul derdi yok bisey yok zaten bugun ne temizlige ne suna ne buna hic biseye el surmedim ne zaman sorarlarsa da agrim var sancim var diyecegim..
Gecim derdini hallettigim muddetce icim rahat olacak bebek 5_6 aylik oldugunda kime amenet edip gidecegim ki...

Adam whatsapptan sarki yollayip uza gule gule byby yazan bi tip yani bundan adamlik olgunluk beklemek sacma

Bebeğiniz büyüyünce kreşe verip çalışamaz mısınız ? Aileniz hiç mi destek olmaz kusura bakmayın konuyu dağınık dağınık okudum.
Elbette ki calisirim fakat nasil idare edecegimi bilmiyorum
Gelir maddiyat onemli yarin bir gun cocuguma bakamiyo deyip evladimi almasindan cok korkuyorum sahsen zaten iki de bi tehtid ediyo o cocugu nah birakirim sana diye
Annem vefat etti babam malum abim ise bosanmayayim diye ugras veriyo destegim yok

Bakıcı ya da kreş canım, normalde o kadar küçük çocuğu kreşe falan vermeye karşıyım ama sen onun geleceği için çabalayacak çalışacaksın neden olmasın?

Ya da evde çocuk falan bakabilirsin.

Rabbim yardımcın olsun canım ya, ama eşin senin dediklerini yapsın, ailesi yerine sana ve bebeğine sahip çıksın diye dua et. Allah isterse en zalimler bile mülayim olur. Nette var zikirler, bol bol tespih çek. Zalimler yola gelsin diye falan. Çok etkisini göreceksin bak...

Yapacagim bunu insallah rabbim cocuguma acir

Annen vefat etmiş, babanın ne kadar ömrü var belli değil. Tamam son zamanında boşanmak istediğini bilmesini istemiyorsun anlıyorum.
Ama abinle birbirinize destek olursunuz, evin de varmış ne güzel. Abinle yaşar geçinir gidersin, destek olursun.
Kendin için bu işkenceyi çekme

Kendinizi kandırmayın. Sizi ezmelerine izin veren yine sizsiniz "öğrenilmiş çaresizlik" durumunuz siz susmaya devam ettikçe onlar konuşmaya devam edecek bir an önce ailenizle konuşup ortak bir yol çizin çocuğunuzu bu ortamda yetiştirmeniz onun ruhsal ve bedensel gelişimi açısındanda sakıncalı olacaktır.

Allah korusun babam öyle bir durumda olsa. Şimdi buraya neler yazarım da psikopat sanırsınız beni. Baba ya bu BABA. Koca değişir kaynana değişir ama baba birtane! Üstelik belkide son zamanlarını yaşayan bir baba. Yok yok aklım almıyor nasıl hala o evdesin sen. Ne temizliği ne yemeği kalk git nolur babacığının yanına.
Rabbim babalarımızı başımızdan eksik etmesin. Baba konusunda çok hassasım ben. Yakarım o kocayı da kaynanayı da!

hayır abini korkut sadece, gel demesi için.

Abim bosanmami istemiyor destekleyici degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…