- 24 Kasım 2015
- 286
- 231
- 18
- Konu Sahibi miniktarlafaresi
-
Babam hamileyim cocuga bisey olur diye korktugu icin geri kp evine donmemi istediAbin , babam da razı değil derken neyi kastetti anlamadım? Ailenin yanında kalmana mı , o evde gördüğün muameleye mi ?
Evet rutbeli asker
Babamin bi evliligi var muhtemelen cocugu veya esi alir parasini
Allahindan bulsun anakuzusu yaAskerlerin genel anlamda psikolojisi bozuk . Bulmuş gencecik kızı hödük herif.
Evli kalma taraftari degilim ayrildiktan sonra neler yapabilirim neler olabilir nasil gecinip evladima bakabilirim bunun derdindeyimBir ömrü böyle geçirmek mi yoksa resti çekip bebeğiniz ve kendinize yeni bir hayat kurmak mı ? Hangisi daha zor ?
Allahindan bulsun anakuzusu ya
çok haklısın canım.sıkışmış kalmışsın.eşine söyle şimdi ciddi bir şekilde; bak şimdi öncelikli konu bizim boşanıp boşanmamamız değil, babamın durumu ve ben onun yanında olmak zorundayım.seninle olan durum sonra geliyor desen anlar mı bilemiyorum ama o olgunluk onda olsa zaten bunlar yaşanmazdıBi tek siginabilecegim abimin kaynanasi var baska da kimse yok. Bana gore de onu ilgilendirmez ama gercekteb de ailede dominat bi yapiyo sahip ve o ne derse o oluyo bende hosnut dgilim halimden
Adam bosayacagim diyor ve ben yine hizmetcilik yaptigim yere hizmet etmeye devam ediyorum benim icinde hos ve kolay bi durum degil
Vicdan azabi simdiden cekiyorum emin olun yigiliyorum hic birsey yapamiyorum fakat soylenenler ayni
Abim
Gelme yapma sabir et cocugu dogur
Esim olacak insan musvettesi ise
Bosanacam aileme layik degilsin
Esimin ailesi
Oglumuz uzuluyo senin yuzunden diyor
Babam ise
Kizim hamilesin icim el vermiyor git kaynana diyor
Ben ne yapacagimi sasirdim lanet ettim artik yaniyorum resmen
Evli kalma taraftari degilim ayrildiktan sonra neler yapabilirim neler olabilir nasil gecinip evladima bakabilirim bunun derdindeyim
Kvnin benden 3 yas kucuk kizi var okul derdi yok bisey yok zaten bugun ne temizlige ne suna ne buna hic biseye el surmedim ne zaman sorarlarsa da agrim var sancim var diyecegim..Maaş bölünür canım, dul veya bekar kız çocuğu ve eşler eşit faydalanır.
Yaa gerçi bunları konuşmak da kötü, baban daha ölmemiş.
Ama canım bence bunlar her türlü sana kötülük yapıyor, neden hala kendini hırpalıyorsun. Koyver gitsin, iş yapma, sesini çıkar, hamileyim ben de, dava açacaklarsa hala neyin işinde gücündesin ki? Bence aşırı pasifsin, millet pasifi ezer, laf söyleyeni baş tacı eder bu dünyada.
Yazık değil mi sana ya?
Bence çek git Ankara'ya, babana abine restini çek.
Gemileri zaten yakmışlar, sen hala abim babam diyorsun. Kararlı olursan kimse laf edemez. Zorla mı atacaklar?
Çocuk doğar 5-6 aylık olur çalışırsın artık bir şekilde.
Ve Allah'a dua et, dertlerim için seni vekil kılıyorum de, Rabbim kendine tam tevekkülle inanana kapıları sonuna kadar açar...
Adam whatsapptan sarki yollayip uza gule gule byby yazan bi tip yani bundan adamlik olgunluk beklemek sacmaçok haklısın canım.sıkışmış kalmışsın.eşine söyle şimdi ciddi bir şekilde; bak şimdi öncelikli konu bizim boşanıp boşanmamamız değil, babamın durumu ve ben onun yanında olmak zorundayım.seninle olan durum sonra geliyor desen anlar mı bilemiyorum ama o olgunluk onda olsa zaten bunlar yaşanmazdı
Elbette ki calisirim fakat nasil idare edecegimi bilmiyorumBebeğiniz büyüyünce kreşe verip çalışamaz mısınız ? Aileniz hiç mi destek olmaz kusura bakmayın konuyu dağınık dağınık okudum.
Kvnin benden 3 yas kucuk kizi var okul derdi yok bisey yok zaten bugun ne temizlige ne suna ne buna hic biseye el surmedim ne zaman sorarlarsa da agrim var sancim var diyecegim..
Gecim derdini hallettigim muddetce icim rahat olacak bebek 5_6 aylik oldugunda kime amenet edip gidecegim ki...
Yapacagim bunu insallah rabbim cocuguma acirBakıcı ya da kreş canım, normalde o kadar küçük çocuğu kreşe falan vermeye karşıyım ama sen onun geleceği için çabalayacak çalışacaksın neden olmasın?
Ya da evde çocuk falan bakabilirsin.
Rabbim yardımcın olsun canım ya, ama eşin senin dediklerini yapsın, ailesi yerine sana ve bebeğine sahip çıksın diye dua et. Allah isterse en zalimler bile mülayim olur. Nette var zikirler, bol bol tespih çek. Zalimler yola gelsin diye falan. Çok etkisini göreceksin bak...
Babam hastayken bosanirsam o sokla vefat eder diye korkuyorum bi de belli bi meslegim yok calisamam evim var babam almisti ama nasil gecinirim nasil o ara bebege bakarim bosaninca bunlarda aklima geliyor yoksa esimi emin olun sevmiyorum telefonumda bilgisayarimda 1 fotografi bile yok o derece tiskinti duyuyorum
hayır abini korkut sadece, gel demesi için.Polise gitsem ne diyecegim ki polis ne zaman kadinin yaninda olmus ki bi de o var...
Intihar desem bu sefer dava acildiginda davanin esim acisindan iyi gidecegi dusuncesi ile diyemiyorum ki sanci tuttugunda bile gecer o gecer diyen kv ve kp bunu duysa gobek atar allah bilir
Abim bosanmami istemiyor destekleyici degil yaniAnnen vefat etmiş, babanın ne kadar ömrü var belli değil. Tamam son zamanında boşanmak istediğini bilmesini istemiyorsun anlıyorum.
Ama abinle birbirinize destek olursunuz, evin de varmış ne güzel. Abinle yaşar geçinir gidersin, destek olursun.
Kendin için bu işkenceyi çekme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?