• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten derdim var

Beyaz Hatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
617
1.192
113
32
İçim öyle dolu ki. Bundan öncekiler dert bile değilmiş keşke tüm dertlerim onlardan ibaret olsaymış diyorum. Arkadaşlar özet geçmek istiyorum ne kadar geçebileceksem artık. Babam annemi bundan 4 ay önce aldattı erkek kardeşim yakaladı. Biz yazlıktaydık babam ve kardeşimde işi dolayısıyla memlekettelerdi. Fırsattan istifade babam ikinci bizden gizli kullandığı telini ortada bırakmış allah bu ya kardeşimin de teknoloji merakıyla mesajları yakalaması sonucu ortaya çıkmıştı. Bizi zaten aldatması yıkmışken bir de ailece görüştüğümüz aile dostu vardı babamın iş arkadaşıydı kadın dul birde çocuğu var daha geçen hafta (aldatma olayını öğrenmeden) babam bizi onlara götürmüştü öyle yakındık kadının annesi babası vs görüşürdük onunla aldatmış olması apayrı yıktı. Resti çektik annem boşanmak istedi vs babam yalvardı anneme bir anlık heyecandı sadece mesajdan öteye gitmedi zırvaladı bana göre. Her neyse 4 aydır annem aralıksız her gün ağlar unutamıyorum keşke affetmeseydim diye. Çünkü 24 yıl evliliklerine rağmen hala ilk günkü gibi aşık. Ama babam ne sohbet eder ne güzel söz söyler ne gezdirir annemi habire tel de oyun oynamalar habire dışarıda arkadaşlarıyla takılmalar. Ulan ben 23 yaşındayım onun kadar gezmem onun gittiği cafelerin çoğuna gitmemişimdir hala. Gelelim sadede bugün arkadaşlarıyla akşam yemeği yemeğe çıktı babam. Foto çekilmişler atmışlar face e. Ben çok dikkatliyimdir ayrıntılara dikkat ederim az önce bakim bi dedim fotoya bi baktım babamın önünde masanın üstünde tamda sigarasının dibinde siyah bi telefon var hayır babamın telefonu beyazdır bu her zamanki kullandığı telefon değil anlarım. Arkadaşlar içime kurt düştü bir kere. Yine bişeylerden şüpheleniyorum annem zaten öyle bişe bi daha olsun direk bitirecek bıktı kadın çünkü haklıda. Sizce demelimiyim araftayım yardım edin bana

Karışma. için içini yiyecek ama 1 kere affeden annen bir daha affeder olan sana olur.
üstüne bir de annen hem utanctan hem sanki suçlu senmissin gibi ortaya çıkaran sen olduğundan seni yıpratacak
Sende bağımsız bir sürü şeyin suçlusu olacaksın.
Bu işler böyle malesef
Hepsi ihtimal ama genelde gidişat bu oluyor...

Belki arkadaşının teli ne belli net olmadan ortalıgı karıştırmanın anlamı yok bence
Hayır canım oturma düzenine baktım iyice emin ol bende en çok arkadaşının teli olsun istedim ama yanındaki arkadaşı almış teli soluna babam almış önüne iki kişi yan yana 3 kişide karşılarında masada oturuyorlardı

Karışma. için içini yiyecek ama 1 kere affeden annen bir daha affeder olan sana olur.
üstüne bir de annen hem utanctan hem sanki suçlu senmissin gibi ortaya çıkaran sen olduğundan seni yıpratacak
Sende bağımsız bir sürü şeyin suçlusu olacaksın.
Bu işler böyle malesef
Hepsi ihtimal ama genelde gidişat bu oluyor...
Annemi salak yerine koysun istemiyorum. Çamaşırımı yıkadın mı gömleğimi ütüledin mi den başka muhabbet yapmıyor annem de ilgi göremeyince üzülüyor eğer varsa öyle bişey bitsin isterim acı çekmesin. Çünkü babam çok ama çok bencil annemi gördükçe ben acı çekiyorum

Nasıl konuşucam k ne dicem ?
Ac resmi goster baba bu telefon ikinci telefonun galiba umarim yine ayni seyleri yapmiyosundur eger annem duyar gorurse bu defa assssla affetmez biliyosun de

Annene soylersen kadin hem yikilacak hem de yukarda arkadasin yazdigi gibi mecbur affedecek ozguveni zedelenecek, babanin saygisi da azalacak annene

Affetmeyecek olsa ilk durumda affetmezdi emin ol. O yuzden annene tasima bu isi. Ya gormezden gel ya da sen konus (erkek kardesin de konusabilir hangisi daha uygunsa)

Ac resmi goster baba bu telefon ikinci telefonun galiba umarim yine ayni seyleri yapmiyosundur eger annem duyar gorurse bu defa assssla affetmez biliyosun de

Annene soylersen kadin hem yikilacak hem de yukarda arkadasin yazdigi gibi mecbur affedecek ozguveni zedelenecek, babanin saygisi da azalacak annene

Affetmeyecek olsa ilk durumda affetmezdi emin ol. O yuzden annene tasima bu isi. Ya gormezden gel ya da sen konus (erkek kardesin de konusabilir hangisi daha uygunsa)
Haklısın canım haklısında içime sinmeyen şeyler var. Annem yemin verdi görür duyarsan sakın sende beni salak yerine koyma diye. Dayım çok baskı uyguladı babam helallik isteyip kalkıp gidiyordu dayım durdurdu konuşun edin diye annemi zorladı annem hiç istemiyordu. Şuan bile neden affettim diyip dövünüyor çok pişman anlayacağınız

Annemi salak yerine koysun istemiyorum. Çamaşırımı yıkadın mı gömleğimi ütüledin mi den başka muhabbet yapmıyor annem de ilgi göremeyince üzülüyor eğer varsa öyle bişey bitsin isterim acı çekmesin. Çünkü babam çok ama çok bencil annemi gördükçe ben acı çekiyorum

Senin ne istediğin ve ne hissettiğinin önemi yok bu ilişkide.
Onların ilişkisi. annen acı çekmek ve bu adamın ilgisizligine katlanmak istemiyorsa bir şans daha vermez. vermemeliydi.
Emin ol senin düşündüklerini annen her gece kafasında evirip ceviriyordur.
O yüzden bırak nasıl yasiyorlarsa yasasınlar.
Üzülüyor olman normal ama bazen de böyle iste
Yapacak bir şey yok

Senin ne istediğin ve ne hissettiğinin önemi yok bu ilişkide.
Onların ilişkisi. annen acı çekmek ve bu adamın ilgisizligine katlanmak istemiyorsa bir şans daha vermez. vermemeliydi.
Emin ol senin düşündüklerini annen her gece kafasında evirip ceviriyordur.
O yüzden bırak nasıl yasiyorlarsa yasasınlar.
Üzülüyor olman normal ama bazen de böyle iste
Yapacak bir şey yok
Sanırım haklısın.. evet uyuyamıyor artık kadın küçücük kaldı 51 kilo ya kıyamıyorum yemin ederim yoksa babam umrumda değil 50sinden sonra başına vurdu

Haklısın canım haklısında içime sinmeyen şeyler var. Annem yemin verdi görür duyarsan sakın sende beni salak yerine koyma diye. Dayım çok baskı uyguladı babam helallik isteyip kalkıp gidiyordu dayım durdurdu konuşun edin diye annemi zorladı annem hiç istemiyordu. Şuan bile neden affettim diyip dövünüyor çok pişman anlayacağınız
Simdi is degisti. Baban bosanmak istemis dayin engel olmus. Ortalik karisirsa bu sefer bosanirlar. Sence annen bosaninca daha mutlu olacak olsa bosamaz miydi adami? Baban zor duruyo evde belli ki, ekmegine yag surecek olabilirsin. Demek ki diger kadina asik. Bahane eder basar gider ve annen daha cok yikilir belki. Cok ince hesaplar var bu mevzuda

annene bir şey söyleme kardeşinle halledin . kardeşine göster yakaladığın tel bu muydu diye . stalklayın babanızı

Sanırım haklısın.. evet uyuyamıyor artık kadın küçücük kaldı 51 kilo ya kıyamıyorum yemin ederim yoksa babam umrumda değil 50sinden sonra başına vurdu

Bazen elimizde olmuyor sevdigimizin yüklerini hafifletmek.
Merak Etme, annen bilse de bilmese de kendince doğru kararı verecek.
Önemli olan her ne şartta olursa olsun kızı olarak seni yanında görmesi.
Zaten bu kadın 1 kere yaşadı bunları ve unutmuyor
Canına tak ettiği bir noktada gerekli cesareti bulursa ayrılır.
Yok iyice ölçtü tarttı ve kendince sebeplerden dolayi ne olursa olsun devam etme kararı aldı, bu söylediğin sadece onu daha fazla yaralamis olur. Kendi daha çok ezilir.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur..

Ah kuzum seni en iyi ben anlarım bende ömrümde en büyük darbeyi babadan aldım... Konuşup konuşmamak durumuna birşey diyemem ama sana kendi deneyimlediğim yolu önerebilirim, ben annemi geç kurtarabildim 21 yıllıkken bitti evlilikleri. Hep o kadın çekiyor o adamdan onunla aynı havayı soludukça bunu bilir bunu söylerim.. Aile ortamı kalmadığı için üstelik annende çok üzüldüğü için bence sen anneni bu durumdan en az yarayla kurtarmaya bak.. Bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de o oluyor bunu deneyimledim maalesef..

Peki kardeşini de alıp babanla oturup konuşsanız sonucta yetişkin insanlarsınız.
Söyleseniz baba annemin sana verdigi ilk ve son şansı iyi degerlendir gibisinden.
Başka yapılacak birşey varmı bilmiyorum ama birbirlerine sevgi saygıları kalmadıysa bu evlilik daha ne kadar sürebilir.

emin degilsen fotoğraf yüzünden ortalık karışmasın, anneniz hata etmiş affetmekle ama içinede dert olmuş

Keşke 4 ay önce bitseydi
Şimdi karışma....
Çok zor zira durum

Ah kuzum seni en iyi ben anlarım bende ömrümde en büyük darbeyi babadan aldım... Konuşup konuşmamak durumuna birşey diyemem ama sana kendi deneyimlediğim yolu önerebilirim, ben annemi geç kurtarabildim 21 yıllıkken bitti evlilikleri. Hep o kadın çekiyor o adamdan onunla aynı havayı soludukça bunu bilir bunu söylerim.. Aile ortamı kalmadığı için üstelik annende çok üzüldüğü için bence sen anneni bu durumdan en az yarayla kurtarmaya bak.. Bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de o oluyor bunu deneyimledim maalesef..
Canım önerini dikkate aldım ve anneme söyledim. Zaten söylemezsen günahım boynuna diye yemin vermiştim dedi. Ben o günden beri şüpheyle yaşıyorum artık kaldıramıyorum konuşcam dayanamıyorum dedi. Annemi tek düşündüren boşandıktan sonra ne yapacağı bunca zaman hiç çalışmamış ev hanımı 46 yaşında.. çok şükür şuan ki durumumuz iyi dükkan artı 3 ev var belki mal paylaşımı yarı yarıya olur diyorum anneme ama ya olmazsa diye kafasında soru işaretleri oluşuyor annemin umutsuzluğa kapılıyor. Bakalım ne olacak hayırlısı olsun diyorum ama çol yoruldum babamın vurdumduymazlığından annemin üzülmesinden babam annem hala kafasına takıyor diye anneme bağırarak sert çıkışından sanki haklıymış gibi tavırlarından bunaldım/bunaldık

Back
X