• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten derdim var

Canım önerini dikkate aldım ve anneme söyledim. Zaten söylemezsen günahım boynuna diye yemin vermiştim dedi. Ben o günden beri şüpheyle yaşıyorum artık kaldıramıyorum konuşcam dayanamıyorum dedi. Annemi tek düşündüren boşandıktan sonra ne yapacağı bunca zaman hiç çalışmamış ev hanımı 46 yaşında.. çok şükür şuan ki durumumuz iyi dükkan artı 3 ev var belki mal paylaşımı yarı yarıya olur diyorum anneme ama ya olmazsa diye kafasında soru işaretleri oluşuyor annemin umutsuzluğa kapılıyor. Bakalım ne olacak hayırlısı olsun diyorum ama çol yoruldum babamın vurdumduymazlığından annemin üzülmesinden babam annem hala kafasına takıyor diye anneme bağırarak sert çıkışından sanki haklıymış gibi tavırlarından bunaldım/bunaldık

bu sebeplerden ötürü annen boşanmaktan kaçınabilir ama.
çalışmayı düşünebilir pekala genç ama.[/QUOTE]

İçim öyle dolu ki. Bundan öncekiler dert bile değilmiş keşke tüm dertlerim onlardan ibaret olsaymış diyorum. Arkadaşlar özet geçmek istiyorum ne kadar geçebileceksem artık. Babam annemi bundan 4 ay önce aldattı erkek kardeşim yakaladı. Biz yazlıktaydık babam ve kardeşimde işi dolayısıyla memlekettelerdi. Fırsattan istifade babam ikinci bizden gizli kullandığı telini ortada bırakmış allah bu ya kardeşimin de teknoloji merakıyla mesajları yakalaması sonucu ortaya çıkmıştı. Bizi zaten aldatması yıkmışken bir de ailece görüştüğümüz aile dostu vardı babamın iş arkadaşıydı kadın dul birde çocuğu var daha geçen hafta (aldatma olayını öğrenmeden) babam bizi onlara götürmüştü öyle yakındık kadının annesi babası vs görüşürdük onunla aldatmış olması apayrı yıktı. Resti çektik annem boşanmak istedi vs babam yalvardı anneme bir anlık heyecandı sadece mesajdan öteye gitmedi zırvaladı bana göre. Her neyse 4 aydır annem aralıksız her gün ağlar unutamıyorum keşke affetmeseydim diye. Çünkü 24 yıl evliliklerine rağmen hala ilk günkü gibi aşık. Ama babam ne sohbet eder ne güzel söz söyler ne gezdirir annemi habire tel de oyun oynamalar habire dışarıda arkadaşlarıyla takılmalar. Ulan ben 23 yaşındayım onun kadar gezmem onun gittiği cafelerin çoğuna gitmemişimdir hala. Gelelim sadede bugün arkadaşlarıyla akşam yemeği yemeğe çıktı babam. Foto çekilmişler atmışlar face e. Ben çok dikkatliyimdir ayrıntılara dikkat ederim az önce bakim bi dedim fotoya bi baktım babamın önünde masanın üstünde tamda sigarasının dibinde siyah bi telefon var hayır babamın telefonu beyazdır bu her zamanki kullandığı telefon değil anlarım. Arkadaşlar içime kurt düştü bir kere. Yine bişeylerden şüpheleniyorum annem zaten öyle bişe bi daha olsun direk bitirecek bıktı kadın çünkü haklıda. Sizce demelimiyim araftayım yardım edin bana
annen yine affeder

Haklısın canım haklısında içime sinmeyen şeyler var. Annem yemin verdi görür duyarsan sakın sende beni salak yerine koyma diye. Dayım çok baskı uyguladı babam helallik isteyip kalkıp gidiyordu dayım durdurdu konuşun edin diye annemi zorladı annem hiç istemiyordu. Şuan bile neden affettim diyip dövünüyor çok pişman anlayacağınız

Yani babanda boşanmak istiyordu, bu yazından anladığım bu
Şimdi bu olaylara müdahil olursan boşanmaya katkıda bulunmuş olabilirsin
Karışmaman en doğrusu zaten çocukların ebeveynlerinin ilişkisine müdahale etmesi doğru değil
24 yıllık bir evlilik, annen için boşanmak daha kötü olabilir, anladığım kadarıyla ev hanımı annen, bu saatten sonra düzen bozmak kolay iş değil. Babanı takip etmeyi bırakmalısın, senin böyle bir sorumluluğun olamaz, annen bile istese
Bırak onlar aralarında halletsin

İçim öyle dolu ki. Bundan öncekiler dert bile değilmiş keşke tüm dertlerim onlardan ibaret olsaymış diyorum. Arkadaşlar özet geçmek istiyorum ne kadar geçebileceksem artık. Babam annemi bundan 4 ay önce aldattı erkek kardeşim yakaladı. Biz yazlıktaydık babam ve kardeşimde işi dolayısıyla memlekettelerdi. Fırsattan istifade babam ikinci bizden gizli kullandığı telini ortada bırakmış allah bu ya kardeşimin de teknoloji merakıyla mesajları yakalaması sonucu ortaya çıkmıştı. Bizi zaten aldatması yıkmışken bir de ailece görüştüğümüz aile dostu vardı babamın iş arkadaşıydı kadın dul birde çocuğu var daha geçen hafta (aldatma olayını öğrenmeden) babam bizi onlara götürmüştü öyle yakındık kadının annesi babası vs görüşürdük onunla aldatmış olması apayrı yıktı. Resti çektik annem boşanmak istedi vs babam yalvardı anneme bir anlık heyecandı sadece mesajdan öteye gitmedi zırvaladı bana göre. Her neyse 4 aydır annem aralıksız her gün ağlar unutamıyorum keşke affetmeseydim diye. Çünkü 24 yıl evliliklerine rağmen hala ilk günkü gibi aşık. Ama babam ne sohbet eder ne güzel söz söyler ne gezdirir annemi habire tel de oyun oynamalar habire dışarıda arkadaşlarıyla takılmalar. Ulan ben 23 yaşındayım onun kadar gezmem onun gittiği cafelerin çoğuna gitmemişimdir hala. Gelelim sadede bugün arkadaşlarıyla akşam yemeği yemeğe çıktı babam. Foto çekilmişler atmışlar face e. Ben çok dikkatliyimdir ayrıntılara dikkat ederim az önce bakim bi dedim fotoya bi baktım babamın önünde masanın üstünde tamda sigarasının dibinde siyah bi telefon var hayır babamın telefonu beyazdır bu her zamanki kullandığı telefon değil anlarım. Arkadaşlar içime kurt düştü bir kere. Yine bişeylerden şüpheleniyorum annem zaten öyle bişe bi daha olsun direk bitirecek bıktı kadın çünkü haklıda. Sizce demelimiyim araftayım yardım edin bana
Bi telefonla yola çıkarak bir şey diyemezsin.Mesajları yakalanan adam inkar etmiş,telefona da arkadaşımın diyebilir.Onun yerine otursum diyebilir.Öyle de olabilir.

Neyden supheleniosan annenede soyle biri annen biri baban karşma diyenleri anlayamiorm ne demek karışma dış kapinin mandalı değilsin onlar snn ailen sn onlardan onlar senden sorumlu annenle paylaş resimdeki durumu .

Back
X