Gerçekten dostmuyuz

beybisi35

❣Canıma can oğul👼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
4.692
1.587
373
İzmir
Merhaba arkadaşlar
Benim çok sevdiğim iki dostum var,ne zaman başları sıkışsa dertlerini dinlediğim.
Yeri gelip derdimi paylaştığım 2 dostum var ve şu dönemde bir sorun yaşıyoruz benim dostlarımın adını Ayşe ve Fatma olarak anlatıyım kolay olsun.i Anlatmam
Konumuz Ayşen’in kocasını aşırı derecede kıskanması hastalık derecesinde ve şuan kıskandığı Kişi fatma 😟Fatma hamile 9 yıldan sonra mucizesi gerçekleşti ve çok şükür hamile
Ayşen’in kocasıyla aynı yerde çalışıyordu Patronuyla problemli bir şekilde ayrılmak zorunda kaldı ve mahkemelik bir durumları var işten ayrıldıktan sonra Ayşen’in kocasıyla bir kaç kere Bilgi almak anacıyla irtibata geçmiş ve bunu Ayşe Görmüş aramalarını çok büyük sorun etti beni gecenin bir yarısı arayıp durumu Anlattı Fatma’ya söyle benim kocamı aramasın istemiyorum diye defalarca bu tarz muhabbetleri olmuştu aşırı derecede kıskanıyor hatta karnındaki Bebeğin kocasından olduğunu düşünecek kadar gözü dönüyor .
Bende Fatma’yı arayıp uygun bir dille söyledim kardeşim gibidir ama çok zoruna gitti Ve hüngür hüngür ağladı bu duruma benim namusuma dil uzatıyor diye çok kızdı üzüldü yani benim arama nedenimi bilmiyor nasıl beni bu şekilde İtham ediyor diye ben sakinleştirmeye çalışsamda çok zoruna gitti O gece acillik olmuş bebeğini kaybetme noktasında şuan Bu durumda bende çok üzüldüm ve ayşeye gereksiz kıskançlıkların yüzünden kız belkide bebeğini kaybedicek diye Sitem ettim oda benim kocamla konuşmasaydı oda benim ne suçum var düye bana çıkıştı bu arada Bende tüp bebek ile hamile kaldım 14 yıldan sonra ve Hamilelikte Stresin Ne kadar zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz bu durumda ben Ayşen’in çok bencil olduğunu düşünüyorum ve dostluğumu gözden geçiriyorum bu arada iki gece üst üste gecenin 2 sinde bu konu için Beni aradı ve sıçrayarak Yataktan kalkmama sebep oldu çok korktum bebeğime bişey olmasından bende panik atak gibi birşey oluştu Ufak seslere bile ani tepkiler veriyorum bu aralar elim ayağım titriyor yani demem o gereksiz konular yüzünden bunca stres yaşamamıza sebep olan dostum dediğim insanla gerçekten Dostluğumu devam ettirmelimiyim

Siz niye aracı gb konuştunuz ki arkadaşınızla? Derdi varsa kendi arayıp söyleseydi, kusura bakma ben bu konuşmayı yapmayı kendime yakıştıramam deyip kestirip atabilirdiniz

Ayrıca anamdan babamdan değilse ya da beklediğim bir telefon değilse 23.00den sonra hiçbir telefonu açmam. Size de tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar
Benim çok sevdiğim iki dostum var,ne zaman başları sıkışsa dertlerini dinlediğim.
Yeri gelip derdimi paylaştığım 2 dostum var ve şu dönemde bir sorun yaşıyoruz benim dostlarımın adını Ayşe ve Fatma olarak anlatıyım kolay olsun.i Anlatmam
Konumuz Ayşen’in kocasını aşırı derecede kıskanması hastalık derecesinde ve şuan kıskandığı Kişi fatma 😟Fatma hamile 9 yıldan sonra mucizesi gerçekleşti ve çok şükür hamile
Ayşen’in kocasıyla aynı yerde çalışıyordu Patronuyla problemli bir şekilde ayrılmak zorunda kaldı ve mahkemelik bir durumları var işten ayrıldıktan sonra Ayşen’in kocasıyla bir kaç kere Bilgi almak anacıyla irtibata geçmiş ve bunu Ayşe Görmüş aramalarını çok büyük sorun etti beni gecenin bir yarısı arayıp durumu Anlattı Fatma’ya söyle benim kocamı aramasın istemiyorum diye defalarca bu tarz muhabbetleri olmuştu aşırı derecede kıskanıyor hatta karnındaki Bebeğin kocasından olduğunu düşünecek kadar gözü dönüyor .
Bende Fatma’yı arayıp uygun bir dille söyledim kardeşim gibidir ama çok zoruna gitti Ve hüngür hüngür ağladı bu duruma benim namusuma dil uzatıyor diye çok kızdı üzüldü yani benim arama nedenimi bilmiyor nasıl beni bu şekilde İtham ediyor diye ben sakinleştirmeye çalışsamda çok zoruna gitti O gece acillik olmuş bebeğini kaybetme noktasında şuan Bu durumda bende çok üzüldüm ve ayşeye gereksiz kıskançlıkların yüzünden kız belkide bebeğini kaybedicek diye Sitem ettim oda benim kocamla konuşmasaydı oda benim ne suçum var düye bana çıkıştı bu arada Bende tüp bebek ile hamile kaldım 14 yıldan sonra ve Hamilelikte Stresin Ne kadar zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz bu durumda ben Ayşen’in çok bencil olduğunu düşünüyorum ve dostluğumu gözden geçiriyorum bu arada iki gece üst üste gecenin 2 sinde bu konu için Beni aradı ve sıçrayarak Yataktan kalkmama sebep oldu çok korktum bebeğime bişey olmasından bende panik atak gibi birşey oluştu Ufak seslere bile ani tepkiler veriyorum bu aralar elim ayağım titriyor yani demem o gereksiz konular yüzünden bunca stres yaşamamıza sebep olan dostum dediğim insanla gerçekten Dostluğumu devam ettirmelimiyim
Pardonda kocası hint kumasımı bu ne ya nefret edıyorum bıyle koca sevici kadınlardan igrenc bi insan bu insan !! Bence tez silin atın bu kadını cnku bugun fatmaya yarın size !

Sizin arada laf getirip goturmenize gerek yokmuş. Ayse ne soylemek istiyorsa kendi arayip soyleseymis fatmaya keske.
Mevzu nedir iş yerindeki bilmiyorum ama madem mahkemelik gitsin avukata sorsun ne derdi varsa ne diye aysenin kocasini ariyor?

Ayse asiri kiskanc ve paranoyak bir kadin bunu fatma bilmiyor mu madem yakin arkadassiniz? Kaldi ki o kadar kiskanc kadin esini arkadas ortamina getirmiyordur ve numara alisverisinden haberi yoktur. Boyle bir durumda ne ara fatma samimi olmusta numara almis bide ariyor?

Anlattı Fatma’ya söyle benim kocamı aramasın istemiyorum diye defalarca bu tarz muhabbetleri olmuştu aşırı derecede kıskanıyor hatta karnındaki Bebeğin kocasından olduğunu düşünecek kadar gözü dönüyor
Böyle bir tiple muhattap olmaya devam etmeniz hata.
Bi koca onda var çünkü.
Hele arkadaşı kocasını aramışsa kesin ondan hamiledir.
Ne biçim insan!

Bir Ayşe de bende vardı gece 3-5 aradı :) uygun bir dille korktuğumu ve önemli bir şey yoksa o saatlerde aramamasını söyledim anlamadı :) Şimdi görüşmüyorum :)

Ben onu arayıp uyarmazsam Eminim evine gidip olay çıkaracaktı bu durum çok iğrenç bir durum Fatma’nın kocası çok sinirli böyle bir durumda eli kanda bile kalabilirdi

Bu arada Fatma ile Ayşen’in kocası 2 yıllık iş arkadaşı yani araması normal geliyor bana

Ben onu arayıp uyarmazsam Eminim evine gidip olay çıkaracaktı bu durum çok iğrenç bir durum Fatma’nın kocası çok sinirli böyle bir durumda eli kanda bile kalabilirdi
Fatma’nın suçu günahı Yok madem , aile faciasına sebep olacaksınız nerdeyse

ayşene senin bu yaptığın ayıp diyemediniz mi?
Dedim demezmiyim kocam değilmi aramayacak istemiyooorum dedi yoksa Evini başına yıkarım onun ben huzursuz oldum oda onun yüzünden dedi Bende mecburen. Fatma’yı uyarmak zorunda kaldım çünkü aramalarını takip ediyordu arama Özetinden kazara bir kere daha arasa kesin gidecekti evine ki giderdide huyunu biliyorum

Konu sizce de garip degil mi? Hasta derecesinde kiskanc bir ayse var ama sözde dost olan fatmanin, aysenin bu kiskancligindan haberi yok simdiye kadar ve durmadan aysenin kocasini ariyor. ( Bir iki seferlik vir arama da degilmis kadin takip ettigine gore aramalari)

Fatmanin kocasi da asiri sinirli aysenin kocasini aradigini duysa eli kana bulanacak ama fatma ne cesaretle ariyor o zaman?

Dedim demezmiyim kocam değilmi aramayacak istemiyooorum dedi yoksa Evini başına yıkarım onun ben huzursuz oldum oda onun yüzünden dedi Bende mecburen. Fatma’yı uyarmak zorunda kaldım çünkü aramalarını takip ediyordu arama Özetinden kazara bir kere daha arasa kesin gidecekti evine ki giderdide huyunu biliyorum
sizden neden şüphelenmiyor? ya da bugün fatmadan şüphelenen yarın sizden de şüphelenir. namus bu yani kadına neden izin veriyosunuz, neden görüşüyorsunuz? yarın bi gün gelip size kocamla yattın, o çocuk da kesin kocamdan derse ne olacak?

Ayşe Fatma Hayriyelik mevzular.O koca görmemişi Ayşe'yle görüşmezdim ben ikinizin de yerinde olsam.Fatma'ın yerinde olsam ikinizle de görüşmezdim.Kocam da kocam diyorsun millet n'apsın senin göbekli keltoş kocanı derdim hatta. :olamaz::olamaz:

Bende ikinizle birden görüşmezdim kesinlikle Fatma olsam
Bu ne ya biri ne dedigi bilinmez kıskanc deli kocasını bile koynuma sokacak sözde dost
Diğeri kadının hamile oldugunu bile bile ayşeye buyur kendin konus ben bişey diyemem diyemez gider ayşenin kocasıyla sen fingirdedin mi diye düşünüyor diye anlatır
Ne cirkin dostluklar ya

Back
X