Gerçekten dostmuyuz

Konu sizce de garip degil mi? Hasta derecesinde kiskanc bir ayse var ama sözde dost olan fatmanin, aysenin bu kiskancligindan haberi yok simdiye kadar ve durmadan aysenin kocasini ariyor. ( Bir iki seferlik vir arama da degilmis kadin takip ettigine gore aramalari)

Fatmanin kocasi da asiri sinirli aysenin kocasini aradigini duysa eli kana bulanacak ama fatma ne cesaretle ariyor o zaman?
2 kere aramış 15 gün içinde bu arada Arayan Fatma değil Ayşen’in kocası İşten ayrıldıktan sonra mahkeme olayı için konuşmuşlar Aynı yerde çalıştıkları için Bilgi alışverişi sadece öyle Söylüyor Fatma

Ben olsam Ayşe'nin kocasına ulaşır karın bunları yapacakmış ne olur durdur kadın hamile üzülür derdim.
Fatma'yı da arar Ayşe bizim hakkımızda dedikodu yapıyormuş ben ağzının payını verdim ararsa sakın açma beni üzdü seni de üzer her yerden engelle ulaşamasın, yabancı numaraları da açma derdim.
Kadına dediği her şeyi anlatmasaydınız keşke.

Ayse psikopat oldugu icin asla dost kalmazdim onunla. Yarin bir gun sizi de kocasinda gozu olmakla suclayabilir. Fatma'ya yazik. Kadini nasil uzmussunuz hamile hamile. Bence siz bir daha asla araci olmayin ikisi arasinda.

Ayşe hemen hemen hepimizin sokakta,toplu taşımada,cafe vs. tarzı yerlerde gördüğü,ortama başka bi kadın girdiğinde hemen kocasının/sevgilisinin boynuna atlayan(sanki elinden çekip alacaklar) özgüvensizliği tavan yapmış basit kişilerdenmiş.Bence uzak tutun çevrenizden.Hastalık derecesindeyse gitsin tedavi olsun.Hiç bulaşmayın bi daha bence kendi kendini yesin dursun.

Ben olsam Ayşe'nin kocasına ulaşır karın bunları yapacakmış ne olur durdur kadın hamile üzülür derdim.
Fatma'yı da arar Ayşe bizim hakkımızda dedikodu yapıyormuş ben ağzının payını verdim ararsa sakın açma beni üzdü seni de üzer her yerden engelle ulaşamasın, yabancı numaraları da açma derdim.
Kadına dediği her şeyi anlatmasaydınız keşke.
Herşeyi tabiki anlatmadım daha öncede bu tarz kıskançlıkları oldu ve aramaları takip ettiğini bildiğim için kesinlikle hiç bir şekilde arama kıskançlık krizinde yine bir aramanı dahi görse gelip rezillik çıkartıcak düye uyardım bu arada Ayşen’in kocası kendi aradığı halde O beni aradı diye korkusundan karısını kışkırtan Adam yani Fatma aradı ben aramadım diyor ama dökümana bakınca o Aramış zaten tabi. Ayşe Onuda ayrı paylıyor yalan söylüyorsun diye

İnşallah kadın bebeğini kaybetmez de sağlıkla kucağına alır. O Ayşe de kocasını bu kadar kıskanıyorsa işe güce de göndermesin Allah muhafaza birisi elinden kapıverir hint kumaşı kocasını. Zaten tüm kadınlar gözlerimizi 4 açmış bekliyoruz Ayşe'nin kocasını elinden almak için .

2 kere aramış 15 gün içinde bu arada Arayan Fatma değil Ayşen’in kocası İşten ayrıldıktan sonra mahkeme olayı için konuşmuşlar Aynı yerde çalıştıkları için Bilgi alışverişi sadece öyle Söylüyor Fatma

Ben inanamadim niyeyse sanki daha fazla seyler var gibi. Ayse tirmarhanelik bir insan degilse bu olaylar tam olarak boyle degildir gibi geliyor. Yok ayşe timarhanelik bir insansa yakin arkadas olup bir insanin ruh hastasi derecesinde kiskanc olup olmadigini nasil bilmiyorsunuz? Fatma biliyorduysa aramayacakti, açmayacakti telefonu. Hatta oyle insanla arkadaslik kurmaniz bile cesaret.

Kendi eşi 2 kere aradi diye bebek senaryolari kurup fatma esimi aramayacak diye kendini mi yirtiyor simdi bu kadin? Kimin arayip aramadigini goruyordur zaten takip ettigine gore eşi aramis olabilir ama fatma da aramis demekki bilemedim valla

beni Suçluyorsunuz ama her gece kocasının telefonunu alıp Aramalarını kontrol eden bir psikoloata bağlamış bir Ayşe var be bir kere daha aramasını görürsem evini başına yıkılan diyen ve evet bunu yapacak potansiyele sahip bir Ayşe var diğer tarafta habersiz bir aramayla başına Ne geleceğini bilmeyen bir Fatma var Yani uyarmasaydım ve telefonları engellemeseydi bir Görüşmede kapısına gelip belkide karnındaki çocuğun bile kocasından olduğunu dile getirebilecek gözü dönmüş bir kadın var ve İnan’ın yapardıda daha önce eltisiyle bu tarz bir Ev basma olayı yaşadığını anlatmıştı yapacağına eminim o yüzden uyardım Fatma’yı kesinlikle arama yanlış anlıyor aramanı başına iş Açıcak diye napsaydım

Ayşe gibi manyakların da çevresinde nedense onu idare etmeye çalışan saf-garip, ne yapacağını bilmeyen insanlar oluyor.
Ayşe'nin psikopatlığını besleyeceğinize, görüşmeyin ittiri çekin de kocasına takık hayatının geri kalanını dostsuz yaşasın. Hala niye hayatınızda bu gerizekalı?

Ben inanamadim niyeyse sanki daha fazla seyler var gibi. Ayse tirmarhanelik bir insan degilse bu olaylar tam olarak boyle degildir gibi geliyor. Yok ayşe timarhanelik bir insansa yakin arkadas olup bir insanin ruh hastasi derecesinde kiskanc olup olmadigini nasil bilmiyorsunuz? Fatma biliyorduysa aramayacakti, açmayacakti telefonu. Hatta oyle insanla arkadaslik kurmaniz bile cesaret.

Kendi eşi 2 kere aradi diye bebek senaryolari kurup fatma esimi aramayacak diye kendini mi yirtiyor simdi bu kadin? Kimin arayip aramadigini goruyordur zaten takip ettigine gore eşi aramis olabilir ama fatma da aramis demekki bilemedim valla
Yok taktı kıza daha öncede bu tarz kıskançlıklar olmuştu yanlış anladığına ikna olup geri durmuştu ama iş arkadaşları olduğu için bişey diyemiyordu şimdi işten ayrıldı Daha neden Görüşüyorsunuz diye iyice delirdi

Yok taktı kıza daha öncede bu tarz kıskançlıklar olmuştu yanlış anladığına ikna olup geri durmuştu ama iş arkadaşları olduğu için bişey diyemiyordu şimdi işten ayrıldı Daha neden Görüşüyorsunuz diye iyice delirdi

Ee o zaman suç fatmada daha once bu konuda problem yaşandiysa işten ayrildiktan sonra da iletişime gecmeyecekti kocasi arasa bile. Boyle deli tanidigim olsa kocasina yolda selam vermem.

senin üzerine ne vazifeydi de gittin hemen laf taşıyıp kadını hastanelik ettin? bir de iyi ki farkındaymışsın stresin zararlarının.Fatma hayatı boyunca ikinizden de çok uzaklarda bebeğini sağlıkla dünyaya getirir umarım.

beni Suçluyorsunuz ama her gece kocasının telefonunu alıp Aramalarını kontrol eden bir psikoloata bağlamış bir Ayşe var be bir kere daha aramasını görürsem evini başına yıkılan diyen ve evet bunu yapacak potansiyele sahip bir Ayşe var diğer tarafta habersiz bir aramayla başına Ne geleceğini bilmeyen bir Fatma var Yani uyarmasaydım ve telefonları engellemeseydi bir Görüşmede kapısına gelip belkide karnındaki çocuğun bile kocasından olduğunu dile getirebilecek gözü dönmüş bir kadın var ve İnan’ın yapardıda daha önce eltisiyle bu tarz bir Ev basma olayı yaşadığını anlatmıştı yapacağına eminim o yüzden uyardım Fatma’yı kesinlikle arama yanlış anlıyor aramanı başına iş Açıcak diye napsaydım

Size ne
Kimin evini basarsa bassın
Fatmanın kocası yok mu, sahip çıkmayacak mı karısına. Size mi kaldı onu korumak? Gerekirse polis çağırır, şikayetçi olurdu. Elti evi basan görgüsüze de birisi dersini vermiş olurdu.

Ayrıca Ayşe’ye ben kimseyi arayamam, sen ara söyle demeliydiniz. Aracılık yapmak size kalmadı.

Gece 2’de arayan Ayşe’nin normal olmadığı belli. Onun sözünü dinleyip Fatma’yı arayan siz nesiniz???

Ee o zaman suç fatmada daha once bu konuda problem yaşandiysa işten ayrildiktan sonra da iletişime gecmeyecekti kocasi arasa bile. Boyle deli tanidigim olsa kocasina yolda selam vermem.
İşte bu noktada bende kızıyorum ona içimde kötülük yok diyor ben onu abım gibi görüyorum diyor

Merhaba arkadaşlar
Benim çok sevdiğim iki dostum var,ne zaman başları sıkışsa dertlerini dinlediğim.
Yeri gelip derdimi paylaştığım 2 dostum var ve şu dönemde bir sorun yaşıyoruz benim dostlarımın adını Ayşe ve Fatma olarak anlatıyım kolay olsun.i Anlatmam
Konumuz Ayşen’in kocasını aşırı derecede kıskanması hastalık derecesinde ve şuan kıskandığı Kişi fatma 😟Fatma hamile 9 yıldan sonra mucizesi gerçekleşti ve çok şükür hamile
Ayşen’in kocasıyla aynı yerde çalışıyordu Patronuyla problemli bir şekilde ayrılmak zorunda kaldı ve mahkemelik bir durumları var işten ayrıldıktan sonra Ayşen’in kocasıyla bir kaç kere Bilgi almak anacıyla irtibata geçmiş ve bunu Ayşe Görmüş aramalarını çok büyük sorun etti beni gecenin bir yarısı arayıp durumu Anlattı Fatma’ya söyle benim kocamı aramasın istemiyorum diye defalarca bu tarz muhabbetleri olmuştu aşırı derecede kıskanıyor hatta karnındaki Bebeğin kocasından olduğunu düşünecek kadar gözü dönüyor .
Bende Fatma’yı arayıp uygun bir dille söyledim kardeşim gibidir ama çok zoruna gitti Ve hüngür hüngür ağladı bu duruma benim namusuma dil uzatıyor diye çok kızdı üzüldü yani benim arama nedenimi bilmiyor nasıl beni bu şekilde İtham ediyor diye ben sakinleştirmeye çalışsamda çok zoruna gitti O gece acillik olmuş bebeğini kaybetme noktasında şuan Bu durumda bende çok üzüldüm ve ayşeye gereksiz kıskançlıkların yüzünden kız belkide bebeğini kaybedicek diye Sitem ettim oda benim kocamla konuşmasaydı oda benim ne suçum var düye bana çıkıştı bu arada Bende tüp bebek ile hamile kaldım 14 yıldan sonra ve Hamilelikte Stresin Ne kadar zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz bu durumda ben Ayşen’in çok bencil olduğunu düşünüyorum ve dostluğumu gözden geçiriyorum bu arada iki gece üst üste gecenin 2 sinde bu konu için Beni aradı ve sıçrayarak Yataktan kalkmama sebep oldu çok korktum bebeğime bişey olmasından bende panik atak gibi birşey oluştu Ufak seslere bile ani tepkiler veriyorum bu aralar elim ayağım titriyor yani demem o gereksiz konular yüzünden bunca stres yaşamamıza sebep olan dostum dediğim insanla gerçekten Dostluğumu devam ettirmelimiyim

Hasta bir arkadaşınız var. İnsan nasıl bu kadar kıskanç olabilir. Ben buna hastalık diyorum...

Şizofreni hastalığı tüm ilik ve hücrelerinden süzüm süzüm süzülen Ayşe ve Ayşe'nin aklıyla hareket edip bir kadının bebeğini kaybetme noktasına getirebilecek konuşmayı ciddi ciddi yapan siz... Tövbeler olsun. Fatma birazcık akıllıysa birdaha ikinizle de görüşmez.

İşte bu noktada bende kızıyorum ona içimde kötülük yok diyor ben onu abım gibi görüyorum diyor

Kan bagi yoksa kimse kimseye abi kardes degildir o ayri ama ayse daha once problem cikarttigi halde kadini takmadan kocasini aramaya, cevap vermeye devam etmesi iyi niyetlilik degil neyse olan olmus artik.

Senin de fatma ile arkadaşlık etmen ona Zarar. Söyleneni olduğu gibi söylemesen de olurmuş yani..

Back
X