Söyleneni söylemedim sadece. Kocasıyla kesinlikle Görüşme kıskançlık krizinde bu ara başına iş açacak Aramalarını takip ediyor diye uyardımSenin de fatma ile arkadaşlık etmen ona Zarar. Söyleneni olduğu gibi söylemesen de olurmuş yani..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyleneni söylemedim sadece. Kocasıyla kesinlikle Görüşme kıskançlık krizinde bu ara başına iş açacak Aramalarını takip ediyor diye uyardımSenin de fatma ile arkadaşlık etmen ona Zarar. Söyleneni olduğu gibi söylemesen de olurmuş yani..
O Ayşe artık kimse evlerden ırak. Bugün diğer arkadaşına yapan yarın sana da yaoarSöyleneni söylemedim sadece. Kocasıyla kesinlikle Görüşme kıskançlık krizinde bu ara başına iş açacak Aramalarını takip ediyor diye uyardım
Ben inanamadim niyeyse sanki daha fazla seyler var gibi. Ayse tirmarhanelik bir insan degilse bu olaylar tam olarak boyle degildir gibi geliyor. Yok ayşe timarhanelik bir insansa yakin arkadas olup bir insanin ruh hastasi derecesinde kiskanc olup olmadigini nasil bilmiyorsunuz? Fatma biliyorduysa aramayacakti, açmayacakti telefonu. Hatta oyle insanla arkadaslik kurmaniz bile cesaret.
Kendi eşi 2 kere aradi diye bebek senaryolari kurup fatma esimi aramayacak diye kendini mi yirtiyor simdi bu kadin? Kimin arayip aramadigini goruyordur zaten takip ettigine gore eşi aramis olabilir ama fatma da aramis demekki bilemedim valla
Ya bu koç kadınları çok kıskanç... Bnde koçum))
ayşenin eşini sen aramış olsaydın da aynı şeyi yaparmıydı?..eğer yapar dı diyorsan dost luğunu gözden geçir ama burada senin hatan, aracı olman...heleki böyle bir konuda....Merhaba arkadaşlar
Benim çok sevdiğim iki dostum var,ne zaman başları sıkışsa dertlerini dinlediğim.
Yeri gelip derdimi paylaştığım 2 dostum var ve şu dönemde bir sorun yaşıyoruz benim dostlarımın adını Ayşe ve Fatma olarak anlatıyım kolay olsun.i Anlatmam
Konumuz Ayşen’in kocasını aşırı derecede kıskanması hastalık derecesinde ve şuan kıskandığı Kişi fatmaFatma hamile 9 yıldan sonra mucizesi gerçekleşti ve çok şükür hamile
Ayşen’in kocasıyla aynı yerde çalışıyordu Patronuyla problemli bir şekilde ayrılmak zorunda kaldı ve mahkemelik bir durumları var işten ayrıldıktan sonra Ayşen’in kocasıyla bir kaç kere Bilgi almak anacıyla irtibata geçmiş ve bunu Ayşe Görmüş aramalarını çok büyük sorun etti beni gecenin bir yarısı arayıp durumu Anlattı Fatma’ya söyle benim kocamı aramasın istemiyorum diye defalarca bu tarz muhabbetleri olmuştu aşırı derecede kıskanıyor hatta karnındaki Bebeğin kocasından olduğunu düşünecek kadar gözü dönüyor .
Bende Fatma’yı arayıp uygun bir dille söyledim kardeşim gibidir ama çok zoruna gitti Ve hüngür hüngür ağladı bu duruma benim namusuma dil uzatıyor diye çok kızdı üzüldü yani benim arama nedenimi bilmiyor nasıl beni bu şekilde İtham ediyor diye ben sakinleştirmeye çalışsamda çok zoruna gitti O gece acillik olmuş bebeğini kaybetme noktasında şuan Bu durumda bende çok üzüldüm ve ayşeye gereksiz kıskançlıkların yüzünden kız belkide bebeğini kaybedicek diye Sitem ettim oda benim kocamla konuşmasaydı oda benim ne suçum var düye bana çıkıştı bu arada Bende tüp bebek ile hamile kaldım 14 yıldan sonra ve Hamilelikte Stresin Ne kadar zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz bu durumda ben Ayşen’in çok bencil olduğunu düşünüyorum ve dostluğumu gözden geçiriyorum bu arada iki gece üst üste gecenin 2 sinde bu konu için Beni aradı ve sıçrayarak Yataktan kalkmama sebep oldu çok korktum bebeğime bişey olmasından bende panik atak gibi birşey oluştu Ufak seslere bile ani tepkiler veriyorum bu aralar elim ayağım titriyor yani demem o gereksiz konular yüzünden bunca stres yaşamamıza sebep olan dostum dediğim insanla gerçekten Dostluğumu devam ettirmelimiyim