Gerçekten düşünse gelmezmiydi?

Başınız sağolsun. Sevgilinizin annesi hadi evham yaptı saçmaladı, sevgilinizi nasıl gelmez? Bu kadar mı aile sözü dinliyor bu çocuk.Böyle bir konuda göZü kara olmalıydı,atlayıp gelmeliydi. Belki 5 dk görüşecektiniz ama,çok anlamlı olacaktı. Ayrılım demem ama biraz zaman geçtikten sonra konuşun bunu.Hak veriyor mu size bi bakın.Ve başka hareketlerine de dikkat edin. Annem böyle dedi öyle dedi anlatıyor mu, aranızda yaşananları annesine anlatıyor mu filan ölçün tartın bakalım. Sabırlar dilerim size,anneciğinizin mekanı cennet olsun

Basiniz saolsun
Mekani cennet olsun annenizin insallah .
Uygun olmayan neymis ??
Ortada ölüm var , aranacak uygunluk nedir ?

Kaybın için çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun inşallah.

Bu sevgili bozuntusuna da gelinde sepetle gitsin.4 5 saatlik yol için ailesi "izin vermemiş" gelememiş öyle mi? İyi gün dostu da değil artık bu.Baika bişey.Acı gününüzde bir de size fazladan dert çıkarmışlar.İnsan tanımadığı insana bile destek olur öyle bir günde.

Bu tanışma işini erteleyen adamlardan hayır geldiğini görmedim daha önce.Gerçekten isteyen adam sevgilisini sıkıştırır tanışalım bir an önce diye.Sevgiliniz doğru adam değil gibi.

Başınız sağ olsun.
Kusura bakmayın biraz kaba olacak ama sevgilinizden bir cacık olmaz. Evlenmeye niyetlenen adam ailesinden izin almadan hareket edemiyorsa bu işi gözden geçirin.
Ne olursa olsun yanınızda olması gerekirdi. Kazık kadar adam karşıma geçip "Annem izin vermedi" dese o adama ne saygım kalır ne sevgim. Üstelik böyle bir durumda dinlemeye tenezzül bile etmem bahanelerini.

Mezhep farkı var demişsiniz. Ailelerin tanışması olayı da daha önce hep ertelenmiş. Ailesi sizi istemiyor büyük ihtimalle. Ana kuzusu bu adam ailesinin lafına bakıp sizi bırakmadan siz bırakın bence.

Öncelikle başin sagolsun annenin yeri doldurulmaz mekani cennet olsun
Daha simdiden bahanelere siginan bir erkek ve ailesi var karsinizda
Ailesi sizinle evlenmesini istemiyor belliki
Sebebi erkek arkadasinizin hic evlenmesini istemememleri olabilir veya ona dusundukleri baska bi kiz olabilir
Erkek arkadasiniz ailesinin her soyledigini yapan sorgulamayan bir insan olarak cikiyor karsimiza o yuzden bence yol yakinken bitirin
Sizin icin daha hayirli olur

Dün gece konuştuk ikna edemedim dedi ne yaparsam yapayım. Ben onun gelmek istediğinden şüphe etmiyorum ama ne iş ne de aile bence bunlar geçerlı sebep değildi.
Yahu kocaman adam 4 saatlik yol gidip baş sağlığı dilese ne olacak Allah aşkına din mezhep bunlar sebep değil ki bunlar insanlıkla alakalı durumlar anneme yalan söyler yine gelirdim karşımdakine değer veriyorsam eğer tanımadığım birinin selasını duyuyorum Allah rahmet eylesin diyorum. Yanlış anlamayın acınızı tazelemek için demiyorum en değer verdiğiniz insanı kaybettikten sonra kaybedecek bişeyim Yok diye düşünür bana değer veren kişiyle evlenir onun annesine anne derdim o kadına demezdim. (Bu arada başın sağolasın canım cennette kavuşun inşallah)

Gelmeme sebebi ailesi benim ailemi tanimiyor ve acımız oldugu icin oğullarinin basina ne gelecegi belli olmazmis. ( mezheplerimiz farkli oldugu icin ona karsi zarar verilebilir diye dusunuyor annesi)
Yani boyle bir korku yasamalarina ne sebep oldu?

Bir de karsi tarafi dinlemek lazim

Sizim akrabalariniz aileniz cocugu mezhebi farkli diye istemediler mi?
Tehdit mi vardi?

Yani.durduk yere de bu insanlar niye korkmuslar bu kadar?

Bunu da bilmek lazim

Annenize Allah rahmet eylesin

Sevgiliniz 5 para etmez. İnsan sevdiğini en acı gününde yalnız bırakır mı?

Anası ayrıca dangalak.

Kadınlarımızı gerçekten hiç anlamıyorum. Size değer vermeyen, yanınızda olmayan adamlarla neden evlenmek istiyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…