Hamile olana kadar tek bi kotu davranisini gormedim sonrasinda da hamileydim diye katlandim yoksa baska bi sebebi yok evet kendimi dusunmedim once karnimdakini dusundum ama kimsem yoktu yetemedimKeşke size ilk hakareti ettiğinde hadi onda yapamadınız, ilk el kaldırdığında hayatınızdan çıkarsaydınız, evli barklı , çoluk çocuk sahibi kadınlar bile erkek arkadaşınızın size yaptıklarının beşte birini eşleri yaptığında hayatından çıkarıyorlar, size ilk yanlışında adama yolu gösterseydiniz bu duruma düşmezdiniz. Benim sizin konunuzu okuyunca aklıma gelen tek şey insanın kendine ettiği kötülüğü yedi mahalle toplansa yapamaz sözüydü. Kim ne yapmışsa yapmış önünüze bakın, siz kendinize değer vermemişsiniz ki başkasından bekliyorsunuz. Bence biran evvel kendinizi sevmeye başlamak için psikolojik destek alın.
Bu dünyada görürse siz de ohh dersiniz. O da karşılığını bulmuş olur. Diğer dünyaya kalırsa daha zor hesap verecek. Çünkü kul hakkıyla gidiyor..Allahin adaletine guvenim sonsuz ama gercekten bi insanin temiz kalbini kullanan onun ahini alan ona her turlu kotulugu yapan gun gelip aynilarini cekermi
hic bisey umrunda degilmis gibi yasiyor ben burda acidan kivraniyorum o kadar kotu biseyki yapilanlari sindiremiyorum herkes hakettigini yasarmi
Yok estafurullah yanlis yanlistir ben sonunun boyle olacagini tahmin edemedim o da benim hatam dersimi aldimmi evet umarim bana yasattiklari ve aldirdigi canin ahi yerde kalmaz dilegim o suan zaten zorda olsa onume bakiyorum umarim hersey duzelirBakın evlenmeden cinsellik yaşamak kişinin kendi tercihidir. Ama evlenmeden cinsellik yaşamayı göze aldığında, adamın sonradan senden ayrılabileceğini, hamile kalırsan sorumluluk almaktan kaçabileceğini, seni hamile bıraktı diye senle evlenmek zorunda olmadığını, hukuken tek sorumluluğunun çocuğunı nüfusuna almak ve nafaka vermekle sınırlı olduğunu bilerek yaşayın, seni kırmak amacı ile de yazmıyorum yanlış anlama; şu forumda senin gibi kaç tane kız okudum. Yazık aileniz çevreniz bunu kaldırmayacaksa , sizin kendinize yetebilecek maddi ve manevi gücünüz yoksa neden kendinizi yakıyorsunuz.. İnsanoğlu nankördür istediğini alana kadar herkes herşeyi söyler o yüzden erkeğin iki lafına kanmayın.Bu yaşadıklarınız size ders olsun, o adamın hayatı kaysa size bir faydası var. Bırakın kendi hayatınıza odaklanın. Ayrıca ilahi adalet varsa ki ben olduğuna inanıyorum. Kulların intikamını almak için değil, insanlara ders vermek için var. O yüzden ki ilahi adalet hep mağdurun üzüntüsü geçip, önüne bakmaya başlayınca işler, çünkü benim inancıma göre yüce Allah mağdurun intikamını almaz, zulmedene dersini verir. Adaletin temel felsefesi de bu zaten.
O zaman ben goremiycem sanirim hirsima yenik dustugum cok olduKesinlikle yaşıyor ama tam da sizin gözünüzün önünde yaşıyor eğer gerçekten masumsaniz ve haksızlığa uğramışsanız ve siz kötü bir karşılık vermeyip allaha havale ettiyseniz mutlaka görüyor defalarca yaşadım ama bazen kendimi tutamayıp kendimce intikam almaya nefret kusmaya çalıştığımda hiç başarılı olamadım formül sanırım sadece kalbini temiz tutup allaha havale etmekte
Vallahi Canım Yaşıyor bal gibide yaşıyorr uuuu hemde nassıllYaşamıyor bee
Bi ton insan tanıyorum haksızlık hainlik eden
Hepsi de gül gibi yaşıyor
Elbet birgün diye kendimi kandırıyorum işte
Püf noktası ve en zor kismida zaten canım benim sakin kalabiliyorsan ne alaO zaman ben goremiycem sanirim hirsima yenik dustugum cok oldu
Böyle birinden kurtulduğunuz için adaklar adamalısınız gerçekten ne kadar yıpratıcıymış ki sizi de çok fazla üzmüş. Geçmişi düşünmek önünüze bakmanızı zorlaştırır , iyi veya kötü bir tecrübe diyin ve yalvarırım unutup önünüze bakın.. Böylesi daha iyi daha fazla canınız yanacak çok belliNe yapti evlenme hayalleri kurdurdu ortada birakti hamile birakti dayakla cocugunu aldirdi
zamaninda bana salca olan insanlarla arkadaslik etti eski sevgilin yuzunden kabul etmiyorum seni dedi onlarla da kavgaliyim dedi kanki olmuslar adamin evine sigara goturuyor simdi
surekli sovdu kufur etti aileme hakaret etti ki daha tanimiyordu bile
baskasi olsa yedigim boku temizlerim sen benim aileme yakismiyorsun dedi
bana salca olan adam bugun bi kiza da yazmis kardesi buna soylemis hemen adami arayip haddini bildiriyor
yengesi bana orospu surtuk demisti ortada hic bisey yokken gelip bana yengeme iyi davransaydin ben yinede seni sectim diyor
kapanmadim diye basindan atti
2,5 saat bi telde konusabilmek icin defalarca aradim umrunda olmadi
hic bisey kullanmiyorum dedi tekrar basladi
uyuyorum dedi telefonu kapatti sehir disina gitti ya daha neler neler
Zaten simdi donup bakiyorum kisiligi oturmamis hasta bi insandi surekli yalanlar soyluyordu herseyi gectim bebegin acisi hala icimde o yuzden kaldiramiyorum cok zor onume bakmak ama deniyorum aynen oyle boylesi daha iyi adam olmayanla bi omur zor olurdu..Böyle birinden kurtulduğunuz için adaklar adamalısınız gerçekten ne kadar yıpratıcıymış ki sizi de çok fazla üzmüş. Geçmişi düşünmek önünüze bakmanızı zorlaştırır , iyi veya kötü bir tecrübe diyin ve yalvarırım unutup önünüze bakın.. Böylesi daha iyi daha fazla canınız yanacak çok belli
bunu yaşayan ilk sen değilsin öyle düşün , unutmak için uğraş , daha iyileri çıkar karşına dert edilecek şeyler değil , ne zaman tam anlamıyla unutursun o zaman köpek gibi karşına çıkar o zamanda yol vereceksin , bu bebek olayını sadece sen biliyorsun değil mi ? yani küçük bir yerde mi yaşıyorsun yani ortak arkadaş vs duyulma ihtimali falan var mı.Zaten simdi donup bakiyorum kisiligi oturmamis hasta bi insandi surekli yalanlar soyluyordu herseyi gectim bebegin acisi hala icimde o yuzden kaldiramiyorum cok zor onume bakmak ama deniyorum aynen oyle boylesi daha iyi adam olmayanla bi omur zor olurdu..
Kendisi o bana salca olan adama gidip anlatmis gerizekali kimseye soylemez diyor soylerse de senin basin yanar senin mahallen demistim bendebunu yaşayan ilk sen değilsin öyle düşün , unutmak için uğraş , daha iyileri çıkar karşına dert edilecek şeyler değil , ne zaman tam anlamıyla unutursun o zaman köpek gibi karşına çıkar o zamanda yol vereceksin , bu bebek olayını sadece sen biliyorsun değil mi ? yani küçük bir yerde mi yaşıyorsun yani ortak arkadaş vs duyulma ihtimali falan var mı.
aslında bu olayın benzerini çok yakın arkadaşım yaşadı , bebek olayına kdar . küçük bir yerde bekar evinde kalıyordu ama serefsz çocuk herkese anlatmış yaşadıklarını düşün kızın o kadar psikolojisi bozuldu ki dışarı bile çıkamıyordu sürekli salak salak erkekler bunu bulup tehdit vs ediyorlardı , daha sonra çok konuştum o ilden ayrıl diye bir şekilde memleketine gitti tam herşeyden kurtuldu diye seviniyordum gitti tam eski sevgilisine benzer biriyle evlendi . neden anlatıyorum bunları gerçekten başın belaya girmesin önlem al diye ve hayatına bundan sonra girecek insanlar için belli kriterlerin olsun eskisini özleyip onun bir benzerini bulabiliyor insan ..Kendisi o bana salca olan adama gidip anlatmis gerizekali kimseye soylemez diyor soylerse de senin basin yanar senin mahallen demistim bende
uzak oturuyoruz birbirimize ortak 1-2 arkadasimiz var o kadar ailemin duyma ihtimali yok yani
O anlatamaz ailesi duyarsa mahveder onu annesi kansermis birde basina bisey gelir diye korkar kendi adi cikar mahallesinde ben bi ara yengelerine abilerine herseyi anlatacaktim canimi yaktigi icin hem ulasamadim sonra da vazgectimaslında bu olayın benzerini çok yakın arkadaşım yaşadı , bebek olayına kdar . küçük bir yerde bekar evinde kalıyordu ama serefsz çocuk herkese anlatmış yaşadıklarını düşün kızın o kadar psikolojisi bozuldu ki dışarı bile çıkamıyordu sürekli salak salak erkekler bunu bulup tehdit vs ediyorlardı , daha sonra çok konuştum o ilden ayrıl diye bir şekilde memleketine gitti tam herşeyden kurtuldu diye seviniyordum gitti tam eski sevgilisine benzer biriyle evlendi . neden anlatıyorum bunları gerçekten başın belaya girmesin önlem al diye ve hayatına bundan sonra girecek insanlar için belli kriterlerin olsun eskisini özleyip onun bir benzerini bulabiliyor insan ..
zaten anlatmamakla en iyisini yapmışsın evlendirseler böyle bir adamla mutlu olabileceğini mi düşünüyorsun . Valla tatlım o işler hiç belli olmuyor bu yüzden iyi tercihler yapmak zorundayız maalesef .O anlatamaz ailesi duyarsa mahveder onu annesi kansermis birde basina bisey gelir diye korkar kendi adi cikar mahallesinde ben bi ara yengelerine abilerine herseyi anlatacaktim canimi yaktigi icin hem ulasamadim sonra da vazgectim
vallahi bundan kotusunude bulursam mezar yerimi simdiden aliyim gercekten............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?