- 24 Ocak 2018
- 187
- 47
- 18
- 37
- Konu Sahibi Diyardiyar12
-
Bende zaman zaman boşanmayı düşünüyorum aslında ama cocugum babasiz kalmasin diye kıyamıyorum iste olan bana oluyor ...
eşiniz sizden habersiz tayin isteyip, üzerine eşyaları da alıp gidiyor. Sonra da birbirinize sen gel olmaz sen gel mi diyorsunuz ? çok tuhaf gerçekten. Bence zaten bu ilişkide saygı kalmamış. Herkes tercihini yapmış.Iyi aksamlar öncelikle.konum evliligimle alakalı eşim acısından problem gibi görünmeyip hala benim icin büyük bir sorun niteliği taşıyan bir durum.kisaca şöyle biz eşimle ikimizde memuruz ikimizinde ailesinden uzakta bir şehirde yaşıyorduk.zaman zamn eşim kendi memleketine tayin alıp gitmemiz yönünde diretsede ben evliliğimin ilk yıllarında ailesi'nin özellikle annesinin kıskançlıkları yüzünden aramız bozuk olduğundan istemiyordum. Birgün eşim benden gizli ailesinin bulunduğu memlekete tayin isteyip gitti ve giderken ev eşyalarının büyük çoğunluğunu da götürdü. 4 yaşında birde çocuğumuz var.ben bu durumu duyduğumda şok oldum.bende yalnız kalmamak icin ailemin bulunduğu ile tayin istemek durumunda kaldım.esim gideli 1 yıl oldu hala buraya tayini al gel diyor ben istemiyorum sen gel diyorum o gelmiyor.sizce bu durumda ne yapmalıyım?
amin. tabi ki öyle. ama ortada bir çocuk var ve orta yolu bulmak içinde her yol denenmeli. çokta kolay olmamalı evliliği bitirmekHerşeyin hayırlısı olsun insallh
Ayrılalım diyorum .Seni çok seviyorum senden ayrılmam diyor .bende nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım....
Cocugunuz babasiz kalmis bile. Kendisi cekip giderken cocugunu veya sizi dusunmemis. Boyle sacmalik olmazBende zaman zaman boşanmayı düşünüyorum aslında ama cocugum babasiz kalmasin diye kıyamıyorum iste olan bana oluyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?