Gerçekten görüşlerinize ihtiyacım var

Bende zaman zaman boşanmayı düşünüyorum aslında ama cocugum babasiz kalmasin diye kıyamıyorum iste olan bana oluyor ...
Zaten çocuk babasız gibi bişey .. Ayrı şehirlerde 1 senedir babasız o çcouk aile ortamı yok ... Valla sen Çek restini babaysa madem o düşünsün evladını !!! Kafası şimdikine çalışana kadar

Ben git ayrıl gibi ifadeler kullanmadım. Ve bi hastalık olduğu da yazmıyordu. Biz de kocaman bir aileyiz hatta doğulu bir aileyiz ki bilirsiniz doğulu aileler birbiriyle ne kadar iç içe ve bağlı olduğunu.. Bizde de böyle durumlar oluyor tabi ama bir kere olsun babamın temelli bir şekilde gittiğini ailesinden biri rahatsızlandı diye görmedim. Tedavi için yanına getirdi en iyi hastanelerde tedavi ettirdi hep. Ki gitmelik duım olsa bile bu temelli olmazdı ve annemin mutlaka haberi olurdu. Bunun empati yapılcak bir tarafını bulamadım çok da. O yüzden yazdığım şeyde de bişey yok şaşırdım yazmışım. Tepki göstermelik bir durum yok. Sakin olun.

Yorumlarınız icin çok tesekkurler.ama ayrildiktan sonra esimsiz de yapamam gibi geliyor.umarim sorunlarımız çözülür ne diyeyim..

Arkadaşım merhaba.Evlilik birbiribizin kararlarına saygı duyduğunuz sürece huzurlu olut.sonuçta siz bir ailesiniz bir tanede çocuğunuz var.eşinizin tutumu çok yanlış oturup birlilte karar almak varken kendi başına karar verip gitmesi gerçekten bencilce bir davranış.belki ailesine çok düşkün bir adam olabilir ama onun sevgisine muhtaç oşan çocuğu unutmaması gerekir.inşallah hakkınızda hayırlısı olır..

ben size yazmadım siz neden üstünüze alındınız anlayamadım.size yazdığım kısmı ayrı bir postta alıntı yaparak belirttim zaten.son dercede sakinim.ve kaldı kı burda her şeyi söylemek kolay.Siz şaşırmış olabilirsiniz ama bana tuhaf gelmedi bu durum yani eşi ailesinin yanına gitmek istese idi bend eayak diretmez giderdim bunu söyledim.yani o adamıda bu duruma mecbur bırakan sebeplerde var..ve o çocuk da bir inat uğruna babasız ve sadece eşi yüzünden değil annesi yüzünden de üstelik.sorunlar karşılıklı.eşi haydi görüşürüz ben giitim diye ayrılmamıştır değil mi ne kavgalar yapılmıştır.konu sahibi arkadaş biraz daha ayrıntılı yazsa aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…