Kesinlikle katılıyorum size ve bunu gerçekten güzelce söyledim ona da kendimi kötü hissediyorum haklı olduğum haldeFavelayn
Bu o kadar ince bir çizgi ki.. Etrafta o kadar olumsuz şey varken, erkek ve kız annelerinin bu konuda hassas olmaları gerektiğini düşünüyorum. Alt değiştirirken de bakmayıversin kimse.. Ne olursa olsun insanların bir mahremiyeti varsa bebeğin de olmalı. Bu kesinlikle karşı tarafı "sapık" olarak nitelendirmek değil. Herşey küçükten öğrenilir/öğretilir..
Zaten kimse yoktu ilk başta. Ayrıca o yaşları iyi bir araştırın farkındalık yaşı. Benim için asıl mühim nokta kızımın böyle alismasiMahremiyeti korumaksa eger kimsenin olmadigi bir odada degistirmeniz gerekirdi...2,5yasindaki de bir bebek neye baktiginin bile farkinda degilki,ozunde dusunceniz dogru ama tavriniz yanlis,buda sizi haksizmissiniz gibi gosteriyor...
Bu konuda hassas düşünüyorsanız anlık böyle bir olay yaşlandığında tepki vermek yerine sonraki süreçte önlem anlamak mantıklı :)Zaten kimse yoktu ilk başta. Ayrıca o yaşları iyi bir araştırın farkındalık yaşı. Benim için asıl mühim nokta kızımın böyle alismasi
Erkek annelerinde nedense bu sacmalik oluyor. Bence ince kendisi dusunmesi lazim cunku senin bebegin onu algilayacak yasta degil ama onun oglu kizda pipi olmadigini gorunce afallayacak ama bunu anlayamayacak yastaHerkese iyi akşamlar
Bugün kızımın altını değiştiriyordum kızım 5 aylık , görümcemin oğlu da 2,5 yaşında yanıma geldi izlemek için, ben de dedim ki şimdi altını temizleyecegim sonra gelirsin tamam mı dedim . görümcem oğluna sadece bak elleme tamam mı dedi o an sinirlerim bozuldu ve kızımı alıp başka odaya gittim . Arkamdan "o daha çocuk yani " dedi sonra oğlu yine yanımıza gelecekti gel seni istemiyorlarmis dedi .
Ben de içeri girdikten sonra dedim ki kızımın mahremiyeti benim için önemli diye konuya girip açıkladim ama takmadi çok. Şu an tatil için kv deyiz o da buraya gelmişti ve kalktı gitti.
Esimde bana sen haksızsın bu konuda sen odaya gidince utandim dedi.
Ben kizimin banyosunu alt değiştirmesini en az kişiyle yapma taraftariyim ama anlaşılmadım oğluna sapik muamelesi yaptım sanıyor ama asla öyle değil . eşimde öyle düşünüyor ben kendimi anlatmaya çabaladim fakat anlatamadım.
İçimi dökmek ve fikir almak istedim sizlerden
Cocugu tatlı bir dille uyardım baktım gitmiyor başka bir odaya geçtim bu mu anlık tepki oluyorBu konuda hassas düşünüyorsanız anlık böyle bir olay yaşlandığında tepki vermek yerine sonraki süreçte önlem anlamak mantıklı :)
2.5 yaşında çocuğa da annesine de anlık tepki vermek kötü.
Çocuk mahremiyeti konusunda haklisiniz ancak sizin baştan başka odaya gidip bu işi yapmanız gerekiyordu.Herkese iyi akşamlar
Bugün kızımın altını değiştiriyordum kızım 5 aylık , görümcemin oğlu da 2,5 yaşında yanıma geldi izlemek için, ben de dedim ki şimdi altını temizleyecegim sonra gelirsin tamam mı dedim . görümcem oğluna sadece bak elleme tamam mı dedi o an sinirlerim bozuldu ve kızımı alıp başka odaya gittim . Arkamdan "o daha çocuk yani " dedi sonra oğlu yine yanımıza gelecekti gel seni istemiyorlarmis dedi .
Ben de içeri girdikten sonra dedim ki kızımın mahremiyeti benim için önemli diye konuya girip açıkladim ama takmadi çok. Şu an tatil için kv deyiz o da buraya gelmişti ve kalktı gitti.
Esimde bana sen haksızsın bu konuda sen odaya gidince utandim dedi.
Ben kizimin banyosunu alt değiştirmesini en az kişiyle yapma taraftariyim ama anlaşılmadım oğluna sapik muamelesi yaptım sanıyor ama asla öyle değil . eşimde öyle düşünüyor ben kendimi anlatmaya çabaladim fakat anlatamadım.
İçimi dökmek ve fikir almak istedim sizlerden
Tavır deniyor buna. Çocuk sizin eş sizin istediğiniz şekilde,terbiyede büyütürsünüz..Cocugu tatlı bir dille uyardım baktım gitmiyor başka bir odaya geçtim bu mu anlık tepki oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?