Gerçekten haksız mıyım

Tekrar söylüyorum ben odada tektim onlar mutfaktaydi

Ben de senin gibi yapardım

Haksizsin..

En bastan o zaman baska odaya girip kapiyi kapayip yapacaktin o isi.

Gorumcen ..o daha ufak anlamaz..dedikten sonra bebegi alip baska odaya kacman bence o an olmamis..biraz kirici olmus sanki

Bir seferlik kirmamak adina gormezden gelebilirdin

Son düzenleme:
Sacmalamissin. Benin de 2 kizim var ancak Gorumcenin yerine kendimi koydum da, sinir olurdum sana. Buldumcuk annelerdensiniz anlasilan. 2.5 yasinda bebek ya.

Bence haklısınız. Başka odadan da gelmiş olsa, aynı odanın köşesinde de olsa 2,5 yaşında bir çocuğa izlettirilecek sahne değil. Oğluna izle ama dokunma diyen bir anne kızı olsa göster ama elletme diyebilecek mi? Çocuk bez değiştirme olayını merak etmiştir büyük ihtimal, al bir bez oyuncak ayı üzerinde göster mesela çocuklar 2,5 yaşında diye algıları kapalı olmuyor aksine her gördüğünü daha çok merak ediyor. Bir gün bir çocuğum olursa ben de bu şekilde tavizsiz davranacağım için sizi haklı buldum

Sen haklisin konu sahibi.

Cok iyi yapmissin.

Aferin bir dahakine bence kov odadan cocugu..

Gorumcene de agzinin payini vermissin net bir sekilde..aman bosver kirilirsa da kirilsin ..

........
Istedigin tarz bir yorum oldu mu simdi konu sahibi?

Haksizsin..

En bastan o zaman baska odaya girip kapiyi kapayip yapac
Sen haklisin konu sahibi.

Cok iyi yapmissin.

Aferin bir dahakine bence kov odadan cocugu..

Gorumcene de agzinin payini vermissin net bir sekilde..aman bosver kirilirsa da kirilsin ..

........
Istedigin tarz bir yorum oldu mu simdi konu sahibi?
Bence konu sahibinin hoşuna gidecek yorum yapmayı degilde kötüde olsa yorumunuzun ardında durmayı becermek gerek bir gün olur ama bu da üzülmeyin

2.5 yasindaki cocuktan bahsediyoruz ben yanlis anlamadim umarim!!!mahremiyete bende cok onem veririm ve asla ama asla buyuk yada kucuk hatta babasinin yaninda bile degistirmem.mahremiyeti gectim kokusu var illaki kimseyi rahatsiz etmem.sizin konunuza gelecek olursak mahremiyet kucuk bi cocuga kizacak kadar onemliyse neden gorumceniz yaninda degistirdiniz asil mesele bu bence.o daha buyuk ben sizi bu acidan hakli bulamadim.ayrica abartmayin sapiklar artti diye her insana katil sapik potansiyeliyle bakmak ne derece saglikli.gorumceniz hakli bence cocuk o daha yahu!!yok aklinda kalirmista yok bilmem ne de madem boyle ince detaycisiniz yanliz odada degistirin

Ben geçenlerde bir psikoloğa denk gelmiştim, mesela biri kız biri erkek olan iki kardeşin bile aynı kuvvette banyo yaptırılırken iç çamaşırlarının giyinik olması gerektiğinden ve onları yıkayan annenin de giyinik olması gerektiğinden söz etmişti psikolog. Bunun üstünden verdiği bir başka örnekte çocuğun anneyle beraber çıplak bir şekilde duş almaması gerektiği, yani mesela önce anne yıkanıp sonra çocuğu kendiyle beraber yıkamayacak.çok sert kurallarla değil ama şirin bir şekilde küçük küçük mahremiyet bilgisinin aşılanması gerektiğini anlatmıştı. Hem biraz şaşırmıştım hem de mantıklı olabileceğini düşündüm, önemsiz görülse bile çocuk için daha bebeklikten bile mahremiyeti aşılamak önemliymiş. Ama sizin tavrınız biraz sert kaçmış, çocuklarla konuşma dili önemli bence, aslında çocuğa değil de annesine biraz sert girmişsiniz kendinize göre haklı olsanız da haksız duruma düşmüşsünüz. Daha farklı ne söyleyebilirsiniz bilmiyorum tabi ama konunuzu okuyunca bende tv de gördüğümü paylaşmak ve bu doğrultuda size hak verdiğimi belirtmek istedim.

Konu sahibi gerçekten birşeyı merak ettim
O 2.5 yaşındaki bebek sizin kızkardeşinizin çocuğu olsaydı yine aynı davranır mıydınız?
Bu arada fikrim bana göre abartmışsiniz.

iyi okuduğunuza emin misiniz ben ayrı odadayken onlar geldiler ve ben çocuğa kızmadım uyardım .

Konu sahibi gerçekten birşeyı merak ettim
O 2.5 yaşındaki bebek sizin kızkardeşinizin çocuğu olsaydı yine aynı davranır mıydınız?
Bu arada fikrim bana göre abartmışsiniz.
Konumda da belirttim bunu banyo alt değiştirme gibi durumlarda mümkün mertebe kimse olmamasina özen gösteriyorum diye. Kardeşimin çocuğunu geçtim benim oğlum olsa yinede izletmezdim net

Yazım ile konuşma çok başka okuyinca sert geldi belki ama been gerçekten yumuşak bir tonda söyledim görümceme de oğluna da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…